Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dokonajcie wyboru przy urnie

Zaobaczcie co Tusk robi z pieniędzmi. Nie ma dla polskich dzieci, nie ma na MOPS

Polecane posty

a co ty myślałeś. Toż ten rząd po to jest żeby rozłożyć Polskę.

Gość Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
ile już wydał na prywatne przeloty do Zopot? MOICH pieniędzy płaconych w podatkach???

Gość how to delete challenge
kiedy to sie skonczy? jakbyscie mieli premiera Jarosława, to on by do sopotu nie latał, ale wy głąby musieliscie na PO, bo "mniejsze zło" tacy z was inteligenci to teraz płaccie ;D ja nie zamierzam dac grosza do podatkow :D )jestem bezrobotna i dlugo bede :D

Gość adhfjhfhdf
oczywiście jak zwykle wina Tuska... Co za po******lony naród, zawsze wina innych... Zabierzcie się do roboty, a nie narzekacie. A z MOPS-u kasę biorą nieroby i oszuści i degeneraci. A Kaczyński to dopiero niszczył i nadal niszczy kraj i dzieli Polaków, on sprawił, że Europa ma nas gdzieś. Sorry, ale ja nie mam pracy i nikogo nie winię za to, tylko dalej szukam, bo narzekaniem nic nie osiągnę.

Gość czas wziąć przykład z Bułgarów
Pod pretekstem oszczędności rząd zabrał wielu rodzinom becikowe i zlikwidował ulgę na dziecko. Premier Donald Tusk (56 l.) grzmiał w czasie expos, że w tak trudnym czasie bogatsi Polacy muszą oddać swoje przywileje. A władza? Władza przywilejów nie oddała i wydaje kolejne miliony na nagrody i premie. Płace polityków zamrożone? Fikcja! W rządzie, Sejmie i Senacie rozdali sobie 64 miliony złotych wniosek jest jeden: gdy premier mówi, że musimy oszczędzać, oznacza to, że znów jacyś jego podwładni dostaną więcej pieniędzy zabranych z kieszeni pracujących na ich utrzymanie obywateli. x x Czas wziąć przykład z Bułgarów!

Gość ujsfjh
a gdybyście Wy byli politykami, to nie bralibyście premii? Bo sobie nie wyobrażam, żeby ktoś był takim patriotą i odmówił zastrzyku gotówki... Bycie politykiem to niezła fucha, a wy się ich czepiacie, też chcą kasy, to biorą potrójnie, a może nawet poczwórnie. A wyjście na ulice i zmuszenie do dymisji rządu tak naprawdę jeszcze bardziej pogorszy sytuację w kraju, to są dopiero koszta. Poczekajcie cierpliwie (bo cierpliwość to wielka cnota) do następnych wyborów i wybierzcie innych złodzieji, takich jak Palikot, Kaczyński czy inni im podobnych i czekajcie jak diametralnie sytuacja zmieni się i Polska będzie krainą mlekiem i miodem płynąca, a Polaczki nie będą musieli wogóle pracować, a kasy będą mieli pod dostatkiem. Prawda i to prawda bolesna jest taka, że jeśli my, obywatele nie zmienimy siebie, to nic nie zmieni się wokół nas, narzekacie na słabe zarobki, brak pracy? Jest mnóstwo sposobów na poprawienie jakości życia, tylko trzeba się rozejrzeć. Więcej optymizmu w życiu Wam życzę.

Gość 9cr5n2
donald-władca doskonały

Gość Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
hej - kocmołuchy! istnieją jeszcze inne partie poza kaczkami po smoleńsku i ryżymi oszustami! :O oni już byli! LSD i chłopki-roztropki! jedna partia od 25 lat mówi - nie należy zmieniać świń przy korycie - należy zlikwidować koryto! ale wy nie dajecie im żadnych szans! więc teraz - morda w kubeł. płaćcie ryżemu za przeloty i 60 tys PREMII!!!!(a ile pensji) szefowi kancelarii tego burdelu zwanego sejmem i nie narzekajcie - sami wybraliście! PS. tacy Bułgarzy - dzicz turecka tak naprawdę, nawet nie Europejczycy, takie ciapate byle co - wzięło swoich rządzących za mordy i pogoniło - a POlaczki??? Polaczki obejrzą TVN i zadowoleni że jest tak dobrze pójdą słodko spać. :O 🖐️

Gość ujsfjh
ja nawet nie oglądam tv, bo nic wartego do obejrzenia nie ma. prawda jest taka, że większośc tych co tak niby troszczą się o losy państwa i chcą wyjść na ulice, to tak na prawdę, cieszy ich w podświadomości, że jest kogo błotem obrzucić i najchętniej siebie nawzajem się pozagryzali, taki już urok ludzi. A rząd to powinni całkowicie wymienić, choć nie myślę, żeby to na długo miało pomóc, bo nawet wśród nowych i szlachetnych władza wkońcu uderza do głowy i zaczyna się powielać schemat, więc nawet takie dymisje niewiele dadzą.

Gość ugryź_pana
a Wy jak te tępe strzały nadal nic nie rozumiecie, z Wami to jak z dziećmi w przedszkolu trzeba rozmawiać, i wszystko tłumaczyć, przecież, gdy polityk albo urzędnik państwowy otrzymuje nagrodę roczną to po pierwsze, na tę nagrodę pracował cały rok, po drugie taka nagroda w wysokości 40 tys. zł. to nie jest coś nadzwyczajnego a poza tym dzięki tej nagrodzie urzędnik państwowy może na swojej posesji lub nieruchomości zatrudnić ogrodnika albo praczkę lub prasowaczkę , gospodynię domową a nawet szofera, więc urzędnik pomaga finansowo bezrobotnym i zmniejsza bezrobocie, każde z Was nieroby powinno w rękę pocałować urzędnika państwowego, który Wam życie ratuje nieroby śmierdzące

Gość jdjdjfd
popieram;p

Gość rrtrttytyuyuy
ujsfjh--> nie wiesz, ja bym nie kradla, po co mi tyle pieniedzy??? bym sie z nimi dzielila, robila cos dobrego, a te scierwa trzymają wszystko po kontach, wywożą za granicę, zeby jeszcze wiecej sie napchac, wiecznie im malo, ciagle podnoszą ludziom podatki i wszystko, i tak do grobu tego nie zabiorą. jakbym ja byla bogata to bym robila cos dobrego, dzielila sie z ludźmi, tworzyla miejsca pracy. a co robi taki np. kulczyk? buduje pomniki żydom za kilka mln :O

Gość rrtrttytyuyuy
ugryź_pana--> ty masz we lbie nasrane ostro, ludzie ciezko pracują cale lata i zadnych premii nie mają,a im sie bardziej nalezy, niz politykom co doprowadzają ten kraj do zapasci.

Gość gfbvnvnvvnv
haha ugryz pana jestes nedznym prowokatorem 0/10