Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zawiedziona zla

3 tydzień diety, cwiczen i... zero efektow

Polecane posty

Bzdura wielka - nie bede sie wdawac w głupie dyskusje.

na podstawie bioimpedancji, którą dietetyk powinien Ci zrobić w gabinecie i wywiadu żywieniowego. I to jest bzdura, że każdy dostaje taką dietę jak wszyscy, diety są bardzo, ale to bardzo indywidualne. Studiowałam dietetykę to coś tam jeszcze pamiętam. W dodatku koleżanka była u dietetyka i dostała taką dietę, że praktycznie mogła jeść tylko kaszę, jajko chyba 1 w tyg, gotowane warzywa i coś tam jeszcze.

Gość bzdura wielkkkka
Levviatan bzdura wielkkkka -> no tak bo jak się nie ruszamy to w ogóle nie potrzebujemy kalorii aby funkcjonować.???? ja sie akurat ruszam jak mało kto;] 1,5h na silowniu lub zajeciach fitness co 2 dzien, a w pozostale dni orbitrek lub rower w domu ;]

Gość spróbuje doradzicc
podczas godzinnego treningu w klubie fitness można spalić przeciętnie 700 kcal, wychodzi się spocobym jak świnia, a tutaj ktoś napisal, że od siedzenia na kanapie spala sie 1300 :D:D:D śmiech na sali

Gość eweqweqweqw
ja od zawsze tłumaczę, że siłownia nic nie daje.... jeszcze na wadze się tyje... tylko dobra dieta, czyli jedzenie ok. 15% ponizej zapotrzbowania

Gość eweqweqweqw
"a ja jem o wiele mniej niz jadlam, zaczelam sie ruszac i nic " byc moze, że to jest przyczyną. u mnie podobnie- nie chudnę nic na dietach ok. 1000-czy 1200 kcal, moze tylko na początku z kilogram, a potem wszystko staje. za to chudnę na dietach 1700... kazdy organizm jest inny, ale u niektórych b. szybko sie przestawia na tryb oszczędnosciowy i metabolizm spada o połowę... dieta 1000 kcal to mit lat 90 tych, ale widac nadal popularny, dietetycy obecnie nie zapisują ponizej 1500

Gość gość
jeśli samemu ma się problem z ułożeniem odpowiedniej diety, polecam zapoznać się z programem limvena. Nawet z darmowymi materiałami, które na pewno bardzo pomogą w walce z otyłością.