Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie spodnic

czy moge isc na egzamin ustny w kozakach czy musza byc szpile?

Polecane posty

Gość nie lubie spodnic

Mam egzamin ustny. Musze ubrac biala bluzke i spodnice. Moge ubrac kozaki czy koniecznie musza byc szpile?

Jeśli kozaki są w miarę eleganckie, najlepiej czarne, ale brązowe też ujdą, to moim zdaniem jak najbardziej możesz je ubrać do spódnicy. Chyba, że mówiąc "kozaki" masz na myśli, te okropne buciska emu, albo śniegowce, to wtedy nie:P

Gość nie lubie spodnic
Kozaki mam takie zwykle brazowe na koturnie. Nie sa jakies mega eleganckie. Takie normalne ale nie zadne emu.

Gość sama nie wiem co
kto powiedzial ze musisz ubrac wlasnie taki zestaw? przeciez to tylko ustny... mozesz ubrac elegancka bluzke niekoniecznie biala koszule do tego ciemne spodnie i bedzie dobrze

No to myślę, że możesz iść spokojnie. Jest zima, nikt normalny nie powinien wymagać szpilek w taką pogodę (u mnie np. jest jakieś 15-20cm śniegu).

Gość nie lubie spodnic
Nie ma takiej opcji. Wiem jak u mnie sie ludzie na egzamin ubieraja. Faceci w garnitury a laseczki w szpile i mega elegancki komplecik. Biala bluzka to podstawa. Kiedys jeden przyszedl w koszuli bez marynarki i go wykladowca wywalil z egzaminu. O te buty pytam bo snieg, zimno wiec nie widzi mi sie w szpilach isc.

U mnie co prawda jeszcze nikogo nie wywalili z egzaminu, ale o ile na pisemnym można sobie pozwolić na pewien luz, o tyle na ustnych raczej nikt nie przychodzi ubrany inaczej niż garnitur lub w przypadku dziewczyn: spódnica/spodnie w kancik, buty na obcasie, koszula i zimą żakiet. Zawsze możesz wziąć buty na zmianę i się przebrać w szatni w szpilki :)