Gość gość Napisano Październik 26, 2013 ja przy każdej zmianei pieluszki stosuje bepanthen, córka nie ma żadnych problemow ze skóra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 ale bzdura, niczym nie trzeba smarować jak nie ma odparzeń. Tylko wyczyścić siuśki czy tam kupę i jak skóra jest ok to pielucha i koniec. Moja miała raz odparzenia, nic nie pomogło ani sudokremy ani inne tego typu tylko wietrzenie pupki i Bepanthen Baby. Ale jak nic się nie dzieje to po co chcesz skórę męczyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 też nie smaruję dziecku pupy bez powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marianna__ Napisano Październik 28, 2013 Reklama. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2018 Po co ładować tyle chemii. Ja nie smaruje niczym i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GOŚĆ KTÓRY UŻYWA KREM BAMB Napisano Lipiec 31, 2019 Dnia 21.02.2013 o 13:57, eM90 napisał: Pancerna za 2 złote to możesz kupić jedynie puste pudełko po Sudocremie :D Sudocrem 400g to koszt niecałe 40 zł.Ryzykowne,może źle to ujęłam ale wszedzie trąbią o tym sudocremie,linomagu itp wychodzi na to ze im drozszy krem tym lepszy a te tanie to do niczego.A ja nie jestem jeszcze 100% mama i na ten temat malo wiem :( dlatego prosze was o pomoc...Czyli kremem bambino moge smarowac pupke a w razie zaczerwien smarowac linomagiem lub sudocremem? a poza tym krem bambino można użyć do pupy i siusiaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proteinkowazyta 0 Napisano Maj 3, 2023 najlepiej niczym.. no chyba ze jest odparzenie to warto myc pupke wodą z dodatkiem mydłem aleppo shamir ja kupuje go na stronie pachnaca kraina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolezanka 2525 11 Napisano Maj 4, 2023 Przy dużych odparzeniach np. przy biegunce, stosuje się linomag albo sudocrem, jednak gdy u nas wystąpił problem dużego odparzenia, to w szpitalu dali mi Tormentile. Wtedy nawet nie słyszałam o takim kremie. Co prawda brudzi, bo jest brązowy, ale u nas super się sprawdził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DIAPERBOY920 0 Napisano sobota o 07:31 Dnia 21.02.2013 o 13:43, Gość Lena204 napisał: a różnie czasami sudokremem jak ma odparzenia a jak ma tylko zaczerwieniony lekko tyleczek to zwyklym bambino dokładnie tak ja BARDZO polecam ten krem BAMBINO na pupę dziecka a w przypadku dziecka chłopca można tym kremem smarować również siusiaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DIAPERBOY920 0 Napisano sobota o 07:34 Dnia 31.07.2019 o 16:58, Gość GOŚĆ KTÓRY UŻYWA KREM BAMB napisał: a poza tym krem bambino można użyć do pupy i siusiaka dokładnie tak krem BAMBINO można użyć do pupy i siusiaka w przypadku chłopców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach