Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana jak nigdy

Mój mąż mnie wczoraj przeraził. Wybuchł wielką agresją wobec mnie.

Polecane posty

Pytałam 3 miesiące temu księdza proboszcza czy mogę uprawiać sex z mężem to powiedział że tylko wtedy,jeżeli celem będzie dziecko. Posłuchałam.

Gość skoro nie chcesz dać mężowi
dawaj mi :classic_cool:

Gość Julek o rety nie m
Gdyby moja zona byla taka jak ty to napewno bym znalazl inna,wspolczuje twojemu mezowi,a ty idz do psychologa chora kobieto!

moją łiłę pokrywa pajęczyna :classic_cool:

przed chwilą mąż wrócił i uderzył mnie pięścią w tzipkę :(

Gość nie rozumiem dyskusji
facet błaga a ta dupa sie do niego przez rok odwraca, co za poniżenie..wyobraź sobie jak ty bys sie czuła.Jeżeli nic z tym nie zrobisz w jedynym wyjściem będzie rozwód.być może ułożycie jeszcze sobie życie. on z jakaś KOBIETA a ty z dzieckiem. Poza tym to prowo, nie sadzę że są takie niemyślące kobiety:o

Dlaczego mnie obrażacie, wyzywacie? Nie rozumiecie mnie. Nie rozumiecie tego, że ja nie mam ochoty na seks, mamy małe dziecko, nie mogę się przemóc. Poród mnie znechęcił do uprawiania seksu. Nie oceniajcie, jeśli nie rozumiecie drugiego człowieka. Do tej pory nie wrócil... Najwyżej postraszę go, że złożę papiery rozwodowe. Jaki mąż zostawia żonę na tak dłuigo. Mamy małe dziecko

Gość lolaa345
jak poród zniechęcił cię do seksu to się do seksuologa idzie... ciągle pokazujesz strasznie egoistyczne podejście....postrasz posrasz go tymi papierami na pewno się ucieszy i od razu podpisze.

popuszcze mu moja grote nestle i potem przyjme z doopy do japy jego pyciore.

czekam na kleczaco przed drzwiami, jak tylko wroci od razu mu zaczne robic loda z polykiem az po same owlosione bile. Moze mu przejdzie nawet sie umylam tam.

Gość G.o.ś.ć
Wymyśl coś lepszego, bo to nie wyszło ci. Prowokacja!!!

Gość ssddadada
Najwyżej postraszę go, że złożę papiery rozwodowe - to nie postraszenie, to obietnica lepszego życia:)

Gość dfgdfgdfgefbv d
Dobrze by zrobił. Problem jest w Tobie nie w nim. Zachowal sie adekwatnie do sytuacji. Sama go popchnęłaś w ramiona kurew i innych lasek. Nie chce pisac na złość...ale teraz się wyżyje i kolejny rok masz spokój- sama tego chciałaś.

Gość o jeeenyyy
nie wierzę...:/ serio przez rok....:/ też urodziłam dziecko i nie powiem żeby po porodzie było super ekstra w spawach seksu i ochoty, ale rok faceta w celibacie trzymać to trzeba być sadystką...:/ wcale bym się nie zdziwiła gdyby na serio na te dziwki poszedł.... i to nie byłaby tylko jego wina...

Gość powariowałaś, serio
Taka żona jak Ty, to prawdziwa udręka.. Współczuję Twojemu mężowi. Kompletnie niczego nie rozumiesz i mówisz, że to my nie rozumiemy Ciebie. Okej. Może Ci się nie chcieć, możesz mieć uraz, ale.. nic z tym nie robisz, tylko biadolisz, że polazł na prostytutki i straszysz rozwodem. Chcesz mu tym zrobić na złość? Myślę, że ulżysz mu. Znajdzie sobie kogoś z kim spełni swoje seksualne fantazje. Równie dobrze możesz sama poszukać sobie innego faceta, który zechce być drugim tatusiem dla Twojego dziecka. Tylko tatusiem. No i wiesz, żeby przynosił pieniążki. Biedny ten Twój mąż. Za każdym razem jak mu odmawiasz, poniżasz go.. Mi też kiedyś odmówił mój facet. Poczułam się jak szmata.. Jakbym dostała w twarz. Dla Ciebie seks nic nie znaczy. Dla niego tak. Może Ty nie potrzebujesz bliskości oziębła kobieto...

no sorry kobieto ale przegielas, rok po porodzie a ty do meza mowisz, odwroc sie i zasnij i ci samo przejdzie??? puknij sie w czolo! to co on jest wol rozplodowy, ktory wykonal swoja prace = zaplodnil i ciebie i teraz do czego ci jest potrzebny?? przynoszenia pieniedzy?? ty jestes rok po porodzie??? rok to duzo! rozumiem 6 miesiecy ale rok??? przeciez twoj maz ma potrzeby, jeszcze wyskakujesz z rozwodem serio jestes niedojrzala, dobrze ze on tylko ta szklanka walnal w sciane. Sama jestem kobieta mam dziecko i w zyciu bym tak meza nie potraktowala.

Gość peppi
Bo niektóre baby tak mają ślub,ciąża i mamuśkowanie ,nie zauważają ,że mają męża.....wcale się nie dziwię,że słyszy się nie raz,że taka mamuśka zostaje sama!

Gość bury kot
Gwoli ścisłości, jeśli twoje dziecko ma 1.5 to czegoś nie rozumiem. Rok bez seksu był czy półtora? Czy może niechęć przyszła później?

wiesz nie zdziwie sie jak ciebie zdradzi juz kur* rok ???? nawet loda moglas mu zrobic nie zawsze musisz myslec o sobie - on tez ma jakies potrzeby- jest tylko czlowiekiem. jezeli rok wytrzymal to juz i tak bardzo dlugo ! - jestes kolejna panienka co urodzila dziecko i maz jest odstawiony na bok :/

Gość laleczka cziko
lolaa345 nie dziwię mu się trochę od roku brak sesku , chłop sflustrowany x jaki? sflustrowany? gamoniu, może lepiej by poznać słowa, których sie używa? dlaczego gimgówna zawsze piszą 'sflustrowany'? skąd to się bierze?

Gość jjjjjjajajaja
Wszyscy rozumieja, ze masz jakas bariere, ale faktycznie nic z tym nie robisz. I co , niby teraz zero zblizen do konc zycia. Przeciez dobrze wiesz ,ze to nie jest normalne nie miec checi w ogole na igraszki, wiec problem tkwi w Tobie, a nie w nim. Jesli tego nie rozumiesz, to jestes bardzo egoistyczna i jeszcze smiesz straszyc meza rozwodem. Maz tez musi czuc sie kochany i wspierany. Sama bedac zona, zupelnie nie rozumiem Twojego postepowania. Zniszczysz swoje malzenstwo, przz wlasna glupote i jeszcze bedziesz obwiniac faceta.

Gość Wmajt
Moze boi sie kolejnej ciazy?

Gość jestemjakijestem
Proponuję zrzucić się na super ekskluzywną prostytutkę dla męża autorki. Należy mu się prostytutka z prawdziwego zdarzenia a nie taka zwykła z agencji.

Cierpisz na oziębłość seksualną?Jak można nie kochać się rok czasu będąc zdrową,młoda osobą?Nie dziwię się że mąż się wkurzył-gdybym była na jego miejscu też wyszłabym z siebie.Zrób z tym coś bo małżeństwo ci się rozwali Zadbaj też o siebie-musi być powód że nie ciągnie cię do tej fajnej zabawy:D

zszokowana jak nigdy Autorko:0 Sprawa nie jest taka prosta. Z jednej strony normalne, ze nie możesz się zmuszać na siłę. Widocznie bariera w tobie jest taka silna. Z drugiej strony doceń męża, ze cierpliwe czekał cały rok. Pokazał, ze Cie kocha. Z prostutyutkami myślę, ze blef. Bledem jest to, ze nie zauważasz, ze unikanie zbliżeń nie jest normalne i problem trzeba rozwiązać czy to przez rozmowę z mężem czy specjalistą. xxx Pozdrawiam osoby z zaburzeniami rozwojowymi, których stać na tandetne podszycie się pod Autorkę:)

Gość o jeeenyyy
'jestemjakijestem' :D niezły pomysł:D swoją drogą jeśli kobieta tak na serio pisze to masakra jakaś totalna jest....:/ o ile jeszcze nie jest za późno to biegiem na terapię!!!!!!!!!!!!!!