Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanBumcykcyk28l

Czy nastolatka może pokochać dużo starszego faceta na dłużej?

Polecane posty

Gość PanBumcykcyk28l

Cz szybko jej przechodzi ?

Gość PanBumcykcyk28l
ona 16-17 lat

Gość PanBumcykcyk28l
Podszywy. Ona ma 15 lat ale jeszcze nieskończone, za parę miesięcy skończy. Czyli z seksem muszę poczekać te parę miesięcy czy już mogę jak ma rocznikowo? Czy w świetle prawa jest nadal dzieckiem jak to jesT?

do sexu trzeba miec UKONCZONE 15 czyli po 15stych urodzinach jak kocha to pol roku poczeka

Gość 28yold
masz 28 lat i bierzesz się za 15 latkę? Gratuluję..

wolno mu tobie co do tego... znam jedna pare ona 12 lat mlodsza od niego

Gość 28yold
Olorinek: 15 lat to chyba jeszcze niekoniecznie wolno. Jej rodzice mogą mieć coś przeciwko i donieść do prokuratury o uprowadzenie nieletniej czy coś w tym stylu.

Gość PanBumcykcyk28l
Z tym 15 to był podszyw chodzi o dziewczynę w wieku 16-17 lat

NIE MOGA oduczcie uczyc prawa z amerykanskich filmow!!! jesli ona ukonczyla 15 lat i sama wyrazi zgode to nikt nic nie moze

ale podszywacz :d nie no realny bumcyklu mozesz sie brac i za 15 i za 16 i za 17 i nawet za 20 :D

Gość ttakakaijeden28
Ja mam 28 lat i jestem z 18 latką już dwa lata, poznałem ją jak miała 16 a ja miałem 26, kocham ją a ona mnie i tak już dwa lata, miłość od pierwszego wejrzenia, także jak widać można.

Gość 28yold
dlaczego z amerykańskich filmów? Na początku dziewczyna może nie mieć nic przeciwko, ale potem może się jej odwidzieć albo będzie podburzana przez rodziców. To nie jest to samo co spotykać się z osobą pełnoletnią...

Gość 28yold
sorry, ale ja też mam 28 lat i do głowy by mi nie przyszło, żebym miał interesować się 15 latką. Nawet nie wiem, jak miałbym do takiej zagadać...

osoba pelnoletnia tez moze sie podburzac co za roznica czy 15 czy 50 jesli sama sobie wkreci ze ja zmuszales?

Gość PanBumckycyk28l
Nie moja wina, że umysłowo jestem na poziomie gimnazjalisty :( Rówieśniczki się ze mnie śmieją i żadna nie chce umawiać, poza tym one czytają książki i dyskutują na mądre i nudne tematy :(

Gość 28yold
tylko że ona nie jest osobą pełnoletnią, a za takie coś to chyba można iść do więzienia. Zawsze jakiś paragraf się znajdzie. A prawo chroni w takim przypadku nieletnią, a nie dorosłego...

Gość ttakakaijeden28
Związek z 16 latką nie jest karany ani zabroniony przez Polskie prawo. Druga sprawa nigdy nie interesowałem się rówieśnicami, nie potrafię znieść mijającego czasu po za tym większość dziewczyn w moim wieku ma w głowie tylko kasę, ślub , dzieci i inne taki srety które mnie nie interesują więc korzystam z życia ile wejdzie. Od zawsze podobały mi się sporo młodsze dziewczyny i miałem takie szczęście że w wieku 26 lat poznałem młodszą o 10 lat dziewczynę i teraz jesteśmy razem od dwóch lat. Wszystko jest idealnie, miłość, uczucia i przynajmniej nie ględzi mi o dzieciach pieniądzach i tak dalej.

bozeee tlumacze ci ze nie... osoba ktora ukonczyla lat 15 moze sie bzykac moze zawierac czesc umow samodzielnie oraz pracowac na niepelny etat prawo owszem chroni kogos takiego ale w taki sam sposob jak kazda inna osobe przed wykorzysaniem

Gość 28yold
to nie wiem na jaką trafiłeś dziewczynę, która nie myśli o kasie. Bo większość nastolatek to ma teraz właśnie w głowie samochody, kasę i imprezy...

Gość 28yold
a jak twoi koledzy zapatrują się na ten twój związek z małolatą?

To zależy wszystko od tego czy dziewczyna lubi starszych. Jak lubi, to może być i związek do konca zycia (w skrajnych przypadkach). Prawnie związek 16 latki z nawet 30 latkiem jest w pełni legalny z każdego punktu widzenia. Sex mozna uprawiać od 15 r. życia. To, że z punktu widzenia różnicy wieku wygląda to troche patologicznie dla niektórych i wiele osób (w tym ja) sobie tego nie wyobraża to już inna bajka. Jej rodzice też moga tego nie akceptować, natomiast nadal ten facet w świetle prawa robi wszystko poprawnie. ;p

Gość 28yold
zbieram ślimaki: piszę o tym, bo jestem dokładnie w wieku 28 lat i też sobie nie wyobrażam takiego związku. W ogóle nastolatka ma co innego w głowie, niż ktoś w moim wieku...

Gość ttakakaijeden28
Chyba sobie żartujesz ? To że większość nastolatek ma w głowie kasę samochody dyskoteki to jest mit powielany. Moja dziewczyna nigdy nie wzięła ode mnie grosza nawet jak jej wciskałem na chama, jak chcę jej kupić buty to jedynie jako prezent a i tak muszę jej to wcisnąć na siłę bo ciężko jej taki prezent przyjąć. Nie chodzi na dyskoteki a mój VW Golf III idealnie jej pasuje i mówi że chciałaby nim się wozić do końca życia bo ..jest fajny i wygodny. Nie uwierzysz ale większość jej koleżanek jest taka sama, wbrew temu co się myśli to te pokolenie nie jest takie głupie. Dla mojej dziewczyny priorytetem jest to że ją kocham, dbam o nią i ma mnie na wyłączność a nie moje pieniądze, samochód i tak dalej. Gdybym był biedny też by mnie kochała.

ja sobiscie znam dobrze tylko jedna 15 latke ale nie jestesmy para :D jednak napewno moge o niej powidziec ze (mimo iz nie jest jaks niewiem jak mega dojrzala czy cos) jej towarzystwo jest o wiele milsze niz towarzystwo wielu 18 czy 20 wybitnie mowi tu o takich 20-25 ktore albo zameczaja cie problemami typu "bozee zycie jest straszne" albo odwrotnie uwazaja sie za hrabiny ktorym przecietny smiertelnik powinien poklony oddawac a codo kasy to nie ma to roznicy ile ma lat ACZKOLWIEK moje osobiste wrazenie jest odwrotne iz te kolo 20 sa najbardziej lase na kase zeby miec a nie robic nic (co wiaze sie z typem opisanym przeze mie wyzej)

Gość ttakakaijeden28
A jak koledzy patrzą na mój związek ? Nie mam kolegów od lat pozrywałem wszystkie kontakty bo nigdy tak naprawdę nie miałem kolegów tylko samych fałszywych ludzi dookoła. Mam paru znajomych z którymi mam kontakt i nikt nie zagląda mi do "garnka", nie jedna koleżanka i kolega w moim wieku poznali moją 18 letnią dziewczynę i nigdy nikt nic nie gadał o tym że ona ma 18 lat czy coś w tym stylu, kogo to obchodzi ? A nawet gdyby ktoś coś gadał to zwyczajnie nam to wisi, to nasz związek i jest nam z sobą idealnie.

Gość 28yold
Olorinek; co racja to racja. Tylko że ja akurat nie znam żadnej nastolatki. U osób w wieku 25+ zrzędzenie jest na porządku dziennym...

Gość ttakakaijeden28
Olorinek Zgadzam się z Tobą. To takie 20tki i powyżej są najbardziej łase na kasę a nie nastolatki. Mało tego przy takich laskach to idzie do głowy dostać, zadręczają cię problemami non stop gadają o pracy, złych ludziach i same negatywne strony a nastolatka ? Przy takiej facet jak ja 28 letni czuje się jak by znowu miał 18 lat, zero problemów i aż chce się rano wstawać.

Gość 28yold
takijeden: zaczynam zazdrościć. Poważnie...

Gość 28yold
takijeden: ja w zasadzie obracam się wyłącznie w towarzystwie 25+ i tam głównym tematem jest praca i związki ( zwykle nieudane)..