Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamayaga

Wzdęty, napompowany brzuch po odstawieniu antykoncepcji.

Polecane posty

Gość mamayaga

Witam! Otóż mam taki problem. Tydzień temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne Midiana. Tylko zauważyłam, że mój brzuch jest nienaturalny, twardy, wzdęty, napompowany, po prostu wygląda jak balon. Oczywiście dostałam krwawienie z odstawienia jak zawsze 4 dnia przerwy. Myślicie, że to normalne? Że po odstawieniu moja waga wzrasta, a brzuch przypomina brzuch ciążowy?

Gość mamayaga
pomoże ktoś?

Gość nowiuteńka25
HAHAHA... ze mnie kolezanki sie wczoraj smialy ze chyba jestem w ciąży a odstawilam tabletki może miesiąc temu, dodam, że należe do tych chudszych i smiesznie to wczoraj wygladalo. To pewnie po tabletkach. Czemu odstawiłaś??

Gość mamayaga
rozstanie z partnerem, bez sensu brać dalej :) masz taki sam problem? Twój brzuch jest napompowany i wygląda jak w ciązy? chcę sie tego pozbyć jak najszybciej, mam nadzieje, że to nie CIĄŻĄ.

Gość nowiuteńka25
Nie to napewno nie ciąża. Za jakis czas to napewno sie unormuje... Poprostu jestem lekko wzdęta... U Ciebie to napewno to samo i to na bank przez tabsy.

Gość kolorowe słoneczko__
nowiuteńka25 tez mam taka przypadlosc a jestem szczupla tylko ze to juz jakis czas trwa i nie kilka tygodni wiec nie wiem co to ma byc...

Gość mamayaga
Dla pewności zrobiłam test-negatywny. Czytałam, że kobiety zmagają się z tym problemem dobre kilka miesięcy. Idzie lato, wiosna, która chce mieć brzuch jak balon? :( Jednej babce pomogło że codziennie piła 1 L wody małymi łykami, a nie szklankami jak jej się przypomiało. Po miesiącu sytuacja się unormowała. Prawdopodobnie jest to zatrzymanie wody w organiźmie. Spróbuję tej metody, może coś pójdzie..