Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margeritta2013

Czy interesowała Was przeszłość Waszej drugiej połówki?

Polecane posty

Gość Margeritta2013

Czy interesowała Was przeszłość Waszej drugiej połówki i czy wypytywaliście jak wyglądały ich poprzednie związki?

Gość Wojtto
Nie interesuje mnie przeszłość było mineło , nie ma ...

Gość ziuziannia amielia
Przeszłość czasami ma duży wpływ na teraźniejszość, jest ważna, ale to co robiła druga osoba zanim się zaczęło z nią, to wyłącznie jej sprawa.

Gość Ciocia Ewela
Czasem mnie korci, żeby podpytać o nawet drobne szczegóły... ale potem myślę sobie, że im mniej się wie, tym lepiej. Być może mógłby powiedzieć coś, co ciągle chodziłoby mi po głowie.

Gość taka jedna szprycha
Bardzo wcześnie związałam się z moim obecnym fecetem,mieliśmy po 16lat. Więc jako tako nie ma przeszłości, o którą mogłabym wypytywać. Chociaż wydaje mi się,że przeszłość to sprawa zamknięta i nie ma sensu do niej wracać

Gość Missy sypi
zawsze była identyczna tasma produkcyjna, kadzie z alkoholem, butelki szklane, nakretki, banderola od parunastu lat niegdy nie wnikałam w proces produkcyjny ani skad biorą trawkę do żubrówki ;)

Gość Ślisk34
Nie wypytywałem nikogo z kim byłem o przeszłość, o wcześniejsze związki i powody rozstania. Dla mnie nie liczy się to co było kiedyś, tylko co jest teraz i cała teraźniejszość. Każdy ma prawo popełnić błąd. Jestem zdania, że jeśli ktoś chce mi coś powiedzieć to mi to powie, jeśli nie, nie wnikam.

Gość jadaczka podjadaczka
No pewnie, czasem sobie opowiadamy o przeszlosci i dawnych zwiazkach. Ciekawi mnie to.

Każdej minuty z życia mojego partnera nie jestem w stanie poznać, ale istotne rzeczy chcę wiedzieć. Myślę, że wiem już o nim wszystko, co jest mi potrzebne, co by mnie interesowało, co chciałam wiedzieć. Przeszłość w jakimś stopniu jest ważna i pomaga nam w wielu rzeczach. Natomiast nie interesuje mnie to jak wyglądały jego związki - Sam powie mi to co chce powiedzieć, a ja nie chce wypytywać nie mam takiej potrzeby mogę jedynie z nim porozmawiać... Nasze wspólne życie jest inne i to jest najważniejsze. A ja się różnie od jego poprzednich partnerek,, bo jestem zupełnie inna :) Każdy jest inny.

Gość ij aa
ja ogólnie wypywałam, tj. ile miał dziewczyn, czy już spał z kimś, czy to były krótkie związki czy długie

nie, ja mialam swoje zycie, on swoje... a tak poza tym to duzo rzeczy wychodzi czasem w rozmowach przez kilka lat wiec nie wnikaj, bo i tak wszystkiego sie nie dowiesz

Gość agatanogazamiata
Chyb nikt z nas nie ma prawa nikogo rozliczać z przeszłości..jak partner nie chce o tym mówić to ma powód.

Każdy ma jakąś tam przeszłość. I głupotą byłoby dociekać przeszłości partnera. chyba że czujemy taką potrzebę by wyjawić swoją przeszłość.