Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiaaa1234

Wyniki badań nasienia

Polecane posty

Gość zosiaaa1234
tez tak czasem mysle ze jak ma byc to bedzie ale czasem mam dni zalamania tak jak dziasiaj

cóz musisz zrobic wszystkie badanie i glowa do góry ja juz walcze 5 lat o dziecko i zostało mi in vitro, mimo tego sie nie zalamalam chodz wiele juz przezyłam:O

zosiaaa1234 i jak udało się wam???? mój mężulek ma 0gólny % r***liwych 14 % (norma powyżej 50%) z tego: szybka linearna 7% (norma powyżej 25%) wolna linearna i nielinearna 4% brak r***liwości postępowej 3% brak ruchu w ogóle 86% (norma poniżej 50%) no i jeszcze liczba plemników 4,25 mln/ml gdzie normą jest powyżej 20 mln/ml No i z takimi wynikami lekarka powiedziała, że tylko in vitro co nas zszokowało bo myśleliśmy, że chociaż na inseminacje się łapiemy Jeszcze mężulek robił usg jąder gdzie wyszły małe żylaki i fragmentacja DNA plemników wyszła 17 gdzie norma to od 0-15% Dostał witaminki i tabletki i po 3 msc.ma zrobić ponownie wyniki i się okaże czy się żołnierzyki poprawiły aby zrobić inseminację. Będziemy jechać do kliniki w październiku. Ale po wynikach planujemy zajechać jeszcze do innej kliniki w Gdyni żeby zobaczyć jaka będzie opinia innego lekarza a jak zostanie nam tylko in vitro na na pewno spróbujemy. Mamy już po 30 lat i już byśmy chcieli małego brzdąca tym bardziej, że już staramy się tyle czasu a lata nieubłaganie lecą.......