Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

January 88

Czy wy na tym forum musicie szukać miłości ? Same tu pary się porobiły.

Polecane posty

Mistrzowie kafe....szumnie napisane :) to jak sztuka sama w sobie ;)

Poważna sprawa :-) Jak się dowiesz kto z kim tworzy parę to nie wygadaj się na forum, bo to tajemnica ;-)

January 88 Konkrety...które to pary ? :) no i rozgraniczmy może wirtualne czy realne te pary ? Bo to raczej różnica jest :)

Nawet nie czasem a najczęściej tak się znajduje....trzask, prask i jest :)

Gość bajkowe opowiadania ;)
Niby bzdury ale serio, słodkie no nawet, jak ktos sie recami i nogami opiera i nagle okazuje sie ze wpadł.

Lipton tylko jak ktoś ma małżonka bo co wtedy? P.S. wiem ze tym wkurwię ale to temat miesiąca. Czy serio Blondyneczce ten typ małżeństwo rozwalił? Ploty chodzą ze ślub miał być za 2,3 miesiące i rozbił ich bo się na nią uparł i ciśnie dlatego tak mocno i wytrwale.

Gość jacy wy jesteście niekumaci
skoro laska przesiadywała tu noce i wieczory, to chyba jasne że jej facet dawał doopy na całego. :P nie? jak się ma kochającego partnera, to raczej nie siedzi się na erotykach flirtując z innymi :D przecież to dziecinnie proste :D

Jaki film, to jednak nie ściema, znasz ja z czasów jak była zaręczona i planowała ślub. O KURWA

No to życzę powodzenia.. jak Dark mówiła :D ci którym rozbiją tu małżeństwo powinni dostawać alimenty od Kafe, ii którzy tu znajda miłość powinni płacić. A tu taki klops, blondyna dostawałaby alimenty i buliła na raz :D

Albo już tak się bawicie, że kurwa wymyślacie dramaty i cuda aby nikt już nic nie wiedział Co za cyrk i zoo na raz!

Gość jacy wy jesteście niekumaci
ja??????? ja jej nawet nie znam :D zabójczo coś ci wlazło na myślenie :O po prostu jasne jest, że jak ktoś siedzi na kafe zeby flirtować, to jest mu czegoś brak w realu, i albo jest wolny, albo sypie mu się związek. rusz głową :D

Gość HEHEHHEHEHEHEHEHE
Oj lala :D długo tu nie posiedzisz :D tak dzieci pomarańczowych debili :D Była zaręczona i łaził za nią, polecony ja pierwszy wyhaczył :) Doradził babce ze nie ma co się pchać w takie małżeństwo jak to juz rutyna i depresja. Tak jest jak się mieszka razem latami przed ślubem. Później wpadł nasz as i jakoś niedługo później pewnie pomógł podjąć tę decyzję :D

Gość HEHEHHEHEHEHEHEHE
całe lato się panowie bili na wirtualne fiutki :D najlepsze ze narzeczony blondyny wiedział na jakim forum siedzi olewał to :D później jak zobaczył ze nadal pisze i kogoś serduszkuje to się wyzywać zaczęli :D I dlatego to jest temat roku :D

Gość HEHEHHEHEHEHEHEHE
Panna się schowała w necie aby pomyśleć :D i myśleć chyba przestała :D

Gość padne i nie wstane :D
Nikt nikomu nic nie psuł i nikt z nikim się nie bił! Laska ogarnia mocno, facet przestał się starać to go kopnęła w dupę, tyle :D Popłakała w silne ramiona następnego i jakoś tak już się do nich przykleiła :D Chwyt na najlepszego przyjaciela bajera jak w filmach :D

Gość do HEHEHHEHEHEHEHEHE
a polecony świętoszek w tym doradzaniu :D następny żonaty facet siedzący na kafe nocami, doradzający blondynie na temat jej związku :D Ciekawe dlaczego? Pewnie nie proponował jej romansu?:D uśmiałam się :D

Gość a kij ich wie
z koleżka się wyzywali długo, wiec pewnie polecony coś chciał

Gość a kij ich wie
ja znam wersje o tym, że pomógł.

Gość mysle ze gdyby każdy tyle
Czasu poświęcał rodzinie co śledzeniu tego serialu to na kafe byłoby pusto. Nie dziwi was ze każdy wszystko wie? że to takie publiczne? Jaja sobie z was robią !!!!!!!! Pewnie stare znudzone małżeństwo się tu teraz bawi.

Gość Widzę kochana że masz się
dobrze.już na uczuciowym nie brykasz?Tak w chu.ja tych mlodzieniaszków robilaś az mi się śmiać chciało.No gratulacje 80-tka już Ci stuknęła i teraz baranów tutaj bedziesz ciagnęła :D

Gość onaaa_1988
jak jesteś ciekawy wsadż sobie nos do du.py tfu kawy :P:D

Gość do a kij ich wie
a ja słyszałam, że nie pomógł. podobno nie udał mu się podryw stąd kłótnia między nimi i te jazdy na forum. podobno był zazdrosny. są różne wersje.

A ja słyszałam, że czytacie wszystko z jęzorami wywalonymi na wierzch i łykacie jak dziecko cukierka.:-D:-D

Gość hahahahhahahahahahhaa
Słyszałem o pawikach z uczuciowego :D jakiś tu podobno za nią przylazł i smucił :D hahahah

Gość hahahahhahahahahahhaa
a największa bekę dzisiaj maja oni :D skończcie bo to dołujące, że na całym kafe są 2 charakterystyczne osoby... i one musiały sie wyrwać bo reszta to mężatki i żonaci onaniści romansujący w pracy, albo paszczury Albo żonaty paszczur tak ja :D