Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inga123456

Co zrobić, żeby ciągle się starał ?

Polecane posty

Gość Inga123456

Chyba klasyczny przypadek... Powiem w miarę krótko i zwięźle. Na początku przez pierwsze cztery randki facet bardzo się starał, wykazywał chęć niemalże codziennego kontaktu, gdy był już zafascynowany często pisał jak tęskni i nie może doczekać się kolejnego spotkania, wszystko było inne... mogłam odczuć, że mu naprawde zależy. A gdy już był pewny, że mnie "ma" nagle mniejszy kontakt, nie pisze, że tęskni, że chciałby ze mną być. Dodam, że widujemy się raz na tydzień przez odległość. Niby nie jesteśmy pokłóceni, teoretycznie wszystko jest jak narazie ok, ale nie wiem czy wyolbrzymiam sprawę, ale czuje lekką olewkę z Jego strony w porównaniu z tym co było wcześniej. Wczoraj nie napisał nic cały dzień więc postanowiłam też nie pisać. Dopiero na koniec dnia sms. Wiem, że może trochę przesadzam, ale czy zawsze tak jest... schematycznie ? Wie, że jesteśmy już razem i koniec nie muszę się wykazywać, bo po co ? Tacy faceci... Co zrobić, aby ciągle dało się odczuć, że mu zależy ?

Gość hddhfh
A ty potrafiłabyś cały czas udowadniać komuś że ci zależy? Ale szczerze? To normalne, że na początku wszyscy się starają, a potem przychodzi "normalizacja". Jak chcesz żeby koleś zaspokajał non stop twoją próżność, to zmieniaj sobie co miesiąc chłopaka. I będziesz miała co chcesz.

a ty chciałabyś ciągle się starać ? czy w pewnym momencie chciałabyś mieć kogoś i poczucie bezpieczeństwa, że nie musisz już co chwila udowadniać swoich uczuć ?

no prosz jaka zgodność :)