Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NightHunter

Czy można kochać dwie kobiety ? Czy coś nie tak ze mną.

Polecane posty

A ja mam prawdziwy dylemat. Nie chcę zostawiać swojej narzeczonej, jesteśmy razem od 6 lat i kocham ją, ale...... od roku mam dziewczynę którą też kocham i spotykamy się potajemnie.Niestety dziewczyna zaczyna nalegać abym się z nią ożenił i zostawił narzeczoną. Najchętniej bym ożenił się z dwoma, ale wiem , że nie mogę, a nie chcę rozstawać się z żadną z nich.

Gość UJade
ależ oczywiście taki szejk z MC donalda ma branie u co 2 klientki... tfu wróć, taki szejk arabski miewa cały harem

Gość Jdjdndo
Aleksander?!?!?!

Gość a ja obsatwiacie????/
trudny problem. Jesteś nie fair, bo spotykasz się z inną za plecami obecnej. A ta druga wie o pierwszej?

Gość Ksantypa sp. komandytowa
dobierz se jeszcze ze 2, bedziesz mial wieksze pole manewru :D

Gość a ja obsatwiacie????/
sypiasz z obiema?

Gość fsdfsdfdfdssd
YS ZANALAZL SOEBIE 3 KOCHANKE; MOZE ONA ROZPLATA TWOPJA SYTUZACJE

Tak sypiam z dwiema (nie razem) a trzecia nic nie rozwiąże bo nie szukam i nie potrzebuję więcej.

Gość Jdjdndo
Czemu gadasz o nas na forum? I wcale nie chce brac z Toba slubu!!

Gość Jdjdndo
I trudno zebys sie pochwalil swojej dziewczynie ze ze mna sypiasz!!

Sam nie powiem pierwszej, że nie jest jedyna, więc najlepszym rozwiązaniem było by żeby się dowiedziała od jakiejś życzliwej osoby. Jak myślicie ? Może by to zaakceptowała.

Gość Jdjdndo
Napisac jej na fejsie o nas?:-)

Sobie jaja robicie, a ja naprawdę nie wiem co zrobić. Temat jest wczorajszy ale może ktoś podpowie. Chyba najszybciej jakaś dziewczyna bo dla mężczyzn widzę to jest temat do żartów.

Ja Ci podpowiem, ale najpierw napisz mi z jakich powodów kochasz pierwszą i z jakich powodów kochasz drugą.

czasami ludziom przyzwyczajenie (narzeczona) i dobry seks(ta druga) myli sie z miłościa:D moim zdaniem nie kochasz zadnej, bo nie zdadza sie kobiety, ktorą się kocha:)

domyslam sie, ze jestes mlody? Z pewnoscia niedojrzaly. Jakkolwiek trudne zdaje sie w tym momencie dla CIebie pytanie z tematu to jednak banalnie prosta jest na nie odpowiedz. Gdybys kochal pierwsza nie zainteresowalbys sie druga. Gdybys kochal druga nie zastanawialbys sie ani sekundy czy odejsc od pierwszej. Nie wiesz jeszcze co to milosc chlopcze, gdyby obie wiedzialy o sobie to byloby ok bo to wasze zycie, decyzje i sprawa prywatna aczkolwiek ta pierwsza nie wie nic, byc moze nawet ci ufa i kocha a skoro ta druga wie i jej to nie przeszkadza to... przykro mi ale dymasz scierwo.

Gość mrauhehehehe
w koncu tyle dorobisz ze zadnej nie bedziesz mial. i tego wlasnie ci zycze ;) bo chyba nie chcialbys byc jednym z wielu??

Gość mrauhehehehe
i odpowiedz na twoje pytanie. Tak, jest cos z toba nie tak. jezeli nie dorosles do zwizaku to po co obiecujesz dziewczyna? narzeczona to juz powazne slowo. nie jestes wierny to powinienes byc wolny i zaliczas panienki na jedna noc ktore tego samego oczekuja czyli seksu i nic wiecy

Tak wiem napisałem tylko ogólnie że można kochać dwie kobiety jednocześnie. Natomiast nie można mieć 2ch partnerek. I jak sądzę autor postu straci obie kobiety a raczej partnerki.

Chyba **Mycha ma najwięcej racji. Nie jestem taki młody bo teraz skończyłem czterdzieści lat i swoje przeszedłem. To nie chodzi o sex z tą drugą, bo to coś "świeżego" jak to myśli większość kobiet. Może się wzajemnie uzupełniają. Pierwsza ma to czego brakuje drugiej i odwrotnie. Prawdę mówiąc nie pomyślałem o tym co napisała Mycha, że dymam "ścierwo" skoro wie o tamtej. Ale ona chce być ze mną, tyle czasu czeka i ma nadzieję. To raczej ja powinienem się nazwać ścierwem skoro to im robię. Dobrze, że jestem anonimowy ;-)