Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajek

Kto z was tanczy salse, bachate lub inny karaibski taniec?

Polecane posty

Gość niezapominajek

ktory wam sie najbardziej podoba?

Tańczę salsę i sambę.Uwielbiam to odkąd zobaczyłam mając jedenaście lat brazylijskie tancerki.Ach,jak one się ruszały:)

Gość niezapominajek
tancze salse, bachate, merengue, cha che ale raczej podstawy, salse znam troche lepiej tancze takze tango

Ja w zeszłym roku zaczęłam (teraz mi ucieklo z głowy czy to byla salsa czy rumba czy samba haha) ale choroba mi przerwała ,szkoda wielka szkoda, ale jak stanę na łapki to wróce do tego a chodzicie na płatny kurs czy już tak umiecie że pląsacie na imprezach?

Gość jjjjjjajajaja
latynowskie i towarzyskie :P

w zeszłym roku tańczyłam salse sambe cha-che jive i najbardziej salsa przypadła mi do gustu jakbym miała zacząć znowu to pewnie od niej bym zaczęła jive jest ok ale szybki bardzo szybki

Tańczę z grupą na różnych imprezach ,warsztatach. Praktycznie cały okres karnawałowy to ciężka praca .

Gość niezapominajek
glownie ucze sie na kursach powinienm pochodzic po klubach - tam sa klasy, czesto od podstaw jive nie lubie - takie tupanie

Nie wiem gdzie mieszkasz ale w Krakowie godnym polecenia jest B&W Salsa albo Centrum Tańca Ananday.Ale nie ma lepszej salsy niż ta którą możesz zobaczyć tylko w Kolumbii w Cali-Salsa Discoteka en la Roosevelt. Masakra co oni wyprawiają z ciałem!

Gość Olka_22
W Krakowie wybierz się do Salsa House na Filipa lub na Skarzyńskiego - http://salsahouse.krakow.pl, naprawdę bardzo dobry poziom zajęć i wygląda to niesamowicie.

Gość gość
Ja widziałem jak his wiła się jak żmija przy lambadzie :D K-ce