Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowana__17

Potrzebuje pomocy modowej i to już :((

Polecane posty

mam 16 lat i do tej pory to mamusia mi kupowała ubranka. wiem.. jak to brzmi xD. no ale chce zacząć sb je sama kupować tylko chce wyhaczyć coś stylowego i nie kosztującego fortune.. Ciuszki w jakim stylu polecacie? może jakieś linki?

Co to dla Ciebie znaczy "stylowe" przede wszystkim? Powiedz pare slow - jaka masz figure, czy jestes wysoka czy nizsza, no i przede wszystkim w czym se dobrze czujesz? Daj jakies wyobrazenie o sobie, to sprobuje Ci cos podpowiedziec.

Gość Zde.sperowana__17
teoretycznie jestem dosc szczupła. 163wzrostu 48 kg wagi xd. no coz stylowego.. miałam na myśli coś co jest teraz uważane przez nastolatki za modne. nic w stylu chłopczycy do czego do tej chwili mialam sklonnosc

Gość ksgggggggggg
tablica.pl/oferty/uzytkownik/Ew3N/

Gość Ponita
ja ostatnio trafiłam na taka aplikacje https://www.facebook.com/matarnia.parkhandlowy/app_305439669577944 szukają twarzy wiosennej kampanii reklamowej w trójmieście i dziewczyny wysyłaja swoje kandydatury wrzucajac foteczki i zauwazylam, ze one wlasnie ubieraja sie w sieciówkach, raczej tanio, a mimo to wyglada to mega fajnie, wiec moze przejrzyj sobie te stylizacje :) W sieciowkach mozna trafic skarby, jakis h&m czy c&a nie sa drogie a zazwyczaj sa na bierząco z trendami buziaki :)

Gość kasia.z
musisz odaleźć swój styl :) skoro jeszcze takiego nie masz, to polecam Ci stronę www.shushu.pl - to miejsce gdzie są ubrania ze wszystkich sklepów, więc możesz przeglądać je na portalu, a później sprawdzić gdzie taki kupisz, i pójść i go kupić :) pozdfr ;)

Gość Dziobakowa
Ponita faktycznie dziecwzyny ubrane sa modnie i sieciówkowo, bo poznaje te ciuchy, głównie h&m i bershka :D fajne stylizacje, ale nie ogarniam za bardzo o co chodzi w tej aplikacji, wrzuca sie swoje ciuchy poprostu?

Gość Ponita
niee to jest konkurs organizowany przez ta Matarnie, oni szukaja twarzy do swojej wiosennej kampanii reklamowej i sie wrzuca swoja foteczke przedtsawiajaca styl i pozniej wybieraja z tego własnie dziewczyne-twarz :D a ja przegladam bo lubie ogladac outfity dziewczyn w internecie, do gdańśka niestety za daleko mam troche :c

Gość Dziobakowa
Aaaa to teraz już ma sens! To faktycznie fajna akcja, duzo dobrze ubranych dziewczyn, a to sie rzadko spotyka w jednym miejscu ;)) zostać twarzą tak dużego centrum handlowego, no no no, brzmi super, dobry fejm na mieście poźniej :D Ale ja bym się wstydziła chyba troche :^

do tej pory mamusia, a teraz kafeteria będzie Cię ubierać?:)

Gość kaskooo
nie tam, bez przesady, po prostu szuka inspiracji ;) to prawda, warto przeglądać różnego typu stronki, najlepiej z takimi konkursami, bo tam można zobaczyć własne pomysły dziewczyn na zestawienie ciuszków, a nie "pozdejmowane z manekina" ;)

Gość lidka4444
weź se przejrzyj tutaj kilkja stylówek https://www.facebook.com/?sk=welcome#!/matarnia.parkhandlowy/app_305439669577944 może akurat cos ci się spodoba. dziewczyna w niebieskiej koszuli i lawendowej spódnicy spoko wygląd.a może coś takiego?