Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki telefon

Jaki telefon dotykowy wybrać?

Polecane posty

Gość Lucynka333
No właśnie w komórkomacie znalazłam fajną ofertę na pierwszy rzut oka z telefonem i okazało się, że na 24 miesiace abonament 60 zł + 30 za telefon Samsunga. To kwota 720 zł a ten model w markecie kosztuje w promocji 500 zł.

Gość sabigabi
ja mam od maxcoma ten - MAXCOM SMART&STRONG MS456 LTE i jestem zadowolona. Jest wytrzymały, ma dobre parametry, bateria starcza na długo.

Gość gość
ja mam samsunga galaxy j5 2017 r, jest fajny, taki podstawowy, spełnia moje oczekiwania, dodam jeszcze że bardziej opłaca się wziąć ten telefon za gotówkę niż w abonamencie. JA raz tak się już przejechałam i spłacałam raty w play. Teraz koniec z abonamnetami, jestem na karcie u wikingów

Gość kriss94
No z tym to ciężko doradzić bo każdy lubi co innego i inne funkcje będą mu bardziej lub mniej przydatne. Zajrzyj na bestcena.pl - mają duży wybór i w fajnych cenach. Może coś rzuci się w oczy.

Gość Julcia30
To prawda, dlatego najlepiej określić specyfikacje modelu na Komórkomacie i on nam pokarze modele które jej odpowiadają. Potem można poczytać opinie i na pewno wybór będzie łatwiejszy.

Gość jollo

Ja sobie na święta sprawiłam Samsunga Galaxy A70, konkret. Rewelacyjnie się sprawdza smartfona, ma bardzo dobre parametry. Tym bardziej zadowolona jestem bo udało mi się go kupić znacznie taniej w Bestcena.pl. Polecam sklep, mają tu o wiele niższe ceny niż w sklepach stacjonarnych