Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianka poostuła

kobiety które nie rodziły naturalnie i nie

Polecane posty

Gość lala malowana8
ależ dziewczyny nie tłumaczcie sie i nie tłumaczcie wogóle tym kretynom, bo to pewnie pan jest autorem o o chodzi to jest tylko podpucha, żeby komuś "dokopać" ale powinni wiedzieć, że mamy to w głęgokim poważaniu, tzn. ich zdanie na ten temat nie ma potrzeby wogóle dyskutować w tym temacie, bo to jest sprawa indywidualna i osobista

Gość Brooklyn1986
KingaStefankaFanka a co myslisz o kobietach, które przez 12 godzin rodziły naturalnie, do pełnego rozwarcia, po czym zaczęło zanikać tętno dziecka i trzeba było wykonać cc? Oczywiście powinnam odmówić, urodzić martwe dziecko, żebym mogła później powiedzieć że miałam "poród" i jestem matką? Głupia jesteś. Zanim zaczniesz obrażać, zastanów się, jakie kobiety mają problemy że muszą miec cc. Aha i jestem od Ciebie mądrzejsza, bo w ciągu 13 godzin odbyłam 2 porody i cierpiałam fizycznie i psychicznie.

Gość Liliana postula
Brooklynie zajmij sie mężem. Bi ci sie mózg lansuje od kupek, kaszel!!!!

Gość lala malowana8
a co moze wiedzieć kinga o cesarce jak miała sn? to samo co cesarkowe mamy o sn idiotyzm weźcie się ogarnijcie

Gość Liliana postula
Oczywiście teraz każda bedzie pisać ze problemy przybporodzie były. Nie kompromituj sie!

Gość lala malowana8
a lilianna to pewnie tomek 21 lat, prawiczek itd bo styl pisowni ten sam co facet tu robi i podburza biedne kobieciny, ktore tłumaczą sie dalej jak mogą? nigdy w tym temacie nie będzie zgody jak wiadomo od dawna, to i zakłada sie takie tematy z nudów zwyczajnych bo autor to cham i prostak

Gość kg.kg
Ja karmiłam piersią i rodziłam naturalnie, no i co z tego??? Mam od razu czuć się lepsza od kobiet które wybrały butelkę i miały cesarkę??? NONSENS dobrze się czujesz autorko? Strasznym jadem ziejesz, kompleksy, problemy osobiste? Każdy je ma ale nie każdy jak cham się zachowuje....

Ja nic nie myślę :) gdybyś przeczytała to co napisałam bez nerwów widziałabyś że chodzi mi tylko o określenie "urodzić" a nie o to czy ja mam coś do kobiet które mają cc na życzenie albo dlatego że chcą. Sama nie zamierzam drugi raz powtarzać tego cudownego doświadczenia zwanego porodem naturalnym, ale nie będę wtedy opowiadała że urodziłam dziecko

Gość lala malowana8
10:58 [zgłoś do usunięcia] constellation dokładnie! nie rodziły nie karmiły i wielkie matki polki, podpisuję się pod tym żenujące a jak karmiłam 2 tygodnie to jestem matka polką czy nie? co sądzicie?

Gość DAFDF
CZLOWIEKU SKAD W TOBIE TYLE ZLA!!!!wiedz ze te zlo powroci do ciebie tylko z dokladka!!! nierob iym tego co ci nie mile bo karma zyciowa cie dopadnie,albo juz ja odrabiasz za swoje albo za przeodkow zlo !!! NIE OSADZAJ!!! FORU TO TAK JAK BYS POWIEDZIAL; MYSLA TEZ SIE GRZESZY

Gość Liliana postula
Albo ze mleka nie miały

Gość lala malowana8
kinga daj spokój, bo nie potrafisz nawet podyskutować, zapytaj lekarza o rodzaje porodu, to sie zdziwisz a swoje zdanie to możesz sobie w szanowny tyłeczek wsadzić rodziłaś biedna sn, a teraz myślisz, że jesteś najlepszą i najmądrzejszą kobietą na świecie nic więcej cie nie ineteresuje bo masz w kwitach odbębnione "sn"

Gość lala malowana8
lilianka może już dalej sam się nie kompromituj

Gość Liliana postula
Po 1 jestem kobita, po 2 mam dzieci. 2 urodzonych naturalnie, karmionych naturalnie.

Mialam cc ze wskazań zdrowotnych, nie dlatego, że chciałam. Czy to jest powód, żeby wyzywać mnie od k...ew i inkubatorów? Z tymi matkami które rodziły sn zrobiło się coś dziwnego. Robicie z siebie bohaterów narodowych, im która bardziej cierpiała, więcej się darła i więcej zesr..ała za przeproszeniem tym lepszą jest matką. Paranoja. Autorce bardzo współczuje a właściwie jej dzieciom, mieć matkę tak pełną agresji i nienawiści to chyba gorsze niż urodzić się przez cc ;)

Gość kg.kg
Ja też autorce współczuję. Bo ważniejsze jest to CO PRZEKAZUJEMY naszym dzieciom, jak je wychowujemy. A autorka myśli, że jak urodziła dziecko naturalnie to od razu jest SUPER matką a nie widzi tego, że swojemu dziecko przekazuje jad ( któremu dała upust pisząc ten topic) każdego dnia. Na szczęście są takie matki co mają w sobie empatię, zrozumienie i pokorę - nie ważne jak wydały dziecko na świat i karmiły bądź nie karmiły piersią - pozostają człowiekiem....

Gość Brooklyn1986
miodziolanka, no takie mamy po-jebane społeczeństwo. Ja mimo cc karmię piersią 7 miesiąc ale to tylko i wyłącznie moja sprawa. Koleżanka rodziła sn i daje mleko mm z wygody. No i która jest większą ku-rwą autorko??

Gość lala malowana8
hmm jesteś babą? i masz 2 dzieci? współczuję wszystkim po co zakładać taki temat? myślę, ze oko w ko ze mna nie byłabys taka mądra, a swoje argumenty pożal sie boże są niedorzeczne i właśnie kompromitujące, o sposobie wyrażania myśli nie wspomnę moim zdaniem jestes niezłą patologią, nie mylę się co?

Gość Liliana postula
Madziolanka ty jesteś ograniczona kobieta. Poród siłami natury jest najpiękniejsza rzeczą na świecie dla kobiety. Ale niestety ty tego nie doswiadczysz bo jesteś nic nie warta, malowartosciowa z ciebie kobiety. O ile mozna cie nazwac kobiety. A odd mouch Dziedzic to wara!!!!

Gość Liliana postula
a maż niestety już mnie nawet tknąć nie chce. Mam studnie bez dna i nic juz tego nie zmieni :o

Gość Liliana postula
Bo to co pisze na forum to jest odstresowanie, wole was ty powyzywac NOx na dzieciach sie wyzywac!!!

Gość Brooklyn1986
Autorka przestała być mamą na porodówce, teraz jest zwykłą kretynką.

Skurcze miałam przez 28 godzin poród zakończył się cc, bo małej tętno zanikało, ja nie miałam już siły, rozwarcie nie powiększało sie itp. Dziś gdybym miała wybierać przy następnym dziecku również chcę cesarkę, bo kolejny raz nie chcę tego przechodzić. Nie karmiłam piersią z własnego wyboru i nikomu nic do tego. Co do określeń jakoś nigdy nie spotkałam się z kobietą która mówiła, że urodziła a miała cesarke, zawszę słyszałam, że miały cesarkę albo tak jak u mnie poród zakończył się cc wiec nie wiem czego się czepiacie? A i zmartwię Was to jakimi matkami jesteście wyjdzie za kilka, kilkanaście lat gdy dzieci będą dorosłe jeśli wyrosna na dobrych ludzi wtedy mozna powiedzieć, że jest się dobra matką a rodzaj porodu i karmienia ma tu gówno do rzeczy bo dzieci i tak za to nie podziękuję, w niektórych przypadkach nie będą o tym wiedzieć nawet.

Gość lala malowana8
o ulubiony podszyw się przyłączył zajebiście jestem zdania, ze autor jest tym kim ja myslę, że jest a jeśli jest rzeczywiscie babą to tylko pochodzącą z nizin społecznych zwanych patologią

Gość Liliana postula
Możecie sie pokazywać, właśnie pokazujecie na ile was stac. Moj maz jest bardziej dobrze wyposazony, i nawet gdybym miała wiadro to by nam to nie przeszkadzało. A wy ze bierzecie sobie 5 cm ptaszkow to wasz problem

Gość lala malowana8
milka nastepna, która sie tłumaczy wytłumaczcie mi po co? po jakiego diabła wasze wpisy, po co komuś macie cos udowadniać?

Gość Liliana postula
Cipa to nie wszystko!!! Ale niektóre zamiast myśleć głowa myślą cipa!!! A szkoda

Gość lala malowana8
bardziej dobrze czyli lepiej? miało być tak? co tam było na świadectwie w szkole? dwójeczka czy jedyneczka?

Gość ciezarowka31bla bla bla
Pierwszy porod wywolywany PO 13 dniach PO terminie zakonczony proznociagiem i cieciem krocza! Sprobuj sie PO tym wysrac idiotko to zobaczysz jakie sa zalety operacji! Dzieciak karmiony 21 mscy za dlugo ale to tylko i wylacznie moje zaniedbanie! Teraz w czerwcu bedzie CC i to tylko i wylacznie moj wybor i nie obchodzi mine opinia takich wiesniakow jak Ty :-) milego dnia krowo mleczna