Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekając na lipiec:)

Możecie polecić kwatery nad Bałtykiem?

Polecane posty

Gość czekając na lipiec:)

Żeby były dobre warunki dla rodziców z 5 miesięcznym dzieckiem? Jeśli chodzi o warunki to: raczej wolę mniejszą miejscowość, gdzie nie ma tysięcy turystów, blisko do plaży, żeby w miejscu zakwaterowania można było bezpiecznie zostawić gdzieś wózek lub ewentualnie wprowadzić go do pokoju (więc 4 piętro nas nie urządza).

Gość kaftanik niebieski
wybierasz sie w podroz z 5 mies dzieckiem? Ciezko ci bedzie.

jesli chodzi o zakwaterowanie to nie bardzo sie orientuje ale jesli chodzi o miejscowosc to taka w miare spokojna jest Mrzeżyno moja chrzestna byla tam z mezem i dwojka malych dzieci syn 2.5 corka 5 miesiecy i bylo bardzo zadowoleni, ciche w miare nawet spokojne miasteczko. Jastrzebia Gora tez nie nalezy do zbytnio odwiedzanych przez turystow lub Ustronie Morskie

Szczerze polecam Dźwirzyno ,Ustronie Morskie położone ok 15 km od Kołobrzegu . Dzwirzyno jest pięknie położone ,dużo lasów i zieleni , blisko do pięknej plaży . Sama wybieram się tam na majówkę . Znalazłam w necie kwaterę prywatną i jak najdzie mnie ochota dokupię sobie basen w pobliskim hotelu . Ceny hoteli nad polskim morzem to jakaś zwykła masakra . Dosłownie porównywalne z wakacjami w Chorwacji .

Gość moze hmmmm
to ja skorzystam z tematu, bo miałam zakładać podobny. Ja się wybieram z prawie 2 letnim szkrabem i mam takie pytanie- czy za nocleg dziecka się płaci normalnie? I jeszcze drogie mamy- jeśli macie jakieś sprawdzone miejscowości nad Bałtykiem- napiszcie proszę jakie ceny za nocleg były w latach ubiegłych, na jakie koszty trzeba sie przygotować? Chodzi o 2 osoby plus dziecko.

Gość Amelia 1975
ja jadę do Władysławowa file:///C:/Users/grazia/Desktop/Willa%20%C5%81ucja%20-%20Wczasy%20nad%20morzem.htm. Sprawdzone kwatery, Mam córkę 8 m-cy

Gość grtrete
ja Ci moge wynajac pokoj, 15 min do morza, cene uzgodnimy, ale dam sporo nizsza niz w kwaterach. tylko ze to gdansk, a nie mala miejscowosc, ale plaza swietna,obok park z laweczkami, miejscem na ognisko, itd.

Gość byłam tam nie raz
Rewal "Malinka" . Tanio,czysto,posiłki tzn. śniadanie i obiad na miejscu. Do dysp.aneks kuchenny. W pokoju balkon,łazienka,tv,lodówka. Wejdz sobie na ich stronę. Do morza 10 min,jest gdzie spacerować jak nie ma pogody. Byłam i pojadę jeszcze nie raz śmiało z małym dzieckiem !

Gość mamaslodziaka
http://www.pensjonatpastelowy.pl/ polecam,w Pastelowym noclegi z wyzywieniem,w Rubinie ze sniadaniem,czysto,kwatery schludne,bardzo blisko do morza,fajne miasteczko,na wczasy z dziecmi super,bylam juz dwa razy bo narazie sie nie wybieram poza Polske z maluchem

Gość Amelia 1975
ja płace za 2 dorosłe osoby 2 razy po 50 zł , 150 m do morza, pokoje z łazienkami są jeszce pawilony ja jadę od 20 do 29 czerwca.

Gość Kolorowe sny kiedy ja
Rowy, pensjonat Flipper, blisko morza, jednocześnie w oddali od centrum miasteczka. Przytulne apartamenty, duzy parking, plac zabaw dla dzieci, pomieszczenia na wózek. Polecam.

Gość ustronie, gąski, chłopy
Jeździmy tam od 5 lat. średnio cena za 2 osoby dorosłe to 90zł za dobę. Dziecko ma 2lata i dotąd za niego nie płaciliśmy.

Gość gość
Ja polecam wille w Rewie. Willa Bursztynowa - piękne miejsce, super właściciele, no i można wybrać nocleg ze śniadaniem.

Gość gość
Ja pierdolę, odgrzebuje topiki i reklamuje interes udając klienta. Wzór uczciwości :) Kto chętny na wczasy u takiego gościa?

Gość gość
Przekroczyłem 50 i zacząłem trochę podupadać na zdrowiu. Znajomy lekarz zalecił mi terapię tlenową. Wyjechałem specjalnie do hotelu Imperiall w miejscowości Sianożęty, aby wykorzystać potencjał nowoczesnej komory hiperbarycznej (jedyna taka w okolicy). Ta komora u nich przede wszystkim dotlenia organizm (mózg głównie). Wykorzystałem w hotelu specjalny pakiet pobytu dla seniora. Otrzymałem dostęp do zabiegów rehabilitacyjnych, do basenu, klubu fitness. Moim zdaniem świetne miejsce do pieszych wędrówek. Hotel jest dofinansowany funduszami UE i niezwykle dobrze odpowiada potrzebom osób starszych. Rehabilitację w średnio – zaawansowanej formie można połączyć z dłuższym wypoczynkiem nad morzem. Byłem sam, ale się nie nudziłem. Czas pobytu 14 dni dokładnie. Pozdrawiam. Mam nadzieję, że się komuś przyda.