Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcący się oświadczyć

Witam wszystkich potrzebuję opinii odnośnie poniższego pierścionka

Polecane posty

Chcę się oświadczyć dziewczynie i szukam odpowiedniego pierścionka. Wiem, że niespecjalnie podobają jej się takie tradycyjne z jednym kamieniem. Lubi tez brylanty, ma kolczyki o podobnym kształcie do tego pierścionka. Wklejam link, co o nim myślicie? http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,2301

Moim zdaniem jest dziwny, ale skoro mówisz, że nie lubi tradycyjnych, a ten pasowałby jej do kolczyków (czyli pewnie lubi takie wymyślne wzory) to chyba dobry wybór.

Gość bedzie jej sie o wszystko
obijal np kibel. Nie zartuje, mam nieduze wystajace oczkow w pierscionku i przy zakladaniu np rekawiczki jest tragedia. Ale spoko jak takie lubi to kupuj.

Gość jejku jej
mnie osobiście się nie podoba. Przesadzony w projekcie, odstające elementy ,dość odpustowy...wybacz, bynajmniej nie chcę CIę urazić. w lepszym guście są jednak klasyczne wzory, bądź nawiązujące do klasyki, albo po prostu nieco...prostsze

Gość on 0777
do ilu zl planujesz wydac na pierscionek?

Autorze świat jest mały. Mam identyczny pierścionek zaręczynowy!!! Weszłam na link i po prostu oniemiałam :). Więc powiem Ci już jako jego właścicielka, że mi osobiście bardzo bardzo bardzo się podoba:) Nie tylko dlatego, że ma nietypowy kształt, ale również ten jego kształt jest tak jakby odzwierciedleniem naszego poznania się. Symbolizuje go:) To sprawia, że go bardzo lubię. Wprawdzie jest trochę za duży na palec serdeczny (13) więc noszę na środkowym lewej ręki i juz się przyzwyczaiłam. To nieprawda, że bardzo odstaje i zaczepia o wszystko, nie jest źle. chociaż ściągam go do różnych prac, na basen i do spania.

Gość probujesz dopasowac
pierscionek do jednej pary kolczykow. Oj chlopie, bedziesz musial duuuzo zarabiac, jezeli rozumiesz o co chodzi :) Bylby ladnieszy gdyby nie bylo tego poplatania - zloto biale i zolte. No i faktycznie za mocno odstaje. Ale to jest moja opinia, to Ty decydujesz, jesli masz wlasne zdanie, chyba, ze go nie masz. :)

wow agie to widzę, że niezły zbieg okoliczności, interesuje mnie bardzo ten symbol o którym piszesz. Mi nie kojarzy się z żadnym naszym symbolem, jest po prostu nietypowy i mi się spodobał.

a ja uważam, że facet dobrze kombinuje. Przypatrzył się jakie wzory jego partnerka lubi, zrobił pracę domową :) Co do odstawania to nie ma się co przejmować. Też mam odstający pierścionek, czasem się o coś zaczepi, ale nie częściej niż np. zahaczenie paznokciem. Można się przyzwyczaić :P

No symbol jest nasz i nie zdradzę go na forum. Co do odstawania to nie jest to problem...hm co jeszcze, szczerze mówiąc na żywo wygląda lepiej niż na tym zdjęciu. Jest dosyć duży i konkretny, ale jednocześnie delikatny. Mi też podobaja się te nietypowe.