Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana jak nigdy

Mój mąż mnie wczoraj przeraził. Wybuchł wielką agresją wobec mnie.

Polecane posty

Gość no jaja jak nie wiem
Ja by mnie facet rok czasu zwodził i nie uprawial seksu to bym spakowała u walizki i znalazła sobie innego. Dziwisz się ze tak zareagował ja wcale

Jeżeli jest ktoś tu dorosły -;) to pomyście przecież to ZWYKŁA PROWOKACJA -żadna dorosła kobieta nie napisze takich bzdur od roku nie kocham się z mężem....srutu tututu był w tej bajce smok????

Gość trabant 102 s
są dwie możliwości a/ żałosne prowo b/ żałosna idiotka :O żegnam!

Gość taka_prawda
A nie myślałaś o tym by ten problem braku ochoty jakoś rozwiązać poszukać porady u lekarza lub wspomagać się afrodyzjakami ... cokolwiek. Rozumiem Ciebie i jego również. Facet jest cierpliwy i czeka na Ciebie, ale jest juz sfrustrowany i w koncu pocieszy go jakas napalona kolezanka. Pomysl o tym.

Rok bez seksu ? A 3 lata po ślubie. Matko nie dałabym rady z taką kobietą. Dziecko 1,5 roku a ty od roku nie masz ochoty wiec to nie ma nic wspólnego z tym że urodziłaś. Po prostu teraz jesteś matka i o to Ci widać chodziło w życiu i facet poszedł w odstawkę. Nie zdziwiłabym sie jak by Cie kiedyś zdradził. Nie dziwie się że ludzie sie rozwodzą a później pytanie dlaczego :D

Temat ten przeczytałam już wcześniej prowokacja jak nic -ale nie chciałam się wypowiadać ....patrzę a tu tyle wpisów .....oj trochę więcej trzeba pomyśleć

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mysle, ze to nie prowokacja kobieta szuka pocieszenia i blogoslawienstwa ze jej maz nie ma prawa jej opuscic gdyz to maz i ojciec. A gdzie jestes Ty? ksiezniczka ktora mysl, ze slub to do konca zycia i ja jestem pania bez wzgledu na wszystko. takie kobiety nigdy nie powinny mic dobrych partnerow ghdyz nie zrozumieja problemu, powinien Ci sie trafic taki co by Cie czasem bij i byl panem i wladca to bhys mu dupy dawala kiedy on by tylko chcial. Jasne, kazdy zrozumie problem, ze nie chcesz uprawiac seksu ale nie trzymaj go na smyczy bo on ma prawo do normalnosci i szczescia a Ty sobie zyj bez seksu i w samotnosci to przynajmniej nikogo nie ranisz i nie wymagasz zrozumienie egoistycznego

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahah rok bez sexu :D biedny facet juz dawno powinien znalezc kochanke

Gość weqwewqewq
teoretycznie macie wszyscy rację, tyko jak to wszystko wygląda na tle innych porad, które tu dają osobom, co pytają np. jak znalezc pracę, bo mamy 2500 na 3 osoby, drugie dziecko w drodze... to piszecie, na jaką cholerę się pieprzyłaś?... trzeba było nie popuszczac szpary, itp chodzi o przypadki jak babce szkodzi antykoncepcja, że pozostaja mało pewne metody typu kalendarzyk albo seks przerywany

Gość agusia00023
myślał polski frajer, że jak się ożeni z Polską Pokalaną Dupą, to będzie ruchanie na resztę życia wyślij go po rozum do głowy , jeżeli go w ogóle ma, polski pies...

Gość agusia00023
weqwewqew najlepiej całe żytcie nie uprawiać seksu, - pedał powiedział, że współżycie służy wyłącznie robieniu bachorów

Gość zszokowana jak nigdy
I to nie jest żadna prowokacja... Obrazacie mnie a wogóle mnie nie znacie. Nie wiecie jak jest między nami, że nasze małżeństwo kryzys przechodzi. Nie będę się z nim kochać, chyba że się bardziej postara. A po tym co odstawił,że wybuchnał złością i wyszedł z domu to już wogóle musi na rzęsach stanąć, żebym mu wybaczyła! Ale jestem zła! Normalnie gotuje się we mnie!! Narazie obraza jest z mojej strony, nie daruje mu

Szkoda tu pisać. Ta autorka to jakaś idiotka. Facet zmarnował sobie życie z aseksuaną babą, która wrobiła go w dziecko :O Powinien wziąć z nią rozwód i ułożyć sobie satysfakcjonujące życie, zanim frustracja zniszczy mu zdrowie, psychikę i wpędzi w depresję. Temat, to oczywiście prowo, ale są takie baby. Facet zachował się jak najbardziej naturalnie. Na jego miejscu zrobiłbym dokładnie to samo.

Gość Klorine
Zszokowana przypominasz mi moją koleżankę. Znalazła faceta, który się z nią ożenił, zrobili dziecko a teraz dla niej istnieje tylko dziecko, a jej mąż to debi (jej słowa), który był jej potrzebny do zrobienia dziecka a teraz może spadać, dobrze tylko, żeby kasę przynosił. Nie wiem jak u nich z pożyciem, ale to bardzo możliwe, że teraz już ze sobą nie sypiają. Autorko nie potępiam Cię, że nie masz ochoty, bo to już problem psychologiczny ale wychodzi z Ciebie niezła egoistka. Nie chcesz z nim sypiać i jeszcze się za to obrażasz, wiedząc, że to nie jest dobre dla związku.

Gość kocham_zycie_i_ludzi___
sorry ale maz dobrze zrobil, nie da sie zyc bez sexu, marnujesz mu zycie, lepiej jak odejdzie od ciebie, bo konia sobie musi bic a jest on mlody cale zycie sie nie da, zrozu to,albo mu dasz albo stracisz eza;: twoja decyzja

Gość najbrzydsze sa golfy
haha prowokacja albo kompletne debilstwo:D

Gość kwiatekxxx868686
na Boga dziewczyno na maxa samolubna ogarnij sie i przestan patrzec tylko na siebie bo malzenstwo to dwie osoby i potrzeby tez dwoch osob a nie tylko TY i TWOJE na pierwszym planie!!!!!!!!!1

Gość pafobet
oby mi sie nie trafiła taka żona

Gość wpdofkc
Ja tez sypiam z facetem raz na rok. Nie pociaga mnie,jest wredny,chamski.

Gość wpdofkc
Wiec jest to mozliwe. To ja czulabym sie jak szmata robiac to z nim. Czemu jestesmy razem? Nie wiem czemu on. Ja mam dziecko,male. Czekam.az podrosnie i kopie go w dupe. A on dlaczego w tym siedzi? Nie mam pojecia.

Gość gość
Prawdziwa miłość może istnieć bez seksu. Jest wiele form okazywania sobie miłości, a nie tylko w seksie. Seks bez miłości to zezwierzęcenie i destrukcja człowieka.