Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety urodziłem się tutaj

Polski naród ostatni w rankingu pod względem otwartości seksualnej (wyniki badań

Polecane posty

Co trzecia Polka i 59% Polaków zdecydowałoby się na pierwszy pocałunek najpóźniej na drugiej randce - wynika z sondażu portalu eDarling. Polacy należą do najbardziej powściągliwych narodów Europie. Wśród pań najszybsze w tej kwestii okazały się Szwedki (57%), zaś wśród panów najbardziej otwarci wydają się być Holendrzy (70%). Również w sprawach łóżkowych okazaliśmy się bardziej powściągliwi od singli innych narodowości. Zaledwie 41% Polaków uważa, iż na pierwszą wspólnie spędzoną noc można zdecydować się najpóźniej do trzeciej randki. Co więcej, panie w tej kwestii okazały się jeszcze większymi tradycjonalistkami, gdyż jedynie co szósta Polka przychyliła się do tej opinii: 83% pań woli zatem zaczekać dłużej z podjęciem tej decyzji. Taki wynik zapewnił nam ostatnie miejsce w tym międzynarodowym rankingu. Dla porównania, najwyższa pozycja w tej kategorii przypadła Włochom (70%) oraz Szwedkom (51% ). Dlaczego ludzie w polsce są tacy dziwni?

Gość straszna perspektywa
Polska to jednak średniowiecze :D

Gość pytam pytam bo nie wiem
A widzisz! Wiec jednak Polki nie są takie łatwe w skali Europy :classic_cool:

Ja nigdy nie uważałem was za łatwe. Wręcz przeciwnie- jesteście pruderyjne, niedostępne i konserwatywne do bólu. To, że jesteście łatwe to krzyczą szaraka z kompleksami itd- nikt warty uwagi.

Gość 28yold
ja nigdy nie przepadałem z polkami. Wolałbym japonkę albo polinezyjkę. Serio...

Zeta X A co w tym dobrego? Seks jest czymś złym?

Gość prawda boli.......
kto robi te statystyki, jak nawet seks na 1 randce nie dziwi, do opini publicznej to nawet sie nie zdradzaja, porzadni sie znalezli w realu wyglada to inaczej :D

Gość pytam pytam bo nie wiem
seks nic złego, ale to co się dzieje za granicą to sodoma i gomora :P Zawsze możesz wyjechać przecież

Nie.Nie sadze ze jest czyms zlym ani nie popieram chodzenie do lozka na tej i na tej randce.W tej kwestii rozun schodzi na plan number two.Sadze jednak ze powinno sie lepiej poznac partnera bo po szybkim numerku na pierwszej randce nastepuje jeszcze szybszy schylek plomiennych uczuc.Oczywiscie to nie regula.

Gość )*)*)*)*)*
widac masz doswiadczenie w takich szybkich numerkach :D

Zeta X Ja mam tak, że jak nie ma bliskości na początku znajomości to tracę zainteresowanie partnerką i staję się wobec niej apatyczny- chcąc tego czy nie. Dla mnie bliskość jest tak jakby napędem moich uczuć :) Nikt nie mówi tutaj zaraz o 1 randce, ale na 5 to już jest normalne.

Jeśli ma to ma. Trzeba wszystkiego spróbować.

niestety urodziłem się tutaj ale ja nigdzie nie napisalam ze to zle tym bardziej nie mam zamiaru krytykowac kogos za swoje czyny.To ze mi sie cos nie podoba nie oznacza ze musi byc od razu zlem.

Gość myszawsosie
Dalej dalej wyzywajcie dziewczyny od szmat. :o Tutaj jak dziewczyna decyduje się na stosunek po tygodniu znajomości jest zwyzywana od "łatwej", pozbawionej szacunku do samej siebie latawicy, która powinna czekać i tłumić w sobie popęd jeszcze dłużej, żeby nie robić z siebie dziwki. Kreowanie wyimaginowanych progów "porządności": seks na 1 randce - dziwka, seks po ok. 1-2 miesiącach - norma, brak seksu po rok znajomości - cnotka niewydymka. I te wulgarne teksty typu "dawanie dupy", "puszczanie się", "oddawanie się" nosz kurwa jakby kobiecie seks nie sprawiał żadnej przyjemności ! :o Niezależna, wyzwolona, pewna swoich potrzeb kobieta umawia się na niezobowiązujące spotkania z mężczyznami, do których czuje pożądanie, kiedy chce i jak ma taką ochotę i nikt nie jest upoważniony jej umoralniać w tej kwestii czy pieprzyć farmazony na temat szacunku do swojego ciała, co to za różnica czy zacznie się uprawiać seks na pierwszej, piątej czy czterdziestej randce ? :D Chora mentalność niczym z ciemnogrodu..

Gość ytetteteteteta
przynajmniej HIV u nas nie króluje tak jak w tych "oświeconych" krajach 🖐️

Ktoś tu pisał o Japonkach - one są jeszcze bardziej powściągliwe. Nie wiem czy wiecie, ale Japończycy nie chodzą za rękę póki nie zdecydują się na związek, to samo z pocałunkiem - na pierwszej randce to sie raczej nie zdarza. A co do Polek, to dobrze jak są powściągliwe, jednak nie mylcie powściągliwości z oschłością i dystansowaniem się. Amerykański styl seksu po pierwszym spotkaniu jakoś do mnie nie przemawia.

myszawsosie Zgadzam się. Ja też nie akceptuję poglądów i mentalności, które tutaj panują. Polska to po prostu chory kraj. Jednak pamiętaj, że nie jesteś skazana na ludzi, co tak mówią i myślą. Nie musisz podporządkowywać się ich zasadą tylko żyć tak jak ty chcesz żyć a nie tak jak oni chcą abyś żyła. Opinią takich naprawdę nie warto się przejmować. Przecież zawsze możesz wyjechać zagranicą i żyć wśród zdrowego i normalnego społeczeństwa. Ja niedługo wyjadę. Choćby dlatego, aby tam założyć potomstwo, które wychowa się wśród normalnych i wyrośnie na normalnych.

Ja tam wole iść do łóżka wiedząc z kim mam do czynienia, a nie złapać jakiś syf od 1szego lepszego i później żal, tylko do kogo?

ytetteteteteta Buhahaha, ale w których krajach niby króluje HIV? Hiv podaj mi jakieś statystki pseudoznawco.

dziwne narzekania na kiepska otwartosc a z drugiej strony niby powszechna opinia, ze polki sie nagminnie puszczaja za granica z kim popadnie tak samo ktos kto przyzna ze poszedl szybko do lozka jest wyzywany od kurew i dziwek-mowa o tym zalosnym forum

Gość sdfgrgkfdurifduyui
czemu kazdy mowi o seksie a nikt nie wspomina o tym ze przez przygodny seks ludzie latami sa zarazeni i zarazaja innych, przeciez nie od razu widac HPV na przyklad, poza tym wiele teraz par nie moze zajsc w ciaze, głownym powodem jest wlasnie uprawianie przygodnego seksu, co sie dzieje w UK? co 10 osoba jest zarazona choroba weneryczna powodujaca bezplodnosc, ilosc chorych na HIV systematycznie rosnie, wiadomo ze nie ma jeszcze epidemi, ale o czym tu z wmai rozmawiac jak wystarczy poczytac wasza wiedze na temat antykoncepcji, chyba zdobyta od katechetki na lekcjach religi hahahah

JEdyne co wynika z tego tematu to duze zakompleksienie polakow i pogardzanie wlasna nacja.Sami sie siebie wstydza i to jest smutne.Tyle sprzecznosci w jednym czlowieku chcialby cos miec ale i tez zjesc to.Ciagle mu zle.

Gość Jmajwma
dziwne a ja tu czytam ciagle ze polki to kurwy

Gość Jmajwma
Jak kobieta w wieku 28 lat miala 3 facetow w lozku to pytacie czemu tak duzo!

Gość myszawsosie
"pogardzanie wlasna nacja." Chyba masz na myśli te wyzwiska skierowane w stronę kobiet z silnym popędem seksualnym. Jak komuś nie przeszkadza większa ilość partnerów seksualnych u dziewczyny to raczej nie ma pretensji o przygody seksualne z obcokrajowcami. O to toczą pianę właśnie ci, którzy nazywają dziwką każdą dziewczynę, która zdecydowała się na współżycie nie później niż po miesiącu znajomości. Jak dziewczyna potrzebuje więcej czasu to ok, ale głupotą jest wstrzymywać się na siłę z seksem przez moralizatorskie przesłanki buractwa. Do tych,którzy piszą o chorobach wenerycznych takich jak HIV, kiła, rzeżączka, AIDS etc antykoncepcja to chyba rzecz oczywista czy to ze stałym czy przygodnym partnerem, mi nie chodzi o parzenie się jak króliki z kim popadnie, tylko o przesadne wartościowane etyczne seksu w PL tylko ze stałym partnerem, w imię bezgranicznej, baśniowej, wyidealizowanej miłości.

Jmajwma 3 partnerów to nic. Nie wiem jak można być tak nienormalnym aby robić z tego aferę.

ale ktos sie dziwi? Polacy sa najbardziej zacofanym narodem na swiecie - zero tolerancji , wiecznie jakies udawadnianie czegos, kozaczenie i cwaniactwo a tak naprawde to w dupie byli i gowno widzeli - tacy sa szczegolnie polacy za granica :/ dlatego mamy tak jak mamy :/