Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz raz próba życia

Gdzie pracujecie na ETACIE BEZ STUDIÓW

Polecane posty

Gość inżynier serwisowy bann
ogarniam musiałęm się uczyć tej jebanej systematyki... Leśnik Technikum leśnicze i praca pewna. Sprzedawca w sklepie ogrodniczym albo na dziale ogrodniczym w nomi czy tam czym. Coś pisałaś o prawku. Wiec przedstawiciel nasion itd . Wszystko jest oceną umiejętnośći. A nie ludzie idą na grafikę komputerową albo architekturę krajobrazu a nie potrafią rysować. No na jaki uj?

Gość abecaddło spadło sobie
W sumie to umiem rysować ale w znaczeniu np przerysować czyjąś morde na papier :D Tylko to raczej umiejętnośc dla siebie samego ;) Ale powiem Ci że podniosłeś mi morale :P

Gość ElaPaP
Wykształcenie gimnazjalne...... kończę LO zaocznie z dobrymi wynikami? Pierwszy rok zawaliłam w dziennej szkole. Powtarzałam wieku 18lat przeniosłam na zaoczne aby iść do pracy. Wiek 19lat- za 4miesiące 20 lat-> Pracuję jako konsultant telefoniczny zarabiam od 1400zł Można???? Można jeżeli się chce. A wcześniej pracowałam w sklepie na kasie za najniższą krajową.

Gość Jak sie chce to mozna
:)

praca w dziale handlowym w hurtowni, myślę o podjęciu studiów i szukaniu innej pracy, bo ta jest mało rozwojowa

praca w dziale handlowym w hurtowni, myślę o podjęciu studiów i szukaniu innej pracy, bo ta jest mało rozwojowa

Gość do inżynier serwisowy bann
nie kazdy ma ochote byc fizolem