Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana studentka!

Nie pamiętam kiedy ostatnio byłam u spowiedzi a wy?

Polecane posty

Gość zwariowana studentka!

nawet jak byłam to mówiłam tylko takie grzechy jak: kłamałam, przeklinałam, nie słuchałam się mamy hahhahaha :D

Gość geje to chyba codziennie
chodzą do spowiedzi, jak ksiądz jest przystojny, taka okazja poflirtować bezkarnie

Gość HuszuAsz
ja w szpitalu

Gość defrgthyjk
masz na myśli klepanie o swoich intymnych sprawach bucowi w czarnej kiecce? to żenujące niesamowicie i nigdy bym nie zrobiła takiej niedorzeczności jak sprzedawanie własnej intymności jakiemuś krypto pedofilowi

Gość tez tak myslalam
w sobote. Ryczalam potem jak bobr.

Gość tylko pamiętaj
żeby podać duzo szczegółów.

Ja byłam ostatnio mając 15 lat bo wymagano odemnie bierzmowania. nigdy więcej nie zamierzam w tym uczestniczyć i chyba jako ateistka wypisze się oficjalnie z tej sekty.

w sumie to tez jeszcze na bierzmowaniu bylam, i rok temu na pogrzebie, bliska osoba wiec musialam. ale pamietam jak po komunii sw nie bylam kilka lat i jako gowniara powiedzialam to w konfesjonale (a tuz przed jeszcze kazdy mnie namawial zeby prawde mowic to powiedzialam:D) ze z 4 lata mnie nie bylo to taki opierdol dostałam, ze do bierzmowania nie poszłam i oczywiscie zadnych sekretów nie mówie, takie tam pierdoły, na rozgrzeszenie zdrowaske i koniec:D

No ja byłam u komunii.. a potem dopiero na bierzmowanie :p ale nie chwaliłam się tym wtedy w konfesjonale, że taka przerwa. :D a co roku babcia mnie naklaniała abym poszła, ale na nic to.