Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawabardzo

Która z Was jest na tyle głupia, by siedziec z prawie trzyletnim dzieckiem

Polecane posty

Gość jhgvfcdx
Współczuje wam kobiety,że jesteście zmuszone chodzic do roboty. Wasi mężowie to chamy,że nie umieja zarobić na rodzine

Gość m.p
Autorko 2000 zarabiasz poza praca z palcem w tylku ale czyims chyba:-P

Gość dlaczego znowu czepiacie
sie kobiet ktore pracuja w sklepach??? Nie rozumiem praca jak praca a szczekacie co najmniej jakby to byla hanba i wstyd.

Nie czuję się głupia z tego powodu że "siedzę" w domu z dzieckiem. Mój syn od września idzie do przedszkola (a ja do pracy), a co Twoim zdaniem powinnam była z nim zrobić do tego czasu? Zamknąć go w piwnicy? Zatrudnić opiekunkę? Bycie w domu z dzieckiem faktycznie bywa nuzace ale można sobie znaleźć jakieś zajęcia oprócz zajmowania się dzieckiem. Ja od czasu do czasu idę na piwko z koleżanką, czytam książki, chodzę 2x w tygodniu wieczorem na fitness po uśpienia małego i studiuję zaocznie (mąż mnie wspiera). Także bywa nudno i męcząco, ale bez przesady :-)

Gość Izabella Kisssssssssssssssssss
ja tez siedze w domu i nigdy sie nie nudziłam, uwielbiam siedziec w domu, robic wszystko na spokojnie, dbac o dzieci w 100% i nie zyc w pospiechu

Gość hjdhkdhjk89
nikt się nie czepia pracy w sklepie. ale sorry jak ktoś wywyższa sie nad kobietę siedzącą w domu, bo sam ma pracę w spożywczaku, to jest smieszne. rzeczywiście życie traci sens jak nie możesz realizować sie jako kasjerka tylko musisz gnić w domu..

Gość u La La
Nudzą się tylko ludzie bez wyobraźni.

Gość Ankietka5555
Witam, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety o bólu porodowym. Wszystkie wyniki z ankiet będą umieszczone w pracy dyplomowej. Bardzo dziękuję za wypełnienie. http://www.ankietka.pl/ankieta/101848/poziom- swiadomosci-kobiet-na-temat-alternatywnych-metod-radzenia-so bie-z-bolem-w-trakcie-porodu.html

Gość u La La
Taaak po co siedzieć z własnym dzieckiem w domu jak można wrócić do biura...przecież tam tak fajnie robic te fakturki, z innymi mątwami biurowymi pić kawkę, obrabiać dupę znajomych, poflirtować z kolegami... "Siedzeniem w domu" nudzą się ludzie, którzy są sami nudni :) nie posiadający życia wewnętrznego i muszący przeglądać się w oczach innych, aby zobaczyć jakąś swoją wartość ( ale jej gały wyszły z oczu jak zobaczyła moją nową sukienkę, och ach Wiesiu ale zeszczuplałaś...itp.itd.) Boże jak dobrze że mam to już za sobą, ten pusty, pozorancki świat korporacji.

""u La La ""-- Dlaczego obrazasz kobiety,ktore wybraly etat a po pracy zajmowanie sie dzieckiem? z tego co czytam to nikt tutaj jeszcze nie obrazil kobiety,ktore wybraly siedzenie z dzieckiem Zarowno doope innym mozna jebac w pracy za biureczkiem jak i siedząc w domu na plociuchach z kumpeleczkami ktore rowniez nie pracują, no ale o tym nie pomyslalas Dla ciebie jedne są beee,a drugie cacyy.Przystopuj frustratko

Gość u La La
Eeeee... to może jeszcze raz przeczytaj tytuł topiku? Chciałam prosić o zaznaczenie w mojej wypowiedzi tych obraźliwych fragmentów, ale przy takiej Twojej umiejętności rozumienia czytanego tekstu, jakim sie właśnie wykazałaś, to nie wiem czy to ma sens...

Prosze::Przytaczam : """Taaak po co siedzieć z własnym dzieckiem w domu jak można wrócić do biura...przecież tam tak fajnie robic te fakturki, z innymi mątwami biurowymi pić kawkę, obrabiać d**ę znajomych, poflirtować z kolegami... "Siedzeniem w domu" nudzą się ludzie, którzy są sami nudni nie posiadający życia wewnętrznego i muszący przeglądać się w oczach innych, aby zobaczyć jakąś swoją wartość ( ale jej gały wyszły z oczu jak zobaczyła moją nową sukienkę, och ach Wiesiu ale zeszczuplałaś...itp.itd.) Boże jak dobrze że mam to już za sobą, ten pusty, pozorancki świat korporacji.""" Jedenomyslnie zasugerowalas ze osoby,ktore wybierają z roznych przyczyn prace zawodową zaliczają sie do takich do jakich powyzej opisalas!malo??

Gość mamuska ze hej
Jak ktoś ma trzyletnie dziecko i SIEDZI przy nim w domu to niech sprawdzi czy oddycha...:)Moje ma dopiero 14 miesięcy ale jak firma dalej będzie dobrze szła mężowi to i do 18-nastki nie zamierzam wracać....popracowałam już trochę i nuuuuuudniejsze niż siedzenie w domu...poza tym ja durna na kogoś harować nie będę..niech sobie innych szukają...nie musze> ? To nie pracuje

Gość u La La
Och, ten fragment obraźliwy to cała moja wypowiedź? :D No tak! Mam sama w nim znaleźć ten fragment, który obraża. Gdyby większość maturzystów cytowała, w zadaniu na umiejętność czytania ze zrozumieniem, całe teksty, każdy by zdawał! Jesteś geniuszem! Powinnaś ten system opatentować! "Jedenomyslnie zasugerowalas ze osoby,ktore wybierają z roznych przyczyn prace zawodową zaliczają sie do takich do jakich powyzej opisalas!malo?? " Tej wypowiedzi nie skomentuję, bo musiałabym kogoś obrazić, a ja tego nie mam w zwyczaju robić. Pozdrawiam Bystrzaku.

moje najstarsze dziecko bedzie miało 18 juz za dwa lata ;) ja tam rozumiem ze ktos pracuje ale denerwuje mniie jak ktos pisze ze moje zycie jest nudne i do niczego bo w domu siedze. To chyba z zazdrosci te teksty ;)

Gość Ciekawabardzo
Nie zarabiam tyłkiem robie to co robiłam na etacie tylko nie dziele sie tym z nikim. Zeby to zarobić na etacie musiałabym pracować 8h dziennie przez 6dni w tygodniu to takie minimum a ja ni mam na to czasu póki dziecko nie jest w przedskolu. A jak pójdźie to będe coś kombinować żeby z głodu nie zemrzeć. Topik założyłam żeby sie przekonać czy są tutaj jakieś nieidealne kobiety,które mają swoje zasady ale idealne nie są. A tu widzę same perfekcyjne panie domu Gratuluje!

Gość qazplmedcokn
Co was obchodzi czyjeś życie?

u La La - no najlepiej obkrecic kota ogonem. Napisalas najpierw ze osoby ktore wrocily do pracy sa nudni, obrabiają duupe pozostalym ,flirtują z kolegami z pracy,nie posiadają zycia wewnetrznego,sa zakompleksieni, a teraz sie tego wypierasz.Nawet cykora masz prze klawiaturke? a no widoicznie tak :D Moja 4 latka juz jest 100 kroc bardziej odwazna w oczy niz ty wirtualnie :p

Gość hhehe inteligentny czlowiek
nigdy sie nie nudziw swoim towarystwie, tym bardziej we wlasnym domu, ktory stworzyl i z wlasnym dzieckiem.

Gość najbardziej znudzona
jest ciekawabardzo gdyby miała ciekawsze zajęcia nie zadawała by tak głupich pytań. I do teko jaki zawężony horyzont...to co ją uszczęśliwia ma uszczęśliwiać innych idiotka

Ciekawabardzo jakos nie zauwazylam ze ktos tu sie idealizuje

Gość Autorko coś kręcisz
Termin rekrutacji do przedszkoli państwowych jest ustalony już dawno i jak co roku WSZĘDZIE JEST TO OKRES MIESZCZĄCY SIĘ W OKRESIE LUTY-KWIECIEŃ. TEMAT TO ZWYKŁA GŁUPIA PROWOKACJA.

Gość Ciekawabardzo
To nie są głupie pytania. Twoja wypowiedź jest głupia co świadczy o tobie. Nie podoba się temat? Żegnam.

Gość u La La
Rozmowa z Tobą to jak kopanie się z koniem :) Ciężkie musi być życie ludzi w Twoim otoczeniu jeżeli Twoja rozmowa z nimi przebiega tak jak ze mną, niech zgadnę- każdy przyznaje Ci rację, prawda? :D Do strachów, obracania kota ogonem itp. nawet się nie odniosę...bo i tak nie zrozumiesz mojej wypowiedzi, może czas troszkę posiedzieć w domu i np. poczytać? I nie będziesz już się nudziła?

Gość Ciekawabardzo
JEST TAK JAK NAPISAŁAM JA PRZYNAJMIEJ NIE KŁAMIĘ Nie wiem czy rekrutacja jest w tym samym czasie w całej polsce i szczerze mówiąc średnio mnie to interesuje ale w moim mieście ma być w maju ale pani z urzędu kazała śledzić stronę rekrutacji gdyż dokładnego terminu nie ustalono.

autorko spójrz na swój beznadziejny tytuł watku a potem dziw sie ze sie inni wkurzaja

Gość Autorko coś kręcisz
Daj linka do ich strony. Przyda mi się premia przed świętami a to o czym piszesz jest złamaniem co najmniej kilku przepisów. Podrzucę szefowi, zrobimy kontrolę on dostanie pochwałę i nagrodę a mi przyzna premię :D

Gość śmiechu waarte
ja jestem taka głupia :)