Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mulka mulka

nie wpuściłam dzis gości do domu - tez tak czasem robicie?

Polecane posty

Gość kafeMoniiiii
a przynoszą chociaż jakiś prezent? u mnie w rodzinie to norma, że się coś przynosi, najczęściej coś słodkiego, alkohol, czasem też kwiaty.

heh, mam taką ciotkę która owszem dzwoni że przyjdzie i żeby nic nie robić bo ona przyniesie coś... i przynosi dokładnie 4 małe kawałki domowego ciasta (już kilka razy tak było). Czasem się zastanawiam czy ona po prostu nie chce się pozbyć starych resztek z domu co jej zostały :D

Gość Mulka mulka
prezent- ta jasne. Moje kolezanki zawsze rpzyniosa jakieś ciastka czy coś. Ja robie tak smao. Ale rodzinka? Oni wymagają, żeby im usługiwac i podawac co chwilkę coś do jedzenia.

Gość Mulka mulka
Sawa 83- to mnie spotkała lepsza sytuacja. Kiedyś ciotka przyniosła blaszke sernika bo sie spotkaliśmy z rodzinka u mnie. No i jak rodzina już się zbierała to ta szybko do kuchni i zabrała z powrotem resztki swojego sernika, a i moje ciasto zakosila

Gość oczywista oczywstosc
ugbjuk

U nas nie przynosza prezentów, chyba że cos dla dziecka :) ale to dobrze bo nie chciałoby mi sie potem "oddawać" tych wszystkich ciast które ktoś przyniósł, więc wolę juz sama wszystko szykować kiedy ktoś ma przyjsc niż potem wiecznie musieć sie martwić co dla kogo zanieść.