Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Phonic master

Dlaczego Polkom zalezy tylko na kasie faceta, wszystko inne jest obojetne

Polecane posty

Gość Phonic master

Może byc brzydki jak gówno, ale wystarczy, że ma kase i jest OK. DLaczego takie jestescie?

Gość cfhfgj
Ale faceci to jednak debile. Mój też czasem wygłasza takie mądre opinie i zawsze mu wtedy zadaję pytanie: "Dlaczego w takim razie z Tobą jestem?" a on za każdym razem odpowiada, że nie wie :P Bo jednak trzeba mu przyznać, że bogaty to on stanowczo nie jest... Ale nie dociera do niego i za jakiś czas znowu zaczyna pieprzyć :o Wychodzi na to, że większość facetów jest tak przekonana o własnej racji, że nie da się im udowodnić, że jej nie mają. A w takim wypadku dyskusje są całkiem zbędne

Gość gęsiareczka
Bo teraz dziewczyny są strasznie interesowne , a przez to głupie. Od facetów ciągną ile się da, a potem szukają następnych frajerów z wypchanym portfelem. Oczywiście nie wszystkie są takie, ale faceci też często nie dostrzegają tych dziewczyn, które mają dobrze poukładane w głowie. Bardziej dostrzegają tapeciary w wyzywających kieckach poprzez ich wyzywające zachowanie.

Gość ten temat już tu był
no chyba jednak nie wszystkim zależy ja od mojego zarabiam trochę więcej :P

Gość edfrgthyjul,
nie wszystkim ! nie wrzucaj do jednego wora

Gość vfgwreg4refd
ahahahaha w pytaniu jest żal, że kobieta nie leci na wygląd tylko na kasę. a co to za różnica? lecenie na wygląd jest też chujowe. poza tym tak jak kobiety lecą na kasę tak faceci lecą właśnie na wygląd i jest sprawiedliwie

Gość marysia bez krasnoludkow...
Nie badzcie zalosni. Wyobrazacie sobie ze jak facet bogaty to musi byc brzydki, glupi i chamski. A tymczasem tym sie do bogactwa nie dochodzi :-D Znam sporo facetow, przyjaciol mojego faceta, ktorzy sa bardzo inteligentni, dobrze wychowani, przystojni, wysportowani, ciekawi, zdrowi i BOGACI. To po mam sie zajmowac jakims przecietniekaiem, ktory jeszcze kompleksy ma i wmawia sobie, ze kobiety tylko na kase leca? Jest dosyc takich, ktorzy OPROCZ kasy rowniez cos soba reprezentuja. A innym szkoda :-D

Gość Tietta
Nigdy nie byłam "taka".

Gość pomysłowa Gośka
z kasą jest lepiej:D przynajmniej jeden smutek mniej:) można patrzeć dalej.

Gość rhh
bo swiat jest zly i trzeba go spalic hehe

dlatego najlepiej od poczatku mowic otwarcie ze w malzenstwie bedzie rozdzielnosc majatkowa - taki idealny pierwszy filtr...