Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to ma sens?

Związek bez wielkiego pożądania, ale z facetem dobrym i sensownym?

Polecane posty

Gość Czy to ma sens?

Mającym inne zalety? Ma to sens?

Gość zazuzizazuzaj
ma

Gość nie ma bo zwiazek
jednak opiera sie rowniez na seksualnosci

Gość a jjaaaaa
Nie ma . Uwierz próbowałam i nic z tego nie wyszło . Fajny facet , ale nie pociągal mnie, myślałam ze może z czasem , niestety nie.

Gość onaonanoaona
dokładnie. Przerwij to juz teraz. Ja do tej pory jestem z nim ale wiem, ze to nie ma sensu. Seks ma bardzo duze znaczenie i z biegiem czasu bedzie ci to strasznie przeszkadzac...

Ma do czasu jak trafisz na faceta, który obudzi w Tobie pożądanie. Wtedy zdradzisz i możliwe, że zostawisz go zabierając mu najlepsze lata jego życia i szansę na poznanie kobiety w której to on może obudzić pożądanie. Przechodziłem przez to, na szczęście (albo i nie) to ja byłem tym, który obudził pożądanie i namiętność i z którym zdradziła porządnego, troskliwego i kochającego ją nad życie faceta. On się o tym dowiedział (została z nim) a u mnie się zmienił horyzont postrzegania wartości. Zawsze ale to zawsze dążyć do związku, który zrodzi się z głębokiego uczucia i pożądania. Bardziej niż u siebie takiego uczucia oczekuję u niej, bo wiem że dla takiej kobiety będę znaczył więcej niż facet dobry i sensowny. Wybór należy do Ciebie!!!

Gość wrtr456
nie ma. chyba, że jesteście aseksami. w innym przypadku tracisz czas i to nie tylko swój, ale także tego faceta, który mógłby poznać kogoś naprawde nim zainteresowanego zamiast męczyc sie z tobą

Gość kodinka
zalezy jakie relacje macie , czy czysto przyjacielskie ? jestem w zwiazku z kims z kim sex nie jest rewelacja ale w codziennym zyciu jest cudownie bo wzajemnie dopelniamy sie , jestesmy ze soba od grudnia 2011 mieszkamy od roku ze soba