Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihi hahahah huhuhu kekeke

ale jaja :D znalazłam stronkę na której obcokrajowcy gadają o POLKACH (same dobr

Polecane posty

Gość gość
Mamusia cię nie kochała oczka?

Gość oczka kleją się do snu
No właśnie. A to podręcznikowy przykład jedynej argumentacji na jaką je stać. Nie muszę chyba nic dodawać. W obliczu oczywistej prawdy nie zostaje nic więcej jak bluzgi :D

Gość gość
Ale oczka jedyny który tu bluzga to ty kochanie.

Gość oczka kleją się do snu
To nie są bluzgi, tylko fakty, pokaż mi choćby zdanie, w którym się mylę to Ci nobla przyznam ;D

Gość gość
Nie chce mi się przedzierać przez to plucie, generalnie jednak nazywanie kogoś k****ą to dla 99 procent ludzi bluzga. Idź już lulu bo jutro szkoła.

Gość gość
Kraj daleko od Polski, niech zgadnę: Arabia Saudyjska, Turcja, Pakistan?

Gość gość
Wątek byłby fajny i ciekawie byłoby poczytać, gdyby nie facet, który obraża i wyzywa Polki. Daj spokój, masz fajną dziewczynę, czego chcesz od innych kobiet? Ciesz się,że jest ci dobrze i zajmij się czymś pożytecznym.

Gość gość
podobno na litwie to 80% kobiet i 20% facetów, ukrainki często biorą Polaków. A ja mam kontakt z Niemcami i oni tylko widzą Polki jaki ****adła, nigdy do stałych związków. Wielu niemców już jest bankrutami przez Polki.

Gość gość
autorka mogła dodać linka na poparcie swoich słów, a skoro tego nie zrobiła, to jasne, że to tylko żałosne gadki-szmatki.

Gdy ja na zagranicznych stronach widzę dyskusję o Polkach, to raczej jest to festiwal pogardy. Kiedyś było dość ostre spięcie między kibolami Polskimi i Greckimi (Jagiellonia i Aris) i pamiętam "dyskusję" pod filmikami z tego zajścia- Polacy pisali merytorycznie, a Grecy odpisywali zupełnie nie na temat, głównie teksty typu "r****my wasze kobiety" "Polki są najłatwiejsze na świecie" itp. Generalnie obcokrajowcy Polki kwalifikują do tej samej ligi co Rosjanki, Rumunki, Bułgarki, Ukrainki- czyli dosyć ładne, łatwe, naiwne i bez własnego zdania. Mam na myśli białych facetów, bo ci ciemniejsi muzułmanie to mają jeszcze gorsze zdanie.

Gość gość
Ja ja wspolczuje tej rosjance takiego frajera, ktory obraza kobiety. Jak w ogole mozna tak mowic o innych ludziach, ze sa k*****i, s****wami czy zlewami na sperme. Jestes nie wartym pajacem, ktory wylewa swoje frustracje i niepowodzenia zyciowe na forum. Idz sobie p*****aj swoj rosyjski z******ty zlew na sperme prosty czlowieku.

Gość gość
I co z tego, to metoda stara jak świat: obrażanie typu "j****em twoją żonę", "twoja matka to k***a" itd i nie świadczy o niczym! Anglicy itd. też narzekają na to, że "ich" kobiety "puszczają się" z innymi narodami, Polki nie są ŻADNYM wyjątkiem!

Napisałem jak ja to widzę i tyle. Kobiety tego nigdy nie zrozumieją, więc nawet nie będę próbował tłumaczyć :) A dyskusje o Polkach każdy może sam znaleźć używając google. Generalnie nie są one miłe i wyssane z palca. Odwrotnie jest gdy Polki dyskutują we własnym gronie o samych sobie ;)

Gość gość
Polki to ś****wo i trzeba o tym mówić otwarcie :)

Gość gość
Moj maz Wloch jest cudowny, kochany i szczesliwy, ze ma zone polke :D

Gość gość
Ja wychodzę za mąż w sierpniu 2014 też za Włocha, a mamusia też super jest. Kocham ich oboje.

Gość gość
Dywanem... ja tez nie na szczęście, chociaz po przeczytaniu takich komentarzy często zastanawiam sie, czy ludzie z pozoru normalni i na poziomie z ktorymi sie stykam nie maja wlasnie takich pogladow i maja jedynie odwage glosic je w internecie. Czuje pewne obrzydzenie do ludzi

Gość gość
Poprawka, , zle przeczytalam ten post, nie spotykam osob tak ziejacych jadem

Gość AmericanItalianPolish
chyba poj*bało. Arabowie są brzydcy w ch*j nikt z nimi nie chcę nawiązać jakiejkolwiek relacji chyba że to w Polsce. Wy Polki jesteście naprawdę wyśmiewane przez cały świat że podobają się leniwi, ciemni, agresywni Arabowie bądź Murzyni z trzeciego świata. Szambo cofa wszystkie białe amerykanki, francuzki, włoszki, hiszpanki, angielki uciekają a wy Polki się w tym g*****e kąpiecie. Więc jakbyście miały wątpliwości, opinia wobec Polek po całym świecie brzmi tak: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA A biali Polacy w Stanach i Kanadzie zaliczają kiedy zachcą dzięki egzotycznym swoich niebieskich oczach i blond włosy. Biały człowiek staje się największą egzotyką w świecie puszczalskich białych ścierw i niskiej dzietności białych ludzi. Ci wszyscy z trzeciego świata są z błotem mieszani w Ameryce, tam panuje szacunek totalny dla białych ludzi którzy stają sie oligarchią. Błogosławiona ta która znajdzie sobie przystojnego Polaka, bo znajdzie partnera z którego może być dumna.

Gość gość
te, mów za siebie a nie całyza kontynent Ameryki północnej. Amerykanie są jednym z najbardziej znienawidzonych nacji na świecie. Roszczeniowe i dumne z byle czego. Takie lovciam wszystko i wszystkich. Polki są mile widziane, są znane ze swojej pracowitości , organizacji i to że są bardzo rodzinne. większość zna więcej niż jeden obcy język.

Gość gość
Mi niemiec kiedyś mówił ze Polki sa piękne i dobre i ze wyróżniają się pracowitoscia na tle innych slowianek