Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie atrakcyjny

Dlaczego żadna fajna dziewczyna mnie nie chce? Jestem prawie atrakcyjny mam

Polecane posty

Gość prawie atrakcyjny

tylko okropnie brzydką twarz, małego penisa (11 cm) i jestem niski (167 cm wzrostu). Dlaczego tak się dzieje że takie prawie ciacho jak ja nie wzbudza pożądania w kobietach?

Gość prawie atrakcyjny
Jak byłem dzieckiem to mama i babcia mówiły mi że jestem ładny. To chyba o czymś świadczy!?

Gość pomarańczowa alternatywa
tak los ci wybrał. masz być sam

Gość prawie atrakcyjny
Opis siebie poważny, ale temat to taki rozpaczliwy żart. Los mi tak wybrał? A może los chciał żebym postąpił jak Fritz tylko nie z córkami ale z nieznajomymi kobietami i to dlatego dał mi ciało które uniemożliwia mi zbudowanie jakiejkolwiek zadowalającej relacji z płcią przeciwną? Widzieliście gwałcicieli (niektórych są fotki w necie)? Przecież to są ludzie szpetni. Nikt ich nie chciał, zadziałali pod wpływem hormonów, zgwałcili i zayebali jakąś sukę. Pamiętajcie że to ci nieszczęsliwi są źródłem wszelkiego zła na świecie :)

Gość prawie dziewica
a ja chcę tylko Jego 😘

Może za wysoko stawiasz poprzeczkę? Szukasz pewnie jakiś modelek z wylewającym się z dekoltu biustem i obcisłymi leginsami i twarzy lalki barbie, no plus jeszcze super charakter i osobowość, przepraszam, rozczaruję cię, nie ma takich ;/ Poszukaj jakiejś normalnej co cię zrozumie na sam początek,albo sobie kota kup :D

Gość prawie atrakcyjny
Nie mam styczności z modelkami. Podoba mi się to co większości. I to nie sztuka związać się z byle kim komu ani ja nie będę odpowiadał, ani ona mi i tak żyć. Bo w dalszym ciągu nie będzie uczuć, nie będzie miłości ani nie będzie radości z przebywania z sobą. Idąc przez jakieś tłoczne miejsce w mieście widuje dziesiątki a może i setki kobiet które mi odpowiadają fizycznie, no ale co z tego skoro ja im nie odpowiadam :D Los tak chciał... ale to znaczy że mam być złym i okrutnym człowiekiem? O to mu chodziło?

Gość masz się pogodzić
z samotnością. Nie każdy sobie kogoś znajdzie.

Gość prawie atrakcyjny
Z niczym się nie pogodzę. Nie jestem niczemu winny. Tylko frajerzy akceptują tego typu sytuację a ja mam duszę buntownika. Do końca życia mam się męczyć z poczuciem związania się z kimś kogo uznam za odpowiedniego? Do końca życia mam sobą gardzić z tego powodu że jedyny sposób na rozładowanie napięcia seksualnego jaki będę mógł stosować to oglądanie filmów gdzie inni uprawiają seks i dotykanie się ręką? O nie! Nie ze mną takie numery.

Gość O JAAAA
o końca życia mam się męczyć z poczuciem związania się z kimś kogo uznam za odpowiedniego? Do końca życia mam sobą gardzić z tego powodu że jedyny sposób na rozładowanie napięcia seksualnego jaki będę mógł stosować to oglądanie filmów gdzie inni uprawiają seks i dotykanie się ręką? x Dokładnie tak

Gość prawie atrakcyjny
To było pytanie które w domyśle zawierało sprzeciw. Gdyby tak było to znaczyłoby to że moje życie nie ma właściwie żadnego sensu i celu, nie byłoby możliwości na nic lepszego, a wtedy mógłbym zaryzykować wszystko aby tylko polepszyć sprawę. Wiec domek na odludziu w lesie z zamkniętą tam nastolatką byłoby grą wartą świeczki.

Gość prawie atrakcyjny
Mógłbym też zostać bandytą jakimś. Jakby mnie złapali to sznur na łeb albo kulka w głowę i po wszystkim. Ale jakby się udawało np. handlować bronią czy narkotykami to mógłbym pomimo wszystkich swoich braków prowadzić interesujące i szczęśliwe życie :D

Gość znajdz normalne dziewcze
A nie szukasz nie wiadomo kogo. Mój maz też ma 11 cm ptaszka i jest mo z nim zayebiscie! Nigdy go nie zdradziłam i nie zamierzam. Wiec nie dramatyzuj.. Kiedyś poznasz kogoś dla siebie :)

Gość ja tez nie ma jeszcze
A ja jak bylem maly to mama mi wieszala kielbase na szyji - po to zeby chociaz psy sie ze mna bawily .

Gość prawie atrakcyjny
Znajdź sobie normalną dziewczynę i co dalej? Jak to niby sobie wyobrażasz? Mam udawać i wymuszać na sobie odpowiedni stosunek do niej? Mam ciągle grać osobę której na niej zależy? I czy ta normalna dziewczyna nie wolałaby kogoś lepszego? Dlaczego ja, skoro na świecie jest tylu przystojnych, wysoki facetów z dużymi prąciami, którzy do tego są inteligentni i dużo zarabiają? Może ludzie potrafią się w sobie zakochiwać mimo że sobie nie odpowiadają, może niektórzy mają po prostu niższe wymagania, ale są tacy których nie zadowoli minimum.

Gość koczek z kokardką
Powiem ci tyle - zadbaj o siebie - uprawiaj sport, odpowiednio się ubierz, umyj się, popracuj nad pewnością siebie, może zmień fryzurę, i znajdź sobie malutką dziewczynę. Tylko nie celuj w ekstra laski, bo jak sam zauważyłeś nie masz szans. Ale taką zwykłą - czemu nie? No chyba że wyżej srasz niż dupę masz, to w takim razie życzę Ci

Widzieliście gwałcicieli (niektórych są fotki w necie)? Przecież to są ludzie szpetni. Nikt ich nie chciał, zadziałali pod wpływem hormonów, zgwałcili i zayebali jakąś sukę. Pamiętajcie że to ci nieszczęsliwi są źródłem wszelkiego zła na świecie Możesz całe życie o tym pierdolić że tak zrobisz i nigdy tego nie zrobisz. A znajdzie się taki wzorowy obywatel z domem i dobrą pracą który zgwałci i zabije jakieś dziecko. Zło i patogenne cechy należy eliminować od zarodka ludziom potrzeba nie żadnych psychiatrów ale ludzi uduchowionych i nie myślących granicami moralnej ludzkiej egzystencji np takich jak ja czy hinduistów. Świat nigdy się jednak nie zgodzi na poddawanie weryfikacji i oględzinom każdego nawet z pozoru zdrowego człowieka i zabijanie go jeszcze zanim popełni zbrodnie więc jak ludzie chcą to niech cierpią - nic mnie to obchodzi ja posiadam mądrość.

Gość SlnkhvhffjjhghuFuyfgh
"Jestem prawie atrakcyjny" no wlasnie ;) Celujesz w pieknosci a nie masz szans.