Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem brzydka :(

Życie brzydkiej dziewczyny to koszmar... od dziecka się ze mnie naśmiewano

Polecane posty

Gość fakty fakty fakty i nic wiecej
Ja za ciało 190/ładna twarz/ porządny sprzęt w spodniach mógłbym mieć ciało w bliznach od poparzeń w 70% a i tak byłbym atrakcyjny. Mowa o brzydkich ludziach a nie krypto-brzydkich albo ludziach atrakcyjnych z kompleksami :D

Gość dvvfvb
aż mam wam ochote wystwić moją fotke z krostami rozebrana i bez w ubraniu .;-) życie jest piękne a każdy defekt może być twoim atutem,a pojęcie piękna jest wzglęgne,każdemu sie podoba co sie podoba,każdy ma inny gust ,a ja miałam faceta gdzie cała rodzina mówiła ze jest brzydki co ja w nim widze,że marny tak mi mówili a ja ;-)_ dla mnie był ideałem przystojny,ale tylko dla mnie,a jaki był namiętny ,laski by go odrzuciły a ja nie bo mnie kreciła jego osobowosc,był inteligentny,nie miał oka,stracił na motorze,nie miał ładnej twarzy ale co z tego jak dla mnie był zajebisty,namiętny jak cholera bzykał mnie jak nikt nigdy,na samą myśl mnie trzęsie;-) ale mnie zostawił ale takie życie,wiecie że ma żone teraz ciekawe a jednak uroda to nie wszytsko,i nie wierze że sa brzydcy ludzie tylko gusta sa inne

Gość dvvfvb
przeciez ludzie z 70 % krostek na ciele nie sa ładni tak? a ja sie czuje ładna i to próbuje wytłumaczyć

Gość dvvfvb
że naprawde ważna jest twoja osobowość bo ja wiem że inne na moim miejscu by sie zapyziały zamkneły w domu ,nie dbały nie stroiły i siedziały by tutaj i płakały na kafe że sa brzydkie,krościate i ich niekt nie puka

Gość Brzydal lat 30
dvvfvb nie zgadzam się że ważna jest osobowość, mnie kobiety odrzucają za wygląd, praktycznie każda tak robi, moja uroda to porażka, czuję się jak śmieć i nie dawno tak mnie pewna kobieta potraktowała. Widziała sporo moich zdjęć rozmawialiśmy przez neta miesiąc jesteśmy podobni do siebie podejściem do życia, charakterem, niestety po spotkaniu mi dała kosza, wcześniej wysyłała mi serduszka mówiła że jestem wartościowy, planowała już wspólne wyjazdy tu i tam, rozmawialiśmy przez telefon godzinami, nic to nie dało. To nie żadna modelka przeciętna dziewczyna i też ma sporo wad, choć ich nie widać od razu.

To że nie miał oka i miał przeciętną twarz nie znaczy że był nieatrakcyjny. Gusta ludzi są podobne. Nie jest tak że każdy jest inny. Skoro się dobrze bzykał to znaczy że miał czym cię dobrze bzykać. Wszystko co piszesz przemawia na korzyść stanowiska że wygląd jest wszystkim. A to że masz jakieś tam krosty jest sprawą drugorzędną skoro jesteś atrakcyjna.

Lepiej mieć zepsuty charakter, być głupkiem i posiadać ubogą osobowość a być atrakcyjnym niż być geniuszem o złotym serduszku zamkniętym w brzydkim ciele. Ten pierwszy może być w życiu naprawdę szczęśliwy, bo ma szansę na wszystko co w życiu ważne, ten drugi nie.

Szukając przyjaciela patrzymy przede wszystkim na charakter, zainteresowania i osobowość. Szukając kochanka czy partnera przede wszystkim na wygląd. Tak to działa.

Gość ChybaCudna28
współczuję tym co piszą,że od zawsze czuli się brzydcy i byli jakoś szykanowani z tego powodu.Ja nawet nie umiem sobie tego wyobrazić.Od dziecka każdy mi powtarzał,że jestem piękna,mam cudne włosy,karnację.Ciągle słyszę komplementy przez całe moje życie.Bardzo wspołczuje osobom,które się tak nie czują bo ja chodź widze w sobie milion wad to uwierzyłam w siebie poprzez te komplementy od innych.

Gość dvvfvb
brzydal 30 nie denerwuj mnie każdy ma inny gust a skąd wiesz czy dla mnie nie bedziesz idealnty aaa ??? ja byłam z facetem brzydkim podobno dla otoczenia,nawet moja mama tak mówiła że ja gustu nie mam i mój obecny mąz t o mówi a ja go kurde kochałam jak wariat,rypał się tak dobrze że nigdy mu jeszcze nikt nie dorównał,poprostu idaeał pod brzydką twarzą ale dla mnie ta twarz była idealna,jak to jest powiedzcie czy ja byłam jedną na milion bez gustu /. ? nie ja poproistu doeciłam piękno wewnetrzne,zainteresowania,osobowośc ... powiedz brzydal 30 co chcesz w zyciu osoiagnąć , co porabiasz na codzień ? jakiej kobiety szukasz ?

Gość dvvfvb
no nie wierze bo ja bym wolała być brzydka i inteligentna niż piękna i pusta jak woreek po ziemniakach !!

Gość Brzydal lat 30
dvvfvb proszę bardzo jestem inżynierem dobrze zarabiam firma się rozwija w której pracuje, mam samochód, wiele pasji, uprawiam sport, do tego jestem muzykiem z drobnymi sukcesami, umiem gotować, jestem pracowity, uwielbiam podróżować... nuda w moim życiu nie istnieje, jestem wysoki 186, nie przypakowany ale ćwiczę często :). Kobiety jakiej szukam takiej która będzie dla mnie dobra i mnie zaakceptuje, fakt postaram się zmienić i naprawić wszystkie swoje wady, ale to potrwa parę lat, nie chcę gnić w samotności...

Gdybym ja był pusty jak worek, głupi, chamski, zły i bezmyślny ale przystojny to dzisiaj bym nie siedział na tym forum a wieczór spędził z moja lubą, o której w aktualnej sytuacji nie może być mowy. Móglbym zrobić karierę w show-biznesie albo jako manager. Świat byłby mój. A tak to zostaje gnicie w miejscu jako gorszy człowiek i wegetacja.

Gość dvvfvb
dobra brzydal 30 - nie brzydal ;-) skoro tak czy ty zaakceptowałbys kobiete z łuszczycą ale inteligentną itd. pewnie nie ? a ja uważam ze kto mnie nie akceptuje nie jest wart mojego zachodu, i prosze cie brzydal nie mów tak że czujesz sie jak śmieć bo mnie to przeraża, napewno jestes spoko uczuciowy skoro tu siedzisz na kafe i sie zastanawiasz czemu nie masz żonki czy kochanki. każdy człowiek który ma w sobie wartosci mimo swoich kompleksów zasługuje na uczucie ale musi najpierw samego siebie zaakceptować , mimo braku urody zafascynowac mozna osobowościa uwierz mi sama tak robie,osobowosc najwazniejsza i koniec i ja sie potrafie zaprzyjaznic z brzydkimi ale wartosciowymi

Gość Brzydal lat 30
dvvfvb tak zaakceptował bym Ciebie pod warunkiem że byłabyś dla mnie dobra :), kobieta która mnie odrzuciła miała blizny po dwóch ciężkich wypadkach samochodowych (ale nie na twarzy). Jak mam się czuć skoro takie osoby mnie odrzucają :(.

Gość dvvfvb
I doszlam do tego co chcialam,czyli brzydalku uważasz że tobie sie należą tylko laski z defektami? Ona mogla cie odrzucic piprostu no nie czuła chemii tylko a nie odrazu za wygląd;) ;) ja odrzucilam ostatnio mężczyzne przystojnego otd bo mnie wkuzała jego próżnosc i styl życia,pusty ale przystojny i o czym bym z nim rozmaeiala,czasem ludzie mniej ładni mają wiele teatów do rozmów a pozatym jak mówie gusta są różne,dkąd eiesz ze dla mnie nie bedziesz np.ideałem;) nie wiesz tego a po pisaniu widze ze masz poukładane w głowie

Gość dvvfvb
Nie bądz próżny i nie przekładaj urody nad wszystko!? ! Bez osobowosci i dobrego charakteru wiele w związku sie nie zdziała , mysle że poznasz kobiete i to zrozumiesz wtedy

Gość Brzydal lat 30
dvvfvb nie chodzi o to czy ona miała defekty czy nie, spotykałem się z różnymi kobietami i po spotkaniach zawsze ta sama odpowiedź, a zawsze staram się być miły, kulturalny, rozmowny, wybieram dobre lokale, ubieram się przyzwoicie. Brak chemii no właśnie tu jest problem ja po prostu nie pociągam kobiet. Dzięki za komplement :) jesteś w porządku, może kiedyś trafię na taką kobietę jak Ty :).

Gość dvvfvb
skąd jesteś ? ja z warszawy;-0

Gość Brzydal lat 30
dvvfvb jakieś 280 km od Ciebie z Ostrowa Wielkopolskiego :)

Gość dvvfvb
Odrzuciłam bo mimo że byl przystojny był głupi jak bęben,i tym chce udowodnic że nie liczy sie uroda tylko charakter,czytaj ze zrozumieniem od początku posty

Gość on nie jest brzydki
Jest wysoki (i dlatego chetnie by sie znim spotkala) i ma duzego kutasa jedyna jego wada to problem ze zgryzem :D buahaha jak mnie takie cos drazni kiedy w gruncie rzeczy wprzysotjni faceci narzerkaja ze sa brzydcy ja brzydki ryj gigantyczne zakola 170 wzrostu i 12 cm w gaciach ja jestem brzydkim przegrancem a nie jakis postawny kolo

Gość dvvfvb
Więc uroda nigdy nie wygra z osobowością,intelektem i poczuciem humoru,bo co. Mają wiele mi z faceta który jest przystojny a głupi a czasem zdarza się że brzydalki mają wiecej do zaoferowania,a to że mam adoratorów to tylko i wyłacznie moja sztuka sukcesu bo jestem miła i potrafie ludzi słuchac a nie patrze na wtlygląd

Gość on nie jest brzydki
ja ddwa razy odwazylem sie wyslac fotke i to nie od razu ale zeby najpierw poznac sie z kobieta niby wszystko fajnie i wspaniale ale po wyslaniu fotki natychmiast kontakt byl zerwany :D a one nawet nie wieidzialy ze nie mam nic w spodniach i ze jestem niski haha

Gość dvvfvb
Dalej siedzcie i narzekajcie na wygląd i co z tego ze 13 cm w gaciach jak liczy sie taktyka a nie wielkosc;) i podejjscie do życia,więc meżczyzni głowa do góry i sxukac przyjaciólek ,zaoferujcie im cos innego niz wygląd.mądra nie odrzuci

Gość on nie jest brzydki
Uroda zawsze wygrywa i wygra z osobowoscia tepa klamliwa suko. Moglbym z placa wymienic dzsiesiatki przykladow z otoczenia ktore to porwierdzaja i setki osob publicznych ktore rowniez tego dowodza

Gość on nie jest brzydki
wlasnie madra odrzuci bo rozumie jak sprawy sie maja i pomysli sobie "dlaczego mam zadawac sie z tym odrazajacym potworem? niech spada"

Gość dvvfvb
Nie wkurwia... mnie dawaj fotke mi i ci poeiem szczerze i ci powiem czemu i co z tym zrobie,poważnie

Gość susz antek
nie ma to jak zbiorowe samobójstwo :-) poełnij je siadając dupą na twarzy sfrustrowanej moderacjia raczej twarzą w twarz eheheh