Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanBumcykcyk28l

Czy nastolatka może pokochać dużo starszego faceta na dłużej?

Polecane posty

osobiscie nia mam dzieczyny ostanio posypalo mi sie z jedna 20stka i szcerze sie zastanawiam czy nie ogladac sie za takimi 15-18 teraz chocby dlatego iz faktycznie taka dzieczyna jest nieporownuywalnie bardziej szcera od 20+ i jak juz wspomnialem nie zgrywaja ksiezniczek wymagajacych kosmicznych nakladow finansowych samemu nie robiac nic

Gość 28yold
Olorinek: poważnie? 15-18lat? A gdzie zamierzasz takich szukać?

Gość ttakakaijeden28
Nie ma czego zazdrościć. Poza tym że jest ona nastolatką jest mlodziutka i ma bardzo kochany charakter to jest to rasa kobietowata która też potrafi jadem użerać i pokazywać swoje humorki :) Związek jak każdy inny tylko że ja mam 28 lat a ona 18 :) No ale właśnie to jest super, z nią mam wiele tematów bo lubimy tą samą muzykę, ja gram na gitarze elektrycznej a ona na klawiszach nawet szkołę skończyła muzyczną i świetnie się dogadujemy pod tym względem. Nasi rodzice się znają i nikt nie ma nic przeciwko.

Gość 28yold
takijeden: a ta twoja nastka ma jakieś zainteresowania, można z nią o czymś porozmawiać?

Gość 28yold
ja też chodziłem do szkoły muzycznej II stopnia ( fortepian)...

Gość ttakakaijeden28
Wracam z pracy spotykam koleżankę w swoim wieku która żali mi się że szef ją wkurwia a musi jeszcze odebrać dziecko, że ciężko bo facet ją olewa a ona ma do tego jeszcze problemy z teściową..Na przystanku czekam na autobus spotykam kumpla który żali się że jego dziewczyna ma wieczne napady złości i ciągle gada o pracy. A ja wracam do domu, zbieram się i jadę się spotkać z moją prawie że ciągle uśmiechniętą dziewczyną która opowiada mi że dostała dzisiaj czwórkę z maty i czy pomogę jej przy zadaniu z Historii a później obejrzymy film, zostanie u mnie na noc a rano ją po drodze do pracy podrzucę pod szkołę :)

ttakakaijeden28 Olorinek Zgadzam się z Tobą. To takie 20tki i powyżej są najbardziej łase na kasę a nie nastolatki. Mało tego przy takich laskach to idzie do głowy dostać, zadręczają cię problemami non stop gadają o pracy, złych ludziach i same negatywne strony a nastolatka ? Przy takiej facet jak ja 28 letni czuje się jak by znowu miał 18 lat, zero problemów i aż chce się rano wstawać. Ale dorosle zycie to nie jest bajka czy wybieg dla kucykow , ktore biegaja tam beztosko. Zycie owszem ma wiele pieknych chwil ale jest na codzien wybrukowane problemami i to nieczesto malymi. Nie wiem jak chlopak 28 letni moze sie ogladac za 15 latkami...sorry.

Gość 28yold
ale to było dawno i teraz już na niczym nie grać. Miałem kiedyś pianino, ale sprzedałem...

Gość ttakakaijeden28
Tak ona interesuje się muzyką, gra na fortepianie, pisze wiersze i opowiadania.

Gość ttakakaijeden28
Biest Moja dziewczyna ma 18 a nie 15 lat.

Gość 28yold
ja też nie widzę siebie w związku z nastolatką ( nawet sympatyczną)... Odrabiać razem lekcje, to bym się czuł, jakby była moim dzieckiem...

Gość 28yold
a jakiej słuchacie muzyki?

Gość Pablo29letni
Popieram was w całej rozciągłości nastolatki są lepsze niż dziewczyny 25+ które zazwyczaj albo ciągle zrzędzą "życie to,życie tamto "itp,wpierniczają antydepresanty jak mentosy no i oczywiście często się zdarzają księżniczki z przerośniętym ego.A taka nastolatka chce się bawić żyć chwilą uśmiechać zarażając tym mężczyznę,jak dla mnie romans z nastolatka to na prawdę super rzecz dla faceta pod 30.

Gość ttakakaijeden28
Ale najbardziej podoba mi się jej podejście do życia. Cały czas mówi że jak skończy szkołę to zrobi sobie zawód technika i znajdzie pracę żeby pracować, że najpierw szkoła później praca a później wspólne mieszkanie. Ona jest i robi wszystko żeby być niezależna ode mnie i to mi się w niej podoba. Już wiele razy dawałem jej wszystko na tacy, normalnie 95% lasek by skorzystało a ona nigdy bo uważa że każdy ma sobie zapracować na siebie. Nawet jak jej czasem daję 50zł żeby sobie coś kupiła w szkole czy po szkole to nie weźmie za cholerę a każdy mój grosz który ode mnie wzięła spisuje w notatniku i jak będzie pracować to odda. Naprawdę ta dziewczyna to prawdziwy skarb, w życiu bym nie pomyślał że taką spotkam tym bardziej że zawsze miałem pecha do kobiet a mój ostatni 4 letni związek z rówieśnicą doprowadził mnie do nerwicy.

Gość ttakakaijeden28
Rockowej, ambient, ona też lubi electro i polski hip hop za którym jak nie przepadam.

Przepraszam moze zle przeczytalam. Nie chcialam cie urazic. Rozumie ze przy takiej malolacie sie mlodziej czujesz. Mam nadzieje ze wam sie uda.

Gość ttakakaijeden28
Nic się ni stało, spokojnie nie pomyślałem tak.

Gość ttakakaijeden28
Muszę już lecieć, miłego dnia wszystkim.

Gość 28yold
takijeden: ogólnie fajna muzyka, ale polskiego hip hopu to nie zdzierżę... Polski hip hop odpada...

Gość 18latka :)))))))
ja rok temu spotykałam się z 28letnim mężczyzną :) i powiem Ci, że nawet przez chwilę nie pomyślałam o wspólnym życiu. spotykałam się z nim, bo pociągał mnie seksualnie, wiedział co i jak, jednak musiałam to zakończyć, bo on się wkręcił chciał poznać moich rodziców itd,

Ja czesto cos niedoczytam i walne glopote sorry.... Nie jestem az tak wielkim zwolennikiem zwiazkow z duza roznica wieku gdy kobieta jest tak mloda ale milo bylo przeczytac twoj post bo widac ze twoja laska podchodzi powaznie do zycia i stara sie sama do czegos dojsc co jest wg mnie wazne. Fajnie , ze starasz sie jej pomoc , wspaieraj ja w dobrym kierunku-szkola, praca a gdy przyjdzie na to czas wspolne mieszkanie.

Gość 28yold
no i ja nie wyobrażam sobie dawać dziewczynie 50 zł, żeby sobie coś kupiła w szkole. Dziecku tak, ale nie dziewczynie. Ja jednak wolę rówieśniczki...

Gość prawda boli.......
a jak sie same zaczynaja starzec to chcialyby rownolatka albo mllodszego

Ja mam 22 lata, i nie wiem czy juz jestem wg was z tych "marudzących na świat" :D... Mój facet ma dokladnie tyle ile ja (no dobra, 2 miesiace wiecej) i dobrze sie dogadujemy, bo mamy podobne potrzeby, podobne zainteresowania, nie oczekuje od niego, że będzie mnie sponsorował. Jak ktoś chce mieć, to niech zapracuje, także ta 18 latka mądrze gada. Wg. mnie to nie wiek tu odgrywa kluczową rolę, a nasz charakter po prostu... Są laski ksiezniczki wśród licealistek, i sa królewny po 20stce. ;) Z tym sie człowiek rodzi. Z takim podejsciem do życia.

gdzie zamierzam szukac 15-18 hahah nigdzie :D zwyczajnie jesli sie taka kiedys sama natrafi to jej nie splawie i tyle :D

Gość PanBumcykcyk 28l
Witam Dziękuję za wszystkie wypowiedzi. Dało mi to siłę. Mam nadzieję, że się uda z tą jędrną 16 - teczką. Podobają mi się jej piersi, są jak pąki, które dopiero rozkwitają i ja być może będę mógł obserwować jak jej ciało się rozwija. Zbieram Ślimaki - no ty już troszkę stara jesteś , tzn dla mnie. Już się cała rozwinęłaś na pewno już dawno, piersi, włosy łonowe. Ale pozdrawiam.

16 sie rozwija? w barze niedawno widzialem 16stke w legginsach wypinajaca sie podczas gry w bilard mojego wzrostu to byl kobieta w 100% albo i bardziej bo wygladal lepeij od niejednej 25tki wiec cos pierdolisz

Gość booggrrr
Hey ostatnio byl tutaj topik o mlodej 18- to latce ktora pisala ze jej facet wlasnie ma 28 lat i ze jak sa w domu to fajnie a na zewnatrz sie go wstydzi...to moze twoja laska to pisala??

Gość PanBumcykcyk 28l
Na szczęście nie moja, moja ma 16 prawie.

Gość PanBumcykcyk 28l
Sądzę, że byłaby dumna, że złapała dojrzałego mądrego mężczyznę, a jej koleżanki nie.