Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyguiygug

Dlaczego dziewczyny sie tak kochaja w tym kubie wesolowskim?

Polecane posty

Gość uyguiygug

To ten typek co ma z 19 lat a gra "komisarza policji". Kurwa. Kto takie gowno wymyslil? Jak kiedys stwierdzilem ze to glupota to laski mnie prawie dzyndzlami zatlukly na smierc

Gość 7u8ijk
Ja nie znam żadnej dziewczyny, która by się w nim kochała, lol. :P

Gość e r g o
Po pierwsze nie 19 lat, po drugie żadnej kobiecie się nie podoba 🖐️ Wniosek z tego taki, że jesteś kubą wesołowskim 🖐️

Gość hehe aleś sfrustrowany
:D nie wiem kto się w nim kocha bo tęz nie znam nikogo takiego :D ale 19 to on na pewno nie ma

Gość uyguiygug
Ej serio sraja na rzadko jak tylko sie o nim cos powie. Sam sie o tym przekonalem. Wlasciwie nie wiedzialem jak on sie nazywa tylko powiedzialem ze ten serial gdzie gra gimbus komisarza policji to beznadzieja, a one sie na mnie rzucily ze to kuba wesolowski i on jest taki za je bis ty. :)

Gość ćwiczonkaa
Być może gadałeś z dziewczynami z gimnazjum :D Ja nie poznałam ani jednej dziewczyny, która byłaby nim zachwycona...

Gość uyguiygug
bo wyznal w wywiadzie ze codziennie wali 20-30 razy (nawet na planie komisarza alexa) gruche;))

Gość Wonski
Moja agentka ubezpieczeniowa jest pewna babka. Swietna kobieta ktora nie znosi jezdzic po Warszawie, nie zna Warszawy i wiecznie blądzi. Kiedys w panice zatrzymala sie na zatoczce dla autobusow , grzebie w mapie ( nawigacji nie ma) , no w ząb nie moze znalezc gdzie jest. I wiecie kto sie obok zatrzymal i zaproponowal pomoc? Kuba Wesolowski! Kazal jej jechac za soba , wyprowadzil z miasta , pomachal na do widzenia! Jak mi opowiedziala ta historie to go od razu polubilam:-))