Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurellka24

Dwie dziewczyny. Która z nich zwróci twoją uwagę?

Polecane posty

Gość Aurellka24

Powiedzmy podjeżdzają dwie dziewczyny samochodem, jedna kieruje, druga jako pasażer. Obie z twarzy bardzo ładne. Wysiadają i.... Ta pierwsza- wzrost 162cm, blondynka, włosy proste do ramion, jasna cera, szczupła ale nie chuda- waga 53kg, spore piersi. Uroda delikatna. Druga- wzrost 168cm, brunetka, włosy do pasa kręcone, ciemna cera naturalna, nie solarium, czarne oczy, chuda- waga 50kg, małe piersi. Wyraziste rysy twarzy. Która by zwróciła waszą uwagę?

Gość d artagnan
Żadna 🖐️

Gość jedną nogą w rowie
pewnie druga tylko wolę proste włosy

Gość Harcmistrz Marucha
Obydwie, pomyślałbym, że to lesby :P

Gość bertnbrn
dwa

Gość barnej
1

Gość ,,>,,
nr 3. zdecydowanie

Gość zabbadooo
dwie przecietne dziewczyny z opisu nie rozumiem do czego zmierzasz

trudno powiedzieć tak z opisu :) ale moją raczej ta z długimi kręconymi włosami bo sama mam podobne i zawsze zwracam uwagę na osoby, które spotkało podobne nieszczęście w postaci kręconych włosów :p

Gość dogrądel
wydaje sie, ze [pierwsza bardziej kobieca

Gość efrefrefer
53 przy tym wzroscie to jest chuda idiotko. ta dzisiejsza mlodziez ma nasrane we lbie ze szkoda gadac....

Bo ciągle musisz je mieć :) a jak chcesz sie od nich uwolnić na jakiś czas musisz spędzać wiele czasu u fryzjera i płacić o wiele więcej niż osoba z prostymi włosami, która chce je zakręcić ;)

Gość smirnoff0
Dawaj obie przelecę, porównam a później odpowiem :)

Gość michal888
II, ale niech wyprostuje włosy 🖐️ szczerze mówiąc blondynka jest dobra tylko na przeroochanie 🖐️ nawet z kolegami ostatnio o tym gadaliśmy :D 🖐️ także..zresztą brunetki są sexowniejsze, bardziej zmysłowe

Pierwsza dziewczyna o niebo ładniejsza, tylko troszkę niska. Druga to taka jak tło na ulicy, wszędzie tylko brunetki z twarzą z zarysowaną(czytaj twarz jak koń, zero delikatności). Ciemna cera jest okropna i zawsze będzie. Nie bez powodu arystokracja miała jasną cerę, ciemnota to domena pastuchów. Czarne oczy to klątwa :D Jedyne co taka ma dobre to to, że jest szczupła i ma długie włosy.

KingaStefankaFanka -> ja bym nie miał nic przeciwko pomaganiu w ich utrzymaniu ;)

michał jesteś obrzydliwym śmieciem prosto z patologii. I nie mów o kobietach, bo jesteś pedałem udzielającym się na kobiecym forum . Idź kupić sobie stanik

Gość Pablo 83
Liczby niewiele mowia, kolor wlosow tez. wrzuc zdjecie to ci powiem ktora ladniejsza. Ale na zywo to tez roznie bywa bo zalezy od charakteru i mowy ciala kobiety jak ja odbieram.

Gość michal888
kołdora-powiedz to mojej narzeczonej :D🖐️ btw z patologii nie jestem, nie mierz innych swoją miarą 🖐️