Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GBPL

Narzeczony nie uznal naszego dziecka..

Polecane posty

Gość Nie uznał dziecka
Co to qrwa za określenie rodem z Mody na sukces? 3ba było dupy nie wystawiać gdzie nie trzeba to by i problemu nie bylo

Gość a ja........
Wiesz co normalnie ręce mi opadły jak można uznać dziecko w urzędzie jeśli jeszcze jest sie w ciąży. Przecież do konca nie wiadomo czy dziecko sie urodzi to żywe wiec nie ma czegoś takiego jak uznawanie dziecka jeszcze w ciąży. Poza tym ja też rodziłam za granicą i pierwszy raz sie spotykam z tym co piszesz. Nadanie dziecku nazwiska nie ma nic wspólnego z bieganiem po wszystkich urzędach i udogodnieniem,ze ojciec jest kawalerem. Nikogo to nie obchodzi. Moze miec nawet 10żon i urzędnicy maja to w tyłku jeśli facet idzie z paszportem i podpisuje papiery. Albo nie znasz języka którym sie posługują w kraju w którym mieszkasz i facet wciska Ci kity albo dokładnie nie rozumiecie o czym mowa. W jakim kraju mieszkasz?

Gość a ja........
Dziecko ma obywatelstwo takie jakie maja rodzice. Jest owszem prawo ziemii a dziecku przysługuje obywatelstwo od razu ale po przeżyciu w tym kraju jakiejś ilości lat.