Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AgaT86

ile razy spią wasze 1,5 roczne dzieci w dzien?

Polecane posty

Mój syn ma co prawda rok i śpi dwa razy dziennie. Ostatnio kiepsko sypia w nocy i od jutra chciałabym spróbować położyć Go spać raz, tak po obiedzie. Córka w wieku 1,5 roku sypiała już raczej raz dziennie. Dziś ma dwa latka i miesiąc i sypia raz dziennie choć nieraz zdarza się Jej przysnąć drugi raz, ale to już pojedyncze, sporadyczne przypadki.

Gość Ankietka5555
Witam, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety o bólu porodowym. Wszystkie wyniki z ankiet będą umieszczone w pracy dyplomowej. Bardzo dziękuję za wypełnienie. http://www.ankietka.pl/ankieta/101848/poziom- swiadomosci-kobiet-na-temat-alternatywnych-metod-radzenia-so bie-z-bolem-w-trakcie-porodu.html

Gość ..................... ........
Moje dziecko ma rok i 4 miesiące i od ok. 5 miesięcy śpi raz dziennie po 2-3 godz

Gość moja córka
ma prawie 2 lata ale od ponad roczku śpi raz 2 godziny

Gość mój brat ma
1,5roku i spi raz dziennie- 2godziny.

Ma niecałe 2 lata i albo w ogóle nie śpi albo jak już śpi to od 1,5 do 3 godzin. Każdego dnia jest różnie.

Gość moja córka 11 miesięczna
śpi raz dziennie czasem 0,5 h czasem 1,5 h najczęściej jest to niecała godzina naprawdę Wasze dzieci tak długo śpią w dzień?

Gość hmmmm.. nie wiem samaaaaa
Przeważnie 2 razy, raz ok 2 godziny, 2gi raz różnie - czasem nawet 3, jak się jej uda. Ale bywają dni, że ma tylko jedną drzemkę, 1-godzinną, i wtedy jest brykanie że hej:)

Gość Ja Ci mogę polecić
Mój codziennie jak z zegarkiem w ręku między 12, a 12:30 na dwie i pół do trzech godzin usypia.