Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość anioł123456

Facet wynajął na mnie detektywa, a nie robilam nic zlego, pomocy

Polecane posty

Gość anioł123456

Witam! Moj ( teraz juz byly) chlopak) wynajał na mnie detektywa. Byłam jego dziewczyna i bylam tylko z nim. Wczesniej w wakacje poklocilam sie z kolezanka, ktora okazala się zwykłą chamką, od kiedy zalatwilam jej mieszkanie i prace za granica, wypisuje na mnie rozne bzdury w necie anonimowo. Z zazdrosci o to, ze mialam powodzenie o dwoch mezczyzn na ktorych ona polowala. Mnie oczywiscie nic z nimi nie laczylo, ale by mi zaszkodzic z zzazdrosci roznych rzeczy juz na mnie naopowiadala. Za reke nie zlapalam ale jestem pewna ze to ona. On znalazl cos w necie, gdy czytalam dodany przez kogos post. Były to totalnie posklejane bzdury, ale on sie rozgoraczkowal i zaraz mnie oskarzyl. A Ja nie prowadzilam nigdy podwojnego zycia, tymbardziej ze w opisanych przez nia bzdurach daty sie nie zgadzaja i sytuacje, a poza tym kazda noc spedzalam z nim, kazdy wieczor, a pozniej pracowalam do wieczora i padalam jak kawka. On natomiast twierdzi, ze moglam prowadzic zwiazek na odleglosc. Przykro mi z powodu jego chorej zazdrosci i juz nie chce tak zyc. Ale rowniez nie chce by jakis Pan detektyw teraz monitorowal moje rozmowy czy maile, czy sprawy ktore zalatwiam, badź zalatwialam prywartnie, a bedac w domu z mojego telefonu korzystaly tez inne osoby. Nie chce by ktoś naruszal moja prywatnosc, tymbardziej ze o tym gosciu juz slyszec nie chce. Czy ktos mi moze powiedziec, czy moge byc pewna ze nikt nie bedzie wkraczal w moje rozmowy, maile itd. Nie bylam jego ani zona ani nazyczoną, a chwilowo zachowywalam sie ozieble bo nie widzialam zdnej decyzji z jego strony co znami. Sadze ze specjalnie chcial to skonczyc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować