Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas skonczyc z cnota

Faceci smieja sie ze w wieku 26l. jestem dziewica a kolezanki drwia z ironia

Polecane posty

Gość ;];;]]];];;]]];]
kobieta po 25roku to już stara panna, nie wazne czy dziwka, czy dziewica - stara panna

Gość Jatko
Stare dziewice cos maja w sobie:) przepraszam za stare

Gość no mają coś w sobie, mają
błonę dziewiczą :p

Gość VIAHIAJIA
ja mam 28 lat i w zeszlym roku stracilam cnote z facetem. ale wczesniej mialam poped i to dosyc duzy. radzilam sobie z wibro.. itd. potrafie osiagac super przyjemnosc ale no cóż.. sama.. nigdy nie ukladalo mi sie z facetami, nie bylam w zadnym zwiazku, nie chcialam tego robic bez uczucia zbyle kim. w tym roku poznalam kogos kto mnie zauroczyl i stalo sie, poszlismy do lozka, ale nie bylo fajnie. nie spodobalo mu sie ze bylam niedoswiadczona.. i po jakism czasie nasza znajomosc sie zakonczyla. teraz ma nową i z tego co slysze jest zachwycony bo jest swietna w lozku i nie tylko.. tak więc widzicie drogie dziewice. na wlasnym przykladzie widze, ze moze czasem lepiej wczesnie zaczac moze troszke na sile, przeciez sa zabezpieczenia itd. by w pozniejszym wieku moc byc bardziej doswiadczonym i miec wieksza przyjemnosc z tego. mysle ze to nic złego, nie mozna do sexu podchodzic tak pruderyjnie, to nie sredniowiecze. teraz nie mam takiej blokady, mysle nawet o poznaniu takiego hmm przyjaciela do sexu zeby troche nadrobic stracony czas. nie widze w tym nic zlego chociaz wczesniej myslalam ze sex to tylko z uczuciem. niekoniecznie. jesli nie ma milosci, bo nie ma .. trudno .. nie zawsze przeciez jest i nie kazdy ma szczescie by znalezc kochajacego faceta.. to nie znaczy to przeciez zeby sobie odmawiac przyjemnosci i zyc jak zakonnica. tak to mowie ja, była zatwardziala dziewica do niedawna. dziewczyny, mi sie otworzyly oczy, seks to nic takiego, to nie musi byc jakies mistyczne niewiadomo co, jakis symbol czy cos. to moze byc bardzo zdrowy i przyjemny sposob na relaks. oczywiscie nie z kazdym facetem, trzeba znalezc odpowiedniego partnera, zdrowego i z klasą a nie byle kogo ;p kogos kto ma podobne podejscie i mozna z nim od czasu do czasu dla przyjemnosci sie w ten sposob zrelaksowac. pozdrawiam i zycze zdrowego podejscia do sexu. póki jestesmy wolne i nie ma wokół nas milosci, niech bedzie chociaz sex, czemu nie ;p

ja osobiście nie uważam się za starą pannę, cieszę się życiem i przynajmniej żaden facet nie wymusza na mnie seksu...zresztą mężczyźni są z kobietami z tylko tego powodu...

Gość sewa
tak jestem dziewica

Gość sewa
najlepsze jest to ze mam za duze wymagania i zaden mi sie nie podoba...a jak zrezygnowac z wymagan to nie bede szczesliwa wiec po co mi to.. zeby stracic dziewictwo z facetem ktory nie spelniaa moich oczekiwan to co to za przyjemnosc..

Gość hhhhheeeeeek
niekoniecznie z tego tylko powodu. zalezy od faceta.. ale nie ma sensu rezygnowac z seksu jesli ma sie na niego ochotę. jesli nie, to nic na sile, ale seks to tylko seks .. cos milego i przyjemnego i jesli ma sie okazje do seksu z kims kto nas pociaga i jest normalnym odpowiedzialnym czlowiekiem to nie ma na co czekac, czasu nie cofniemy, jak bedziemy stare to juz nikt nas kijem nie dotknie a czas mknie szybko nieublaganie. chyba faktycznie lepiej dac chlopakom niż robakom haha bo w zyciu żałuje sie tego czego sie nie zrobilo w ostatecznym rozrachunku.

Gość FIOBUN
do VIAHIAJIA ...nie wierze, ze facet z Toba skonczyl, bo bylas niedoswiadczona. Skonczyl, bo Cie nie kochal. Jezeli dwie osoby sie kochaja, dojdą wspolnie do technik, ktore im bedą sprawiac przyjemnosc.

Gość R3try
Święta Racja:)

Gość sewa
ja narazie bym musiala robic na sile wiec jeszcze musze poczekac...

Gość Panna Kot :3
A ja mam 25 lat i do tej pory spałam tylko z inną kobietą. Ciekawe, co panowie na to :D

Gość urfdh
Ja w tym roku skończę 28 lat i też jestem dziewicą choć wszyscy twierdzą, że jestem bardzo ładna. Wzięcie miałam i mam nadal ale co mi po kimś kto do mnie nie pasuje.

Gość sewa
urfdh- oh jak ja Cie rozmumiem

Gość VIAHIAJIA
macie racje, on mnie nie kochal, tylko ja bylam chwilowo zauroczona. ale bylo przyjemnie , jednak on jako duzo bardziej doswiadczony mimo ze mlodszy ode mnie ;p ocenil ze jednak nie jestem super kochanką i nie ma sie co dziwic hah. nie żal mi tego, bo jak facet nie kocha to niech sobie idzie gdzie pieprz rosnie, bedzie inny kiedyś tam :) jednak rozbudzil we mnie ochote na sex z kims, na ta przyjemnosc bycia tak blisko z kims kto nam sie podoba.. ehh ..

Gość sewa
VIAHIAJIA- wazne ze nie zalujesz, ze bylo Ci przyjemnie:)

"nigdy nie ukladalo mi sie z facetami, nie bylam w zadnym zwiazku, nie chcialam tego robic bez uczucia zbyle kim. " ­ Biedactwo. Przez 28 lat nie spotkałaś nikogo do kogo coś byś poczuła. Drzewo ma w sobie więcej ciepła. ­ "oczywiscie nie z kazdym facetem, trzeba znalezc odpowiedniego partnera, zdrowego i z klasą a nie byle kogo" ­ Widać jak tobie poszło szukanie takiego :D Nie mieszaj w głowie innym.

Gość Zuzanna Amelia &22
VIAHIAJIA - A ile razy w zyciu uprawialas seks ? Czy za pierwszym razem bylo Ci przyjemnie ?

Gość 32, tez dzievitza
faceci sie smieja bo mysla ze na tym skorzystaja, wycisna jak cytryne i wyrzuca jak szmate smieja sie z dziewic, a jak ktora im da to zrobia z niej dziwke MAM SZACUNEK DO SAMEJ SIEBIE I NIE ROBIE NIC ZEBY SIE INNYM PRZYPODOBAC, MAM ROZUM I GODNOSC a moja pisownia dzievitza nie wynika z jakiejsc kpiny, ale z pozytywnego podejscia do wlasnego statusu i wtopienia go we wspolczesnosc

"faceci sie smieja bo mysla ze na tym skorzystaja, wycisna jak cytryne i wyrzuca jak szmate" ­ Do tego potrzebny jest wyjątkowy desperat.

sewa - pytalam o to, czy mowisz poznanym facetom, ze jestes dziewica ?

Autorko:) Wyluzuj. naprawdę myślisz, ze jeżeli z kimś tak z przymusu zrobisz pierwszy raz, żeby niby nie być zielona, to potem będziesz się czuć z tym dobrze?? Myślę, ze będziesz później żałować;/

Gość sewa
nie nie mowie

Gość myszawsosie
"mysle ze to nic złego, nie mozna do sexu podchodzic tak pruderyjnie, to nie sredniowiecze. teraz nie mam takiej blokady, mysle nawet o poznaniu takiego hmm przyjaciela do sexu zeby troche nadrobic stracony czas. nie widze w tym nic zlego chociaz wczesniej myslalam ze sex to tylko z uczuciem. niekoniecznie. jesli nie ma milosci, bo nie ma .. trudno .. nie zawsze przeciez jest i nie kazdy ma szczescie by znalezc kochajacego faceta.. to nie znaczy to przeciez zeby sobie odmawiac przyjemnosci i zyc jak zakonnica. tak to mowie ja, była zatwardziala dziewica do niedawna. dziewczyny, mi sie otworzyly oczy, seks to nic takiego, to nie musi byc jakies mistyczne niewiadomo co, jakis symbol czy cos. to moze byc bardzo zdrowy i przyjemny sposob na relaks. oczywiscie nie z kazdym facetem, trzeba znalezc odpowiedniego partnera, zdrowego i z klasą a nie byle kogo ;p kogos kto ma podobne podejscie i mozna z nim od czasu do czasu dla przyjemnosci sie w ten sposob zrelaksowac. pozdrawiam i zycze zdrowego podejscia do sexu. póki jestesmy wolne i nie ma wokół nas milosci, niech bedzie chociaz sex, czemu nie ;p" Seks to samo zdrowie, radość oraz obustronna przyjemność obojga partnerów. Mnie aż mnie mdli od tych moralizatorskich pierdół, wygłaszanych przez facetów, którzy często sami sobie "używają", ale kobiecie nie pozwalają, czysty egoizm i hipokryzja. Trzymanie cnoty nie ma żadnej wartości same w sobie. I obrzydzają mnie faceci pragnący dziewicy, dziewczyny, która nie ma szansy spotkać różnych mężczyzn na swojej drodze, cieszyć się wolnością i młodością, zdobywać doświadczenie, odkrywać swoją kobiecą seksualność, być w pełni świadomą swoich potrzeb seksualnych, zostać wypieszczoną do granic szaleństwa przez swojego partnera, spełniać swoje najskrytsze fantazje, po prostu czerpać przyjemność z tego seksu, a nie się od niego na siłę wstrzymywać, w imię utopijnej ideologii "porządności", która panuje w PL. Autorko nie ma na co czekać, jak pociąga Cię jakiś mężczyzna z którym się dobrze dogadujesz to śmiało działaj. :)

dobrze, że nie śmieją się np. z Twojego wyglądu. możecie się ewentualnie poprztykać jak dzieci "jesteś dziewicą, hehe" "a ty puszczalska, he he" jeśli to Ci poprawi nastrój.

smieja sie nie te pustaki dyskotekowe co sa zaliczane po klubowych kiblach, ale te co maja chlopakow, zyja w zwiazkach

Gość teraz każda normalna kobieta
powinna ważyc max.40 kg, chcesz tez tak?dostosować się do norm społecznych mimo że ci to niekoniecznie pasuje?albo jak zapanuje moda aby golić łeb na zapałkę, tez tak zrobisz, bo inni tak robią i się śmieją że ty nie?są tysiące podobnych przykladów, naprwde obecne czasy mnie rozwalają, ludzie są paskudni

Gość dziwne jakieś masz metody
bo zrozumiałam że poznająć kogokolwiek mówisz na wstępie - mam na imię Zuzanna, mam 26 lat i jestem dziewicą... Bo skąd ten śmiech facetów i znajomych? Wszystkich o tym informujesz jak leci? Jeśli tak, to też bym się pośmiała, bo pomyślałabym że wwariatka jakaś tam wszem i wobec oznajmia :)

Gość Candace
Nie rozumiem. Po co mówisz o swoim dziewictwie innym? Wszak to jest intymna i osobista sprawa. Poza tym, czy studiujesz? Pracujesz? Pytam, bo masz wyjątkowo niedojrzałych znajomych. Normalny facet nie będzie śmiał się z Twojego dziewictwa. Jedynie jakiś dyskotekowo-imprezowy głupek będzie rżał jak koń, a opinią takich osób raczej nie warto się przejmować.