Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 maniaczkaslodyczy21

DIETA -- w drodze do zdrowego zycia

Polecane posty

Go艣膰 maniaczkaslodyczy21

Witam 21 lat koncze w maju, jestem na 2 roku, w moim zyciu nic sie nie dzieje ciekawego poza tym ze wlasnie zdalam ostatni egzamin i moge zabrac si臋 za odchudzanie :) Obecnie waze 54.8 no nie pasuje mi ta waga moj wzrost to 166/ 167 dokladnie nie wiem :) og贸lnie wygladam dobrze bo nie powiem ze jest okropnie, ale czuje sie ospa艂a zmeczona chcialabym zaczac zdrowo zyc, miec energie na wszytsko a przy tym troche poprawic samopoczucie i schudn膮c :) oczywiscie cwiczenia tez wchodza w gre... zawsze nie mialam problem贸w z chudnieciem potrafie zgubic 2 kg w ciagu tygodnia po prostu nie jedzac s艂odyczy- tak naprawde jestem maniakiem jedzenia jem jem i jeszcze raz jem :) wszytsko nie bronine sobie mcd i innych dast food贸w owoce jogurty i tak dalej mase ryb ale do tego z 2 paczki chips贸w lody z bita smietana i MAKARONY kocham kuchnie wloska ja i moj chlopak jestesmy maniakami makaron贸w i sera :) dlatego zawsze cieko mi bylo utrzymac zdrowy tryb zycia bo skoro nie tyle to moge jesc ile wlezie ale cialo juz nie takie jaki kiedys bo brakuje mi troche do miesni brzucha plec贸w i zgrabnej umiesnionej pupy :D KTO JEST ZE MNA ? M艂ode dziewczyny i nie tylko :) bardzo prosze o rady co jesc w jakich ilosciach :) konkretnie jakies szybkie dania obiadowe ktore sa nisko kaloryczne ale typowo dietetyczne :) najbardziej efektywne cwiczenia jak dla was :) prosze o pomoc za 3 miesiace juz bedzie maj to mnie dobija bo chcialaby m zalozyc szorty z wysokim stanem do tego koturny i nie myslec ze moje nogi trzesa sie jak galareta :) chce byc m艂oda duchem ale tez i cialem :D b臋de pisa艂a codziennie o tym jak mi idzie co pokazuje waga i moge nawet wyslac zdjecia sylwetki :) zapraszam dziewczyny kobiety do wspolnego odchudzania ! nikt z moich znajomych nie czuje potrzeby zeby zrobic cos z swoim cialem ale ja chce byc choc ten jeden rok choc te jedne wakacje zadowolona i dumna z swojego cia艂a... :D dziekuje za wszytsko odpowiedzi ! :* ca艂uje mocno :D mam nadzieje ze poznam tu wielu ciekawych ludzi :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
dzisiaj zjad艂am na sniadanie - 5 pomidork贸w takich ma艂ych 2 plastry bialego sera plus serek wiejski :) popilam sokiem bananowym przed chwila zjadlam 3 plastry ananasa plus banana popilam sokiem pomaranczowym :D co dalej ? niestety nie moge podzielic sie niczym o cwiczeniach bo po prostu jaka jestem taka jestem troche biegalam brzuszki natomiast uwazam ze hulahop to swietny wynalazek w kierunku swietnej tali :D

Udost臋pnij ten post

Witam :) nie radz臋 艂膮czy膰 pomidor贸w z serem, okazuje si臋, 偶e kwa艣ne sk艂adniki pomidora 艂膮cz膮 si臋 z wapniem sera w organizmie cz艂owieka, s膮 niestrawialne i osadzaj膮 si臋 jako kryszta艂y w stawach daj膮c b贸le, opuchlizny, zwyrodnienia. proponuj臋 przyjemne 膰wiczenie a mianowicie : -puszczamy rytmiczn膮 muzyk臋 i ta艅czymy jak na disco wystarczy 15 minut dziennie ale mo偶na wi臋cej :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A jaaaaa...
nie jestem dietetykiem ale chyba malo blonnika w tym co jesz. i warzyw. i zamist soku wode albo zielona herbata. Skoro uwielbiasz makaron to zamien zwykly na pelnoziarnisty. Oto moj jadlospis dzisiejszy: Sniadanie: owsianka na mleku z truskawkami, siemieniem lnianym, pestkami slonecznika i dyni II sniadanie 2 x schulstad z plasterkiem twarozku, plasterkiem wedzonej rybki i plasterkiem papryki, Przekaski: jablko, seler, marchewka Obiad (wlasnie konsumuje) salatka: 2 parowki sojowe, mix salat, kielki fasoli mung, por, pomidor, ogorek, sezam, jogurt naturalny caly dzien 2 kawy + duzo wody i zielonej herbaty a ze sportu to wieczorem ide na fitness

Udost臋pnij ten post