Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co wybrać

1 taniec

Polecane posty

Gość Nie wiem co wybrać

Wiem, że było już mnóstwo wątków na ten temat, ale jak tak na nie patrze to robi mi się mętlik w głowie dlatego też pytam, jaką piosenkę wybrać na pierwszy taniec? Wesele już w kwietniu, a ja nie wiem na co się zdecydować. Macie jakieś fajne pomysły? Przyznam, że moje typy to Albert- Nasz pierwszy taniec Marek i Kasia- Dwie obrączki Justyna i Piotr- Ty i ja Ivan Komarenko- Biała suknia Boys- Nasz pierwszy taniec Będę wdzięczna za pomoc ;)

Gość kjfkjfaf
Kiepsko... same disco polo, wieś. Nie macie ulubionej piosenki? Takiej Waszej?

Gość Nie wiem co wybrać
nie uważam żeby disco polo było wsią. mamy swoje piosenki, ale nie nadają się one na 1 taniec... jeżeli nie macie ochoty pomóc to po prostu się nie wypowiadajcie... nie oczekuję od Was opinii na temat mojego gustu tylko pomocy w wyborze...

Gość kjfkjfaf
dlaczego niby inne piosenki, które Wam się podobają nie mogą być na 1 taniec? Przecież orkiestra nie musi tego grać, można puścić z płyty

ja wybrałam na pierwszy taniec "oczarowanie" Wodeckiego teraz uczymy się tańczyć do tego ;)

Gość nie nie i nie
Żadna z tych. Na moim weselu też będzie disco polo, ale na pewno nie na pierwszym tańcu.

Gość Nie wiem co wybrać
m. in. dlatego, że nie są to piosenki do których da się zatańczyć w długiej sukni to raz, dwa, że nie pasują do klimatu weselnego.

A my nie mamy "swoich" piosenek, to takie dziwne? My się chyba zdecydujemy na Karolinę Kozak - "Razem zestarzejmy się", bo jest piękna i nie oklepana, przynajmniej w mojej okolicy. Uwielbiam "The book of love" Petera Gabriela ale jest za wolna chyba... Na te które wymieniłaś nie zdecydowałabym się.

Gość wiec szczerze mowiac
szczerze? jak bym miała wybierać zupełnie inną piosenkę, niż jakaś "nasza" to wolałabym postawić na jakąś klasykę, w stylu "przetańczyć z tobą chcę cała noc" Anny Jantar, Najpiękniejsza Seweryna Krajewskiego czy Eleni - Tylko w twoich dłoniach... No ale skoro chcesz z tych powyższych - Boys. Zdecydowanie.

Gość Nie wiem co wybrać
mam dwie lewe nogi do tanca a na kurs mnie nie stac dlatego nie "przetanczyc z toba chce cala noc", nie chce spartaczyc tak pieknej piosenki... a co myslicie o Bajorze "ty"?

Gość tak sobie mysle teraz
Ty Bajora piękna, ale... uśpisz gości ;)

Gość MamaMarcinka
My mieliśmy "Zabiorę Cię właśnie tam" Kancelarii :)

Gość mikuuusia
mnie sie osobiscie podoba walc i chcialabym go zatanczyc, tylko ze oboje mamy dwie lewe nogi i musimy skorzystac z pomocy fachowca

Gość kukuryna
1 taniec powinien pasować do sali i do ubioru młodych,piosenki disco polo pasują do wielu sal ,nie pasuja tylko do pałaców ,tak samo jak walc nie pasuje do karczmy

Gość ktos19
a może Edyta Kamińska Druga miłość

Gość Karolina,
Nasza to: SEN NA POGODNE DNI - Beaty Bartelik

Gość ktos19
do "musztarda sarepska" byliście na tym pokazie czy w internecie znaleźliście ten taniec? bo tak się składa że właśnie wtedy byłam tam jako modelka i chodziłam w sukniach i pytam tylko z ciekawości:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaassssss
wciąż nie wiem co mam robić, a do ślubu coraz bliżej...

Gość dżoannnaaaaaaaaaa
"Miętowe pocałunki" Seweryna Krajewskiego

Gość Gosiaaa1233467
Wybieram Cię Jesteś moim niebem Z kimś takim jak ty