Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZosiekZosiaZosiak

MATKA FAWORYZUJE BRATA, KAŻE MI KŁAMAĆ NA JEGO TEMAT (STUDIA)

Polecane posty

u mnie sa tabl. z nazwami miejscowosci po niemiecku :P

Gość ZosiekZosiaZosiak
boona a nad tabliczką mojej miejscowości wisi jeszcze wielkie i dumne HERZLICH WILLKOMMEN !

hehehe, a tez macie msze w j.niemieckim? bo u mnie w okolicznych wsiach sa :)

Gość oj tam oj tam nie mieszaj się
Twój ojciec jest dorosły i chyba nie od dzisiaj zna własnego syna i żonę. Sam nie jest bez winy jeśli chodzi o wychowanie dzieci. Ponosi konsekwencje własnych życiowych wyborów i tyle. Podobnie jak mama i brat. Co innego, gdyby sprawa byla naprawdę poważna (typu ojciec sprzedałby nerkę myśląc że to na studia brata a to na jego wycieczki z kumplami).

Gość ZosiekZosiaZosiak
boona, jasne, że jest msza w języku niemieckim! jakże by inaczej! a w każdej "restauracji", obowiązkowo dodatkowe menu- PO NIEMIECKU. co druga osoba ma "niemiecki paszport", a na święta i wakacje- więcej aut na niemieckich rejestracjach niż na polskich (rodzina przyjechała!) :D:D:D

Gość miałam podobna sytuacje
tylko tate mialam o wiel dalej niz ty. Na dzien dzisiejszy sytuacja wyglada tak ze tata od wszystkiego sie odcial.Bo ja w odpowiednim czasie nie umialam postawic sie mamie. Zrob z tym teraz porzadek , jezeli kochasz tate bo wkrotce moze byc za pozno.

Gość z brata rosnie leser az trzesz
ojciec tyra a tym sie nawet tylka do roboty nie chce ruszyc. Nie kryj ich. Nie maja cie prawa bic i nie daj sie zastraszac. A ojciec powinien wiedziec na co idzie jego ciezko zarabiona kasa.