Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianka poostuła

kobiety które nie rodziły naturalnie i nie

Polecane posty

Gość Liliana postula
A Co cię to obchodzi czy milka sie tłumaczy. Pisze bo chce!!!

Gość Liliana postula
mój ma 10 cm, to dwa razy tyle co wasz!!!!!!! wiec walcie sie!!!!!

Gość Liliana postula
Idę robić śniadanie, ale jeszcze tu wrócę

Gość Liliana postula
Oj niestety Moj ma 23 cm, czasami aż boli.

Gość lala malowana8
a co mamusia woła na obiadek? leć leć i doucz się kochanie w temacie

Gość Liliana postula
A mowilam juz wam ze mamy udan zycie seksualne, zabawiamy sie na rozne sposoby i jest super. Ostatnio nawet moj mezulek wlozyl mi dwie rece do pochwy i wyklaskal marsz mendelsona. To byl prezent na nasza 10 rocznice slubu!!!!!! Walcie sie zazdrosnice!!!

Gość kg.kg
Liliana postula Bo to co pisze na forum to jest odstresowanie, wole was ty powyzywac NOx na dzieciach sie wyzywac!!! Skąd ten stres, przecież twierdzisz, że masz idealne życie??? Ja też mam dwoje dzieci, też się stresuję, ale żeby od razu innych wyzywać, to coś więcej niż tylko stres, ty jesteś jakaś znerwicowana, niedowartościowana i sfrustrowana. Lepiej poszukać sposobu jak zwalczyć stres, a nie kogoś zbluzgać, a po fakcie jeszcze bardziej się stresować, bo ktoś zripostował.... :D

Gość kaczuuuucha
URODZIŁAM poprzez cc i jestem z tego dumna! Nie musiałam cierpieć, srać, pierdzieć i sikać z rozwalonymi girami przy personelu medycznym, jestem zbyt elegancka i dystyngowana by PRZEĆ- to dobre dla plebsu i biedaków. Zaoszczędziłam kupę bólu dziecku a mój seks nadal jest zajebisty!

Gość lala malowana8
hehe

Gość jkhkuyioggggghnkjm
hkljhuio

Gość ,,,,,,,,,.,,....,.
.

Gość a ja nie wiem :P
[zgłoś do usunięcia]Liliana postula A mowilam juz wam ze mamy udan zycie seksualne, zabawiamy sie na rozne sposoby i jest super. Ostatnio nawet moj mezulek wlozyl mi dwie rece do pochwy i wyklaskal marsz mendelsona. To byl prezent na nasza 10 rocznice slubu!!!!!! Walcie sie zazdrosnice!!! to mnie rozjebało najbardziej :D jestem matką po 2 CC , mówię o sobie matka , bo wychowuje dzieci, a nie chowam ,byle jak, byleby wyżyły . nie pisze na forum idiotyzmów, żeby się wyżyć i dzieci ni powybijać , właśnie śpi sobie maleństwo przy cycusiu :)

Gość kora82
Liliana postula Zazdroscisz tym co tego nie zrobily ze maja dzieci a mimo to maja przy tym piekny jedrny biust a nie wymiona do pepka jak po karmieniu. Oczywiscie zazdroscisz tego ze nie maja wiadra zamiast pochwy i nadal te kobietki ciesza sie sexem-nie ta jak TY. ZALOSNA jestes. Zgorzknialas po ciazach bo Twoje cialo po porodach i karmieniach to jedna wielka KUUPA.

Gość lala malowana8
autorka to dziecko z kim wy dyskutujecie

Gość Liliana postula
Tez mi coś, korekte piersi miałam! Ale większości z was na to nie stać. A piersi przy ciąży sie już brzydkie robią. Ale skąd wy to możecie wiedzieć. Jesteście głupie, i tepe krowy!

Gość Liliana postula
A d tego co druga reprezentuje sobą wiek szkolny. No tak jak na tym wasze choryzonty sie skończyły,

Gość Liliana postula
Jesteście egoistki, i święte krowy!!!