Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaNieMOGE

rodzina mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość JaNieMOGE

mam 12 lat i moja dziewczyna tez i ja moge miec dziewczyne ale jej rodzice nie pozwalaja jej nawet miec kolegow. wedlug mnie jej rodzinka jest troche dziwna. ostatnio jej brat mi grozil ze jak nie przestane sie z nia spotykac to inaczej pogadamy, a on ma 22 lata (co prawda jak bedzie chcial mi cos zrobic to moj brat go chyba zabije xD moj ma 20 ale jest silny i kiedys cwiczyl cos tam). Ja ją bardzo kocham i ona mnie tez ale nie wiem co dalej bedzie. jej mama kiedys chciala sie poskarzyc mojej ze z nia jestem, ale moja mama i tak by ja zlala :D no i jeszcze mam dosyc daleko do dziewczyny wiec widujemy sie tylko w szkole a tam nauczyciele moga cos wyspiewac jej rodzicom. jedynie to jej tata jest nawet nawet i wogole mnie chyba lubi. jej cala rodzina mnie kiedys lubila ale jak zaczalem z Ola chodzic to nie wiem co sie stalo. jak myslicie czy musimy sie rozstawac i co mam zrobic tak wogole? hmmm?

Gość ooooo, jak slodko
Wiesz co... Tą dziewczynę będziesz pamiętał do końca swojego życia bo to Twoja pierwsza miłość. Ciesz się każdym dniem w szkole z nią, co jeszcze chcesz teraz?

Gość JaNieMOGE
Chce to co mam, ale zebym pozniej nie mial problemow jak sie beda mnie czepiali jej mama i brat.