Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apudlina

wirus policyjny

Polecane posty

Gość apudlina

mieliście go

Gość apudlina
dlaeczego policja sie tym nie zjamie wykorzystują ich wizerunek

Gość bo ma inne ważne zajęcia
a wirus nie jest policyjny, nawet nie umiesz przeczytać ze zrozumieniem co tam jest napisane. Masakra, TAK WIDZIAŁEM GO NA JEDNYM Z KOMPUTERÓW

Wirusy... wirusami, podejrzewam, interesują się dużo poważniejsze instytucje jak Policja. Z chwilą powstania sieci TOR, ciężko wyśledzić kogoś kto to umieścił w sieci. Poza tym wirusów powstaje około 300 dziennie, jak wszystkich namierzyć?

Gość apudlina
potrafie czytac przeciez wiem ze sie podszywają pod policje i wykorzystują wizerunek i naciągają ludzi

jak już takiego wirusa złapiecie to najlepiej wczytać nowe oprogramowanie. Byle nie płacić przelewem jak pisze na tej stronie. Jest duże prawdopodobieństwo że jak zapłacicie przelewem do konto możecie mieć wyczyszczone.

Gość mialam 2 miesiące
miałam go niestety już 2 razy, na szczęście da sie to odblokowac poprzez specjalene kody, co nie zmienia faktu, że po takich ekscesach sprzęt przez jakiś czas chodzi dużo wolniej i czesto się wiesza

Gość jamototu.
mojej kumpeli do wyskoczylo, tylko że ona jest żona policjanta i zaraz się zapytała o co chodzi, to jest zwykły wirus, puszczony przez hakerów, którzy w ten sposób zarabiają na naiwności i strachu użytkowników internetu. więc sie tym nie przejmuj i ściągaj dalej :)