Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas skonczyc z cnota

Faceci smieja sie ze w wieku 26l. jestem dziewica a kolezanki drwia z ironia

Polecane posty

Zdanie innych nie jest dla mnie zadnym wyznacznikiem, ale takie traktowanie szydercze boli:(:O

Gość Zuzanna Amelia & 22
Spokojnie. Ja mam 40 lat i dalej jestem dziewica.

Gość i tak masz lepiej niż inni
faceci się śmieją tylko. Kobiety prawiczkami gardzą i plują im w twarz zmuszając mężczyzn do przygodnego seksu czy korzystania z prostytucji oraz do traktowania seksu czysto przedmiotowo.

Gość sewa
tez 26 lat tez dziewica

Gość Kate Choccolate
Jeśli trzeba cię zmuszać do seksu to powinieneś szybciutko udać sie do sesksuologa:)

Gość RaMoNkaz mysliwic
Masz najwiekszy skarb, a twoje kolezanki juz dawno go utracily. Nie wiem czy to jest powod do dumy. Ty powinnas byc dumna ze go nie utracilas w tak latwy sposob. Jak twoje kolezanki beda ci dokuczac powiedz ta: Ja mam cos czego wy juz dawno nie macie i nie mozecie tego odzyskac, za to ja moge tego nie miec nawet za chwile.

i tak masz lepiej niż inni - ze co ?? A ile dziewczyn naplulo ci w twarz?? Zero? A ile zmuszalo do przygodnego seksu?? Tez ZERO ?? Kto kazal ci isc do prostytutki?? NIKT?? Sam chciales czy moze kolega mowil, ze musisz?? Sami sie faceci nakrecacie, ze musicie tak postepowac, to jedynie wasze przekonanie, wiec nie pisz KLAMSTW i BZDUR !!

Gość sewa
tylko ze ja swoim kolezanka nic o tym nie mowie a Ty po co mowilas przeciez to twoja prywatna sprawa

Gość RaMoNkaz mysliwic
nie poddawaj sie, nie sluchaj glupich kolezanek. Ty jestes osoba wartosciowa i masz zasady czego nie mozna powiedziec o nich. Nie rob glupst bo pozniej mozesz tego zalowac tak jak ja. Zobaczysz, spotkasz jeszcze mezczyzne ktory to doceni i bedzie to pierwszy i jedyny twoj mezczyzna do konca zycia. I bedzie szczesliwy ze ma taka kobiete. Faceci lubia kobiety puszczalskie ale nigdy sie z taka nie ozenia.

RaMoNkaz mysliwic - mowilam cos w tym stylu, ale i tak sie smieja ze nie potrafie korzystac z zycia, ze trace zycie i mlodosc, ze na starosc zaden facet mnie juz nie tknie:( ze faceci nie chca takie wciemiezliwe stare panny:(:( i jest w tym sporo prawdy, widze, nie trudno zauwazyc, ze mezczyzni chca korzystac tak samo z mlodosci i wola kobiety z ktorymi moga sie kochac niz takie zahukane (cokolwiek to znaczy) ktore nie chca "dac":( Wiec tez nie pisz bzdur, bo cnote u 26 letnich kobiet uwaza za skarb malymizerny procent mezczyzn

majac 26 lat trudno nie rozmawiac o seksie, w tym wieku 99% ma juz za soba swoj pierwszy raz, w tym wieku rozmawia sie o swoich doswiadczeniach, ktorych ja nie mam, wiec mam wymyslac? przeciez nie wiem nic jak to jest sie kochac:O moze jakbym miala 19 czy nawet 21 lat to moglabym czekac na mezczyzne ktory to doceni, ale juz troche za pozno na to czekanie, bo panowie w moim wieku i starsi chca kobiet doswiadczonych ktore dadza im przyjemnosc w lozku, a nie beda musieli taka dopiero seksu uczyc. Takie sa fakty.

Gość szesnastka16
ja mam 16 lat i nie jestem dziewica powiem tak niczego nie zaluje zrobilam to z chlopakiem ktorego kocham i jestem z nim obecnie, ale tez strasznie sie balam, dopiero uleglam po pol roku. ale bylo warto, dalam mu cos co dziewczyna ma najwazniejsze. autorko zrob to z kims kogo napawde pokochasz i bedziesz pewna ze chcesz to zrobic, gwarantuje ci ze na pewno przezyjesz :). nie wiem czego sie boisz tym bardziej ze jerstes mloda i moglabys korzystac z zycia, jak juz sprobujesz to zrozumiesz :) czego tak wlasciwie sie boisz? seks to normalna sprawa, wazna dla dwoch stron w zwiazku bez tego szczerze to jest ciezko :) teraz rozumim jak moj chlopak sie meczyl jak nie chcialam tego z nim zrobic ale doczekal sie w koncu. zapytam jeszcze raz czego tak naprawde sie boisz???

Gość szesnastka16
autorko a obecnie jestes w zwiazku czy nie ??

Gość szesnastka16
nie chce zebys mojego postu odebrala jako jakis atak na ciebie bo tak nie jest

ale powiedz mi dlaczego przejmujesz sie tym wszystkim..zgadzam sie z niekorymi postami...po prostu czekasz na tego jedynego..ja mam 20 lat i co? mam grono adoratorów i wiekszosc z nich to chca tylko jednego..ja oczywiscie takich olewam...ty chyba nie chcesz tego robić z byle kim,co??

Gość szesnastka16
,

zeby isc z kimkolwiek ot tak to boje sie ze sie nie znam::O zero doswiadczenia moze i na pewno zostanie odczute przez faceta, on bedzie zazenowany i ja, bo raczej faceci nie spodziewaja sie, ze kobiety w wieku 26 lat sa jeszcze dziewicami tym bardziej ze do najbrzydszych nie naleze wiec wydaje mi sie ze oczekuja "dobrego" seksu, tak przynajmniej odczuwalam po zachowaniu facetow ktotko poznanych, zdarzylo mi sie, ze mialam propozycje i ow panowie mowili ze jestem seksowna itp a w seksie zielona:O, a chlopaka tez nie mam zeby dostac odrobine tolerancji:( ... z reszta jak poznam faceta to balabym sie mu powiedziec o tym, spalilabym sie ze wstydu, wiec to zawsze tak wyglada ze odwlekam i konczy sie na niczym:O Pojscie z facetem dopiero poznanym moze byloby lepsze ale tez mega steresujace z wyniku na jego reakcje, chociaz tak juz o tym myslalam, ze jeden raz obarczonym kleska dalby mi cos, co nie musialabym przechodzic z kims na kim by mi zalezalo

Mnie to ani nie śmieszy ani nie razi. To Twoje życie i masz z nim prawo robić co chcesz. Ja osobiście straciłem prawictwo w bardzo młodym wieku i ogólnie używam sobie ile wejdzie bo to lubię i osobiście szkoda by mi było tych lat na to żeby robić post w sferze intymnej ale każdy jest inny. Osobiście mi bardzo imponujesz, to nawet moja dziewczyna która jest od Ciebie młodsza o parę lat miała już dwóch przede mną głównie z głupoty a nie z miłości także nie przejmuj się co mówią ludzie tylko żyj po swojemu.

A to że jesteś niedoświadczona to czemu w ogóle się tym przejmujesz ? Jak byś trafiła na mnie to w parę dni bym Cię wszystkie nauczył :) Grunt to trafić na normalnego odpowiedniego faceta który wie co dobre to poczujesz jak by tych straconych lat w ogóle nie było i tego Ci życzę :) Głowa do góry, pozdrawiam Aha i jeszcze jedno dla 90% facetów jesteś idealna, każdy chciałby mieć 26

letnią dziewicę w łóżku tylko dla siebie :) Nie słuchaj prawiczków i pedałów bo oni tylko pieprzą głupoty wyssane z palca. Zaufaj mi naprawdę .

"majac 26 lat trudno nie rozmawiac o seksie, w tym wieku 99% ma juz za soba swoj pierwszy raz, w tym wieku rozmawia sie o swoich doswiadczeniach, ktorych ja nie mam, wiec mam wymyslac?" ­ ke? ­ ty chyba masz jakichś zdrowo popierdolonych znajomych, skoro gadają publicznie o tym, kto co robi w łóżku i z kim. ­ ja do 24 roku życia byłam dziewicą i nikt o tym nie wiedział. a gdyby nawet wiedzieli, to co najwyżej mogliby się zdziwić. moja dupa, moja sprawa.

Gość virginpower!
'Masz najwiekszy skarb, a twoje kolezanki juz dawno go utracily. Nie wiem czy to jest powod do dumy. Ty powinnas byc dumna ze go nie utracilas w tak latwy sposob. ' 'ja mam 16 lat i nie jestem dziewica powiem tak niczego nie zaluje zrobilam to z chlopakiem ktorego kocham i jestem z nim obecnie, ale tez strasznie sie balam, dopiero uleglam po pol roku. ale bylo warto, dalam mu cos co dziewczyna ma najwazniejsze' To co robią koleżanki autorki (wyśmiewanie jej dziewictwa) to taka sama żenada jak wpisy powyżej. Jeszcze szesnastkę rozumiem, bo jest młodziutka, ale żeby ludzie troche starsi prezentowali poglądy pt. "cnota to coś, co kobieta ma najważniejszego" to mnie krew zalewa. Skad Ty, autorze pierwszego wpisu, wiesz ze kolezanki utracily dziewictwo z pierwszym lepszym? Jesteś wyrocznią czy ich ginekologiem?:D Powiem tak, autorko, tracisz chwile przyjemnosci, ale to nie czyni Cię alienem. To tak jak osoba, która nie je słodyczy-da się tak żyć, ale niewątpliwie traci się fajne chwile.

Dałaś sobie wmówić, że bycie dziewicą jest złe? One się z ciebie śmieją, bo ci zazdroszczą. Same mają tyłki rozepchane jak wiadra. Nie daj się zmanipulować. Szanuj się! Na wszystko w zyciu przyjdzie czas...naturalnie..samo z siebie. Uzywaj rozumu. Niech się śmieja. Jak one beda sie rozwodzic ty bedziesz brac ślub. Ostatni będą pierwszymi :)

w maju koncze 27 lat. Mieszkam w biednej dzielnicy, peryferia Warszawy, gdzie daleko mi do standardu. Nie widze po znajomych, by mieli sie rozwodzic, dobrze im sie uklada w zyciu osobistym. Tylko ja jestem taka sierotka. Mam kolezanke ktora tez jest cnotka, ale ma dopiero 22lat i to samo uwaza co ja.

/sewa tez 26 lat tez dziewica / mowisz ze nia jestes ?

Gość djtgbfh
Tez miałam 26 jak straciłam dziewictwo.

Gość callmeyoko
Czego jej zazdroszczą?

Gość sggl;lh
26 letnia dziewica?? No tz że nie chcesz seksu i nie jest ci potrzebny. Jak ktoś ma takie podejście no to będzie całe życie dziewicą i bedzie jej z tym dobrze.

Gość do tego sie przywyka
i trudno to zmienic, wiec masz racje