Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbvnbn

Co macie w tym momencie na biurku?

Polecane posty

Gość vbvnbn

wymieńcie wszystkie rzeczy :)

Gość Violka_demolka
no way krótsza lista byłaby czego NIE MAM na biurku

Gość Co mam na biurku? ale masz
temat na nudnego.

nic nie mam. tylko laptop i podkładka. nie lubie burdelu i nie wyobrazam sobie trzymac tam tygodiowych kubków po kawie, papierków, talerzyków itp itd

miske spagetti,kubek z herbata,telefon,pudelko z wafelkami,2katalogi oriflame,telefon,laptopa,spirytusowy roztwor fioletu gencjanowego,tabletki

Gość Nastia Janowa
telefon stacjonarny, stacja dokująca, laptop, monitor, klawiatura, mysz, dwa telefony komórkowe, pudełko z karteczkami, dwa kwiaty, koszyk z długopisami, kalendarz książkowy, i plik kartek a4 ;]

Gość granatowe pazkokcie
aktualnie dosc sporo rzeczy poczawszy od roznych dokumentow umowa ktora wypisuje wszelkie zeszyty na stosie po lewej monitor kubek rekawiczki czapka lampka i dlugopisy

ja jeszcze spokojnie dam rade wymienić: -kubek -wode -telefon -dlugopisy i inne cienkopisy -jakiś kabel od usb -małą kupke niepotrzebnych papierów, ktora lezy tu od miesiąca, albo lepiej w stanie surowym odkąd ja położyłam -ścierka do wycierania kurzu -gumki recepturki -patyczki do uszu xD -no.. myszke, monitor, klawiature.. :D -a, jeszcze opakowanie po grze. Panuje względny porządek bo dopiero co o 11 wstałam.

Gość ja jestem w pracy
ja jestem w pracy to mam na biurku burdel na kółkach.

Gość prawictwo mgd
dmuchana lale i dildo 30cm

Gość sfewfeferf
a dlaczego uważasz że każdy siedzi przy biurku? ja siedzę w salonie przy stole i mam lapka, talerz z omletem, kubek z herbatą i pilota od tv

Laptop, głośniki przenośne, kosmetyczka z przyborami do manikiuru, kosmetyczka z lakierami do paznokci, telefon, zeszyt, kartka do notowania na szybko, długopis, trzy obrazki, których nikt nie powiesił od kilki miesięcy, pudełko z zegarkiem, popielniczka na której siedzą trzy małe pluszowe maskotki, koszyczek, w którym mam karteczki z notatkami i nakręcany zegarek, mp4. :D a i serwetka, na której leży pudełko z zegarkiem i obrazki (koszyczek leży na obrazkach)i jeszcze pendrive.

Gość szakalakas
komputer, 2 buteleczki sosu sojowego, podkładkę pod mysz, książkę.

Gość sfewfeferf
baza, korektor, podkład, puder, kredki, szminki błyszczyki....kurva dziewczyno ty to na prawdę wszystko na siebie nakładasz? brzydziłabym się

Gość a sprobujcie mamy
głosniki , talerzyk , 3 szklanki , butelka z woda , piwo, popielniczka, zapalniczka , papierosy, telefon, kartka z notatkami,modem i 15 cm kurzu ,ale to biurko syna nie moje wiec luz:D

Gość cfhfgj
a ja mam stos notatek z fizyki, drugi stos jakichś kartek, 3 pendrivy, 1 grosz :D, dwie gumki do mazania, dwa długopisy, jeden ołówek, 2 telefony (jeden stary i zepsuty, nie wiem w ogóle dlaczego go tu trzymam:P), dwa talerze, trzy kubki, odżywkę do paznokci, krem do rąk, kartę pamięci do telefonu, kasztany, guzik, pilniczek, pokrowiec na komórkę, przybornik do paznokci, płyty i chusteczkę do nosa :) Też chyba muszę posprzątać

Gość mjd.
laptop i lampka

Gość sfewfeferf
i tak trzymać i trzymać żeby się bakterie namnażały a potem nakładać na twarz? czy trzymać i trzymać a potem wyrzucać?