Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żebatkaa oa hoj

ząb mądrości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość żebatkaa oa hoj

wyzyna mi sie ząb. nie boli w sumie bardzo ale czuje jakis dyskomfort no i mam troche spuchniety policzek, co mam robic ?: (

Gość HuszuAsz
a ja mam mleczaka i mam 22lata

Gość żebatkaa oa hoj
mleczaka?? jasne nie kłam mi tu

Gość żebatkaa oa hoj
no i ???????? poradzcie cos, jak długo żąb bedzie sie ''wykluwał'' i co dalej,

Gość kukulka123456
ja męczę się od roku i właśnie wybieram się do chirurga szczękowego z tego powodu :) mam 23 lata

Gość bestmoovment
ja tez mam dwa zęby mądrości, od około 2 lat ostatnio nawet dentysta mi zaplombował jednego: ) Nie widze w tym wiekszego problemu, poprostu narazie nic nie bede robił bo one mi nie przeszkadzaja zupełnie, a wiem że usuwanie tego zęba to kupa bólu i nic wiecej, wiec po co?: )

Może wychodzić długo, ale jak już się przebije przez dziąsło, to jest coraz lepiej:P Ja mam 22 lata i komplet zębów mądrości na wierzchu ;P W razie jakichś niewielkich problemów polecam Dentosept A, a w razie większych wizytę u stomatologa ;)

Gość żę tak powiem
Ja bym nie powiedziała że jak przebije się przez dziąsło to jest już lepiej :-(. U mni to właśnie od momentu kiedy zęby przebiły się przez dziąsło zaczęły się prawdziwe problemy, ale to dlatego że zęby mądrości nie miały miejsca i nie wyszły całkowicie. Ile ja się nacierpałam przez te zęby zanim je usunęłam chirurgicznie to szkoda mówić :-(

Pewnie chirurgiczne wycięcie, ja tak będę musieć mieć, bo mi się nie mieści,

Gość sadasdafwgsv
anjja21 to masz strasznego pecha:D 8 do wyrywania to katorga.

Gość Nie straszcie mnie :(
Ja dziś zdjęcie robić będę a w poniedziałek prawdopodobnie będzie usuwany. A boli od pół roku, jak szłam rodzic to antybiotyk na to brałam ale wiele nie pomógł niestety:(

Gość klasyka123
nic nie robic -jak bedzie bolalo to wziac cos na bol

Gość żę tak powiem
ja miałam 2 zęby usuwane chirurgiczne, więc wiem jak to wygląda. Nie straszcie więc na zapas dziewczyny. Ja właśnie przez to że zostałam postraszona, zwlekałam z usunięciem 4 lata, mimo ciągłego stanu zapalnego i ciągłego bólu. Strach był tak silny a to sprawa między innymi forum gdzie się naczytałam jak to przeraźliwie wygląda. Prawda jest taka, że owszem nie jest to przyjemne, zwłaszcza wycinanie tego zęba, czuć nieprzyjemne szarpanie itd ale bólu żadnego nie ma. Kilka dni po zabiegu może pojawić się ból, opuchlizna ( u mnie tak było) ale da się przeżyć. Ja dodatkowo przez ten przewlekły stan zapalny miałam dodatkowo mnóstwo ropy ale na własne życzenie doprowadziłam się do takiego stanu zwlekając z wizytą u chirurga