Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girlinflipflops

kosmetyk przeciw zmarszczkom 25+

Polecane posty

Gość girlinflipflops

Dziewczyny, doradźcie: 25 stuknęło, czas zacząć profilaktycznie walkę ze zmarszczkami! :) polećcie proszę jakiś magiczny krem pod oczy w niewygórowanej nieburżujskiej cenie. chodzi mi o coś miejscowego, ponieważ i tak wciąż walczę z niedoskonałościami i kremy na dzień i na noc już mam, w tym dobrze nawilżający iwostin hydratia. martwią mnie też bruzdy robiące się podczas uśmiechu.. jakieś rady? :) będę dźwięczna!

Gość ja ci polecam olejek arganowy
naprawde ladnie pielegnuje skore :)

Gość ffffds
a gdzie kupujesz ten olejek arganowy?

Gość ja ci polecam olejek arganowy
mazidla, biochemia urody, zsk ;) w drogerii jasmin tez maja polke z produktami Bingo i tez jest ten olejek. ale on do tanich nie nalezy niestety :( ale warto, naprawde :) no i oczywiscie pamietaj o mocnym nawilzaniu cery, od srodka i od zewnatrz. ja dodatkowo lykam kapsulki oeparol femina (ale moze byc cokolwiek z wiesiolkiem - on "natluszcza" cere od srodka, u mnie to sie fajnie sprawdza i widze troche roznice). do kremu zwyklego nawilzajacego dodaję też odrobinke kwasu hialuronowego - ja uzywam tego w formie żelu, trójcząsteczkowego, i rzeczywiscie widze ze skora jest lepiej nawilżona dzięki temu.

Gość ffffds
ok, dzięki.

Gość dlokijwjfw
ja tam uzywam oleju kokosowego:P ale lepszy jest arganowy mowisz?

Gość bowiewife
Aby zapobiegać zmarszczkom wystarczy po prostu dbać o nawilżenie skóry. Uważaj na drogeryjne kosmetyki, które często zawierają takie składniki, które nadmiernie wysuszają. Polecam poczytać tę stronę: http://luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm Sama borykałam się z trądzikiem i bardzo przesuszoną skórą i odkąd uważnie czytam skład kosmetyków, jest dużo lepiej. Polecam kremy i oliwki dla dzieci i oczywiście pij dużo wody. :)

Gość girlinflipflops
dzięki dziewczyny. kusi mnie ten kwas i chyba tak zrobię - kupię go i dodam do najzwyklejszego nivea przeglądam oferty z allegro i powiedzcie, czy on naprawdę dodany do kremu daje takie extra rezultaty? albo wklepanie go samego bezpośrednio na skórę? znalazłam coś takiego: http://allegro.pl/potrojny-kwas-hialuronowy-130ml-1-5-mocny-gratis-i2980340614.html i cóż to za wersja w żelu? bo tej nie mogę nigdzie znaleźć?

Gość elllato
Nie kupuj hialuronu na allegro bo nie masz gwarancji, że jest OK. Kup w sklepie z półproduktami, dobierając do niego jakiś olejek czy krem (na początek możesz zacząć od Biochemii Urody, ich rzeczy są najłatwiejsze do zrobienia).

Gość Mjg
Przeciez to co wkleilas to zel wlasnie. mazidla.com

Gość girlinflipflops
ojezu, bez okularów na nosie nie tylko ślepnę, ale i głupieję ;)

Gość polecam i zalecam :P
Olej araganowy z koksem i innymi na zmiane, do tego metoda OCM, poczytaj w necie :)

Gość kilkasposobów21
Ostatnio zaczęłam szperać w internecie, szukając odpowiedniego kremu. Na wielu forach mówią, że Floslek jest dobry. Osobiście muszę się przyznać, że nigdy nie sprawdzałam wcześniej produktów tej marki. Proszę o odpowiedź. :)