Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wksslask

Dziewczyna

Polecane posty

Gość wksslask

Dziewczyna mnie nie szanuje. Kiedyś prosiła Mnie żebym do niej codziennie a na pewno częściej przychodził. teraz gdy sie jej bezgranicznie oddałem mówi coraz częściej że nie ma czasu.

Gość Ksantypa sp. komandytowa
jej to powiedz

Gość wksslask
Mówiłem jej to. Ona robi to samo.

Gość Pablo 83
Widzisz robisz błąd. Kochaj bezgranicznie ale tego nie okazuj. Zaskakuj Ją, miej swoje zdanie, drocz się z nią wzbudzaj w niej zmienne emocje. Żongluj pomiędzy niepewnością a miłością. Wieje od Ciebie nudą. Jesteś przewidywalny zmień to. Do tego pamiętaj szanuj kobietę i jej zdanie ale staraj się by ona myślała że to ty decydujesz a nie dajesz się zdominować. Kobiety ciągle i zawsze Cię będą sprawdzać a Ty masz być męski, rządzić, przewodzić, dać jej poczucie że panujesz nad sytuacją. Gdy wiesz że czegoś pragnie nie dawaj jej tego gdy o to prosi. Zrób to w innym czasie i podkreślaj że Ty tego chcesz, i masz ochotę jej to dać teraz. Wysłuchuj ale nie słuchaj. To znaczy zapamiętaj co mówiła ale nie reaguj w taki sposób jak to wynika z jej słów i w tym momencie. I najważniejsze zwracaj uwagę na inne kobiety w jej towarzystwie dyskretnie ale tak żeby widziała. W rozmowie z innymi kobietami badz pewny siebie i uwodz je tak żeby twoja to widziała. Zazdrosna kobieta skupi się na Tobie i bedzie chciała pokazać Ci że ona jest najlepsza. OCzywiscie tu też trzeba wyczuć granicę w zależnosci od partnerki.