Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wzorowa Wnuczka

Czy jeśli nagle wpłacę dużą sumę pieniędzy na swoje konto to będzie wszystko ok?

Polecane posty

Gość ula której ukradli nick
wredna suczczcz no ten próg podniesiono do 20 tys euro od listopada 2012 :)

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
a twoje rady są niby zaj**iste? za dużo w twoich wypowiedziach "nie wiem", "podejrzewam", "tego też nie wiem". jak nie wiesz to na ch*j tu siedzisz? - a co Cie to obchodzi ? mój czas siedzę gdzie chcę. nie wiem DOKLADNIE ale jak widzę że pisża jej idioci rzeczy w stylu "ja płaciłem i nie pytali mnie cyz pracuję" :D to wtrącam 3 grosze bo jeszcze faktycznie pomyśli ze pani w okienku będzie pytać gdzie pracuje :D jak możesz toi podlicz mi ile razy użyłem nie wiem jeśli twoim hobby jest czytanie tego co piszę :D jedni piszą co chcą w wolnym czasie a inni te wpisy czytają,analizują i wyciągają wnioski jak więc widać ludzie są różni wiec niech każdy robi to co lubie ja będę pisał a ty licz i zapamiętuj :D raz na rok możesz mi jakaś psychoanalizę jak wyżej przedstawić :D

znowu 10 osób pisze..,,, to co piszesz to najwyrazniej w swiecie nie spotkalam sie z opodatkowaniem ani nitk z moich znajomych ktory wpl;acal na konto duzą kwote.Dlatego nawet podalam nazwe banku ,ze w tych bankach nie mialam opodatkowania - powiem ci coś szczerze - jesteś strasznie głupia i to bynajmniej nie jest złośliwośc. do kogoś wyżej to nieprawda że od darowizn nie płaci siępodatków tylko od niektórych i tylko jeśli w wyznaczonym terminie 30 dni zgłosi się ten fakt.

niekarmićtrolla - może nie chciała się tłumaczyć że to pieniądze od dziadków które teraz da jej ktoś inny. wszędzie się spisków dopatrujecie. prowokacyjne tematy są za zwyczaj dużo głupsze jaki sens jest zakładać taką prowokację. prowokacja musi być kontrowersyjna albo wkurzać tu nie ma nic kontrowersyjngo ani nic nie wkurza nie ma też historii która może się ciągnać x dni.

Gość ToJednakTrollkurewskienasienie
Wkońcu ktoś odkrył prawdę:)

Gość niekarmictrolla
Sens jest taki że chwalisz się czymś co dla innych może być smutne, z wielu powodów, doskonale wiesz że takie akcje mają tylko na celu wywołać jakąs dyskusję, powkurwiac tych biedniejszych itp. Złóż inny TEMAT TROLLU i prowokuj dalej TROLLU! W tym już jesteś spalony.TROLLU

Gość Ja wpłaciłam prawie 60 tys
i nikt mnie nie pytał skąd je mam.

Gość Brakslowkolenytroll
haha a wszyscy tak ładnie doradzali autorowi gdzie ma te pseudo pieniadze ulokować;P

Gość niekarmictrolla
ok, mysle że ludzie zauwazyli że to dureń... teraz sam będzie podbijał ten temat aby tylko nie umarł pod setkami innych nickow, ale nie dawajcie sie nabrać na takich kretynów bo głębszej analizie zawsze idzie dość do wniosku czy to troll czy prawda,POZDRAWIAM I JEST TO MÓJ OSTATNI POST W TEMACIE:)

znowu 10 osób pisze..,,, Wnuczka TO TE SAME OSOBY!!!!!! - na bank to ja :D i nie wiem co w tym smutnego dla kogoś że ktoś inny dostał coś od dziadków czy nie od dziadków. wasza głupota jest naprawdę porażająca.

Gość Ja wpłaciłam prawie 60 tys
Ja nie dostałam od dziadków, tylko od byłego męża.

Gość żę tak powiem
Ja jednorazowo wpłaciłam 30 000 i nikt mnie nie sprawdzał a było to jakieś 2 lata temu, ja na Twoim miejscu wpłaciłabym w dwóch ratach po 15 000 tyś w odstępie powiedzmy półrocznym. Zakładanie kilku kont jest moim zdaniem nieopłacalne, pomijając chodzenie po kilku bankach. Co do tego nierządu, możecie się śmiać ale prawda jest taka że czasami to jedyny sposób na wytłumaczenie nieujawnionych dochodów. Mój znajomy, który pracuje w skarbówce nieraz opowiadał o kobietach, które właśnie w ten sposób się tłumaczyły i nic im nie mogli zrobić ;-)

Gość Wzorowa Wnuczka
Czyli wpłacę jednorazowo 20 000 zł, a jakby co to chyba rzeczywiście powołam się na nierząd, bo co mi wtedy zrobią?

Gość też mam podobny problem
nie wiem czy skarbówka się nie doczepi, a jak wygląda zakładanie zagranicznego konta???

Gość gość
Witam mam ważne pytanie. Pracuje za najnisza krajowa ktore sa przelewane na moje konto reszte dostaje do reki czy te pieniądze co dostaje tez mogę wplacac sobie co miesiąc 2 2 i pół tysiąca osobiście na konto czy ktoś się może doczepić ze to lewe pieniadze. Proszę o odpowiedź

Gość gość
MASAKRA, wg mnie nie powinno być podatków od darowizn. Zapier....a pół życia ściągają mi z pensji: zus, podatek.. i nic nikomu do tego co robię ze swoją kasą. Chcę to przepuszczę ją w knajpie , a może dam komu uznam za stosowne. Nic nikomu do moich decyzji, a poza tym już raz podatek zapłaciłam za moją ciężą niewolniczą prace.