Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez przeszkód

Prawik to dobry materiał na...

Polecane posty

Gość bez przeszkód

zdominowanego loosera. Jakaś doświadczona, wyuzdana i piękna podrywa takiego, rozkochuje w sobie i zaczyna się zabawa w postaci kochanków. Looser jest uczony robienia loda kochankom, ale swojej Pani nie może nawet cipki wylizać po stosunku z kochankiem. Jedyną sexualną przyjemnością dla loosera jest strap-on wbijany przez Panią w jego odbyt bardzo często. Tak powinien kończyć każdy prawik!

to jest tak popierdolone, ze nawet nie wiem jak skomentować. dlatego powstrzymam się ;) dziękuję za uwagełę ;)

Gość bez przeszkód
ja tak zaczynałam jako dziewica. moimi Panami byli czarnoskórzy koledzy z akademika.

Gość bez przeszkód
A ty cocaine miałaś/łeś nie komentować.

Gość a czemu taki prawik nie
woli iść na kurwy

Gość bez przeszkód
no właśnie chodzą na kurwy, nudzi mi się ciągle w pracy wtajemniczać frajerów, dlatego mnie to frustruje:O

Gość a czemu taki prawik nie
rozumiem układ,że kobieta rozkochuje i mimo istnienia jakiejś sympatii o zabarwieniu seksualnym lubi też sypiać z innymi,to nawet mogłoby być kręcące jako realizacja dewiacyjnych fantazji ,ale jak faceta może kręcić obciąganie innym,fuj,obrzydlistwo

no z tego co zrozumialem to jego nie ma to kręcic a jedynie słuzyc jego ponizeniu ku uciesze Pani. a on bedzie to robil kuszony nadzieją ze moze i jemu cos skapnie z cipki. aaa kurde, mialem nie komentowac.. :P ups wymsklo mi sie

Gość no jak ktoś jest tak
głupi to niech się na takie coś zgodzi