Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dalajlaama

Jezu, czy mogę być w ciąży??

Polecane posty

Gość Dalajlaama
No nie ma jak - jest w Poznaniu, 300km ode mnie, na studiach

Gość booggrrrhjjj
To byly dni plodne ale nue owulacja ..mozesz nie byc..nie jest latwo zajsc w ciaze

Gość _CzikiTaAaAa_
Ja Cie nie obrażam , ale skoro i tak już nic nie zamierzasz w tym kierunku zrobić to staram sie zmienić Twój tok myślenia , który nie będzie traktował ciąży jako najgorszego zła. Piszesz ,że nie masz pracy i w ogóle pod finansowym względem cięzko u Ciebie. A prawda taka ,że gdybyś te dziecko urodziła to wzięła byś sie w garść (bo byś musiała) i efektywniej starała sie o prace i wbrew pozorom może Twoje życie by sie bardziej ustatkowało.

Gość _CzikiTaAaAa_
ustabilizowało * to słowo miałam na myśli :)

Gość uppp
uppp

Gość _CzikiTaAaAa_
i dokładnie jak ktoś już napisał...wcale nie musisz być w ciąży. to nie jest takie łatwe jakby sie wydawało ...

Gość hjdh
dziewczyny myślicie że mogę być w ciąży? kurde tak sie boje :( zawsze byłam taka sie sie zamartwiałam wszystkim, teraz to już całkiem.

Gość uppp
hjdh zrób test jutro rano to się dowiesz.

Gość Malutka truskaweczka
Ja mam męża, nie staramy się o dziecko, ale jak wpadniemy to nie będzie to tragedią. prawie od roku kochamy się do końca 5 dni przed okresem i 5 dni po. jeszcze nie jestem w ciąży.

Gość ja bardzo smutna dziewczyna
Autorko co u Ciebie? pojechałas po tabletkę? Ja dostałam dzisiaj okres :):) Raczej na stówę nie można zajść w ciążę z samego preejakulatu, ale teraz wiem na pewno że już tak nie zrobimy jakby nie było :)

Gość hjdh
ja jeszcze nie dostałam. wybrałam się dzisiaj po dwa testy. jak tylko weszłam do domu to pobiegłam do łazienki, zrobiłam test i wyszedł negatywny. myślicie że to nie szkodzi że to nie z porannego moczu? zrobiłam tak około 11ej... i jeszcze tego moczu nie było dużo, ale to chyba nic prawda? w końcu jeśli byłabym w ciąży to płód miałby już jakieś 5-6 tygodni, więc chyba wyszedłby pozytywny...? rano zrobię jeszcze "tak jak należy". mam nadzieje ze tez zobaczę jedna kreskę :)

Gość Dalajlaama
Nie wzięłam tabletki, dzwoniłam do siostry, okazało się, że, jak myślałam, że może odwołac lotu:(. Dopiero od pół godziny jestem wolna - sytuacja analogiczna z wczoraj :(:( Co gorsze, mój chłopka stwierdził, że chyba żartuję. Tzn powiedział - "Chyba żartujesz" i dodał, że odezwie się jutro (czyli dzisiaj). Nie odezwał się. Boże, co ja mam zrobić??

Gość Dalajlaama
Mam już zakładać topik na listopad?! :( Czy jest tu ktokolwiek, kto nie powie mi, że jestem w popierdolony sposób nieodpowiedzialna i mi po prostu pomoże? Ludzie, ja jestem sama :(

Gość Dalajlaama
Jasne, zostawcie mnie teraz :(

Hej dziewczynki polecam wam tą stronkę jest super:) OvuFriend to miejsce dla kobiet starających się zajść w ciążę. Codziennie poznasz tutaj status swojej płodności i dowiesz się kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w Twoim przypadku jest najwyższe. Ponadto czeka tu na Ciebie wiele cennych porad na temat starania się o dziecko. Bezpłatna rejestracja zajmie Ci zaledwie 27 sekund. Zarejestruj się tutaj: http://ovufriend.pl/?code=3d1f1c6d58c72ed863b2c41044f1a54732f91978

Gość Buahaha ale booggrrhj
Czy jakoś tam haha zjebany łeb doradził dziewczynie, to były dni plodne ale nie owulacja haha a co się kurwa to ma do tego seks i przed i po owulce i w trakcie to szanse u zdrowej kobiety są 99 % plemniki potrafią 5 dni nawet przetrwać sieroto antymyslaca :p gdyby tak każdy czekał na owulacje to raz w miesiącu seks i wszystkie zchodza kiedy chcą będąc pod monitoringiem lekarz by tylko mówił do domu na seks i jazda a po spowrotem pod obserwacje

Gość Dalajlaama
dodam ze sex byl analny, nie wiem czy to cos zmienia ale boje sie ciazy

Gość Buahaha do hjdh
A Tobie to się we lbie pojebalo? W gumie i w okres i Ty po testy latasz? Ja pierdole na jakiej wsi to chowali że w podstawówce nawet nie było i na biologii nic nie mówili

Gość Buahaha do dalajlama
Dziewczyno a od kiedy to seks analny ma wpływ na ciążę? Ale ubaw

Autorko teraz już nic nie zrobisz, musisz czekać, może będzie dobrze:)

Idz po ta tabletke co mozesz ja wziasc do 72hr po stosunku ! Szybko bo czym szybciej wezmiesz tym wieksze szanse ze za dziala!

Dopiero przeczytalam o tym ze to byl seks analny... Po przez dojscie podczas stosunku analnego nie ma ryzyka ciazy :D

Gość hjdh
Buahaha do dalajlama- nie obrażaj mnie. Nigdy nie bałaś się że jesteś w ciąży? pytamy o porady mądrzejsze osoby od Ciebie, więc się nie udzielaj na tym topiku, bo widać, że inteligencji to Ty nie masz za grosz ;/

Założę się, że z tym analnym to był podszyw, jak można nie widzieć tego:O Autorko dawaj znać co i jak

Gość Zacofanie się szerzy
Do hd...ona ma rację dziewczyno co Ty wygadujesz jaka ciaza,okres i guma do tego no litości , nie chce Ci ublizac ani przykrości robić ale masz 20 lat i o taka głupotę pytasz że nie dziw się reakcji innych a Ty Dalajlama tak samo kobieto anal i ciaza! Litości kobiety

Gość Buahaha do hjdh
I Ty mi mówisz o inteligencji? Spójrz jakie pytania zadajesz imbecylu społeczny, 20 lat haha i pyta czy w ciąży jest po stosunku w gumie w okres buahaha . Takie pytanie może zadać 11 latka a Ty? Zacofanie się szerzy :) dzięki za poparcie ale myślę że to jakas gowniara się bawi bo kobieta 20 lat nie zapyta o coś takiego. Brak słów

Gość Buahaha do hjdh
I Ty mi mówisz o inteligencji? Spójrz jakie pytania zadajesz imbecylu społeczny, 20 lat haha i pyta czy w ciąży jest po stosunku w gumie w okres buahaha . Takie pytanie może zadać 11 latka a Ty? Zacofanie się szerzy :) dzięki za poparcie ale myślę że to jakas gowniara się bawi bo kobieta 20 lat nie zapyta o coś takiego. Brak słów

Gość Buahaha do hjdh

Gość hjdh
Ojejeuniu mni sie pojebalo w główce a mamuśa mni tego nie wytlumaczyla ze inacej się dziecka ropi ;( ojejeuniu pomoćy